- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
İnşallah olur benim kürtajımın üstünden 16 gğn geçti daha yeni kanamam bitti korunmayı düşünmüyorum açıkcası herşeyin hayırlısıDüşükten sonra üç ay bekle dediler, ilk ay 30 günde adet oldum. Sonraki ay rahim ağzı yarası için iki hafta antibiyotik tedavisi oldum, o ay geçti. Ağustos ve Eylül'de tutmadı.. bu ay inşallah olur
Canim yasin genc, bekeleyebilirsin, ama sen yinede bir doktora daha gut benceAmin kızlar hakkımızda hayırlısı olsun gönlümüze göre versin Rabbim.
Benim de oğlumda adet öncesi hiç ağrım olmadı. Akıntı, leke, hiç.. tamam dedim bu sefer oldu, çünkü adet habercisi sancım olurdu hep. Olmayınca tamam dedim, öyle çıktı
Suan netten arastirayim bir kuti daha alip esimede kullandircam bakalim
Ben varım beeennnBat yarın ve ben de çok heyecanlıyım tuttum kendimi test falan almadım ve bu ay hayatımda ilk kez hiçbir adet belirtim yok çok merak ediyorum gecikmemi olacak yoksa hamile miyim diye.. Ama hep okuyorum herkes hamile kalmadan önce adet sancısı gibi sancıları olduğunu yazıyor onları okuyunca da yok heralde değilim diyorum ay kafam çok karışık yaaa sende durumlar nasıl canım varmı sancı belirti falan?
Kuzum acaba korunsan mı en azından ilk adetine kadar çünkü rahim biraz toparlaması en azından ilk adetini bekleİnşallah olur benim kürtajımın üstünden 16 gğn geçti daha yeni kanamam bitti korunmayı düşünmüyorum açıkcası herşeyin hayırlısı
Kızlar yareglim 6 kasım sadece beyaz akıntı var. Başka bir belirti yok . Usutmuste olabilirim test yapmak istiyorum ilk aydan çok sabırsızım
canım bende yeni gittim doktora alttan muayene etti ultrasyonla baktı çok şükür bişey cıkmadı adetın 3.gunu gel hormon testi yapalım dedı bakalım bnde beklıyorum bnde korkuyordum cnm senın gıbı hıc korkulacak bısey yok doktor ıyı olduktan sonra bıde omega verdı banaBugün adetin ilk günü 3. Günü gitsem mi diye düşünüyorum. Yada bu ayda deneyip sonraki dönem mi gitsem kararsızım. Hiç hazır hissetmiyorum doktor için
Benimde 4 de bAmkAimNeyi araştırıyoruz ben kaçırdım canim olayi
Kuzum herkesin belirtisi farklı ama böyle yapma
Kuzum acaba korunsan mı en azından ilk adetine kadar çünkü rahim biraz toparlaması en azından ilk adetini bekle
Kasımın 4 ünde benim de bende de hiç belirti yok
Kizlar gunduz hic giremedim ama yazdiklarinizi tek tek okudum.
Bence ovulasyon testi ile deneme yapmak mantikli. Bu ay olmamissa ben de alicam test.
Bata 1 hafta var adet belirtileri de var bakalim
Benimde 4 de bAmkAim
Slm arkadaşlar benim bitane oğlum var ikinciyi istiyorum Dr klomen ve çatlatma iğnesi verdi bugün iğne olalı 3gün oldu belim çok ağrıyor bu durumda olan varmı içinizde noluyo bana
Canım test yap sana belki çıkar bi kaç gün geçsin yapmayı düşünüyorum benNeyi araştırıyoruz ben kaçırdım canim olayi
Kuzum herkesin belirtisi farklı ama böyle yapma
Kuzum acaba korunsan mı en azından ilk adetine kadar çünkü rahim biraz toparlaması en azından ilk adetini bekle
Kasımın 4 ünde benim de bende de hiç belirti yok
Kizlar gunduz hic giremedim ama yazdiklarinizi tek tek okudum.
Bence ovulasyon testi ile deneme yapmak mantikli. Bu ay olmamissa ben de alicam test.
Bata 1 hafta var adet belirtileri de var bakalim
bende test yatım negatifÇatlatma iğnesi neden yapılıyor ?
İdrar testi AmAbende test yatım negatif
Canım test yap sana belki çıkar bi kaç gün geçsin yapmayı düşünüyorum ben
Bende de oldu yaaaKlomende 2.ayım ama çok kötü gectı onlar çok halsız bıraktı.şimdi bat 3 kasım bakalım geçen ay temizlenip güzel haber alırızCanim guzel dileklerin icin tesekkur ederim ama gece cok sacilandim lavaboya gittim parcali parcali pihtili akintim oldu artik yerlesme degil eminim rabbim yuzumuze gulsun artik insallah diger aya guzel Allahim nasip etsin tum isteyenlerle birlikte bana da
Umudunu yitirme canım vucuduna bakmaman aslında daha iyi takmamis olursun:)bi bakmissin cift cizgi sürprizzzzYok ya hiç umudum yok benim bu ay ondan bakmıyorum da vücudumda ne var ne yok diye bu aydan umutsuzum niyeyse doktora gitmem gerektiğini düşünmeye başladım
Umudunu yitirme canım vucuduna bakmaman aslında daha iyi takmamis olursun:)bi bakmissin cift cizgi sürprizzzz
Bat ne zaman canımAynen canım takmıyorum bu ay ovulasyonu kaçırdım ya ondan heralde bu rahatlık :)