- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
Bat ne zaman canım
4 Kasım canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat ne zaman canım
Benim yarın acayip heyecan yaptım yarebbimmm:)seninde 1 hafta var yani umut var güzelim.4 Kasım canım :)
Benim yarın acayip heyecan yaptım yarebbimmm:)seninde 1 hafta var yani umut var güzelim.
Valla bu ay bende fazla takmadim canım bakalım Rabbim mucizesini versin isteyen her arkadaşımiza anne olmayı nasip etsin çok Aminnnn.Hadi hayırlısı bakalım canım senin için benim daha var :)
Valla bu ay bende fazla takmadim canım bakalım Rabbim mucizesini versin isteyen her arkadaşımiza anne olmayı nasip etsin çok Aminnnn.
Kızlar bat a 9 gün kasik ağrılarım devam ediyor ,gogsumde sizlamalar,ağrılar var, gece yüz üstü yatamadim çünkü yatinca karnimda acayip ağrılar oldu.idrar rengim hep koyu...Ama gece kötü bir rüya gördüm Allah hayra cevirsin inşAllah da rüyamda hep küçük ölü balıklar tutuyordum.tuttuklarimi da olduruyordum...
Evet ya ben diğerlerini bu kadar takmamistim.Niye böyle oldum bilmiyorum.Rüyamda test yapıyorum çift çizgi çıkıyor falan...Amin canım
Çok takiyoruz canimm Allah hayırlı etsin ruyani ins
Hayır olsun ruyan arkadaşım.Kızlar bat a 9 gün kasik ağrılarım devam ediyor ,gogsumde sizlamalar,ağrılar var, gece yüz üstü yatamadim çünkü yatinca karnimda acayip ağrılar oldu.idrar rengim hep koyu...Ama gece kötü bir rüya gördüm Allah hayra cevirsin inşAllah da rüyamda hep küçük ölü balıklar tutuyordum.tuttuklarimi da olduruyordum...
Kız bunun ismi ne ben ne kdr cahilim böyleBirde paylaşmak isterim arkadaşlar faydası olanlari tanıyorum çünkü adetiniz bittikten sonra kullanin derim bende kullandim ama geç almis bulundum aktardan şimdi eğer ki adet olursam tekrar icicem yazacagim çay yumurtlama ya yardımcı olmakla beraber yumurta sayısında artma sağlıyor civan percemi çoban çantasi aslan pencesi gunde ister bir ister iki kez içebilirsiniz paylaşmak istedim arkadaşlar şifa olsun inşallah isteyene.
Evet
Evet ya ben diğerlerini bu kadar takmamistim.Niye böyle oldum bilmiyorum.Rüyamda test yapıyorum çift çizgi çıkıyor falan...
Bence bekleme ben 2 yıl korundum şuan çok pişmanım hemen olur diye korktum ama malesef öyle olmuyor bir şekilde büyür evladın Allah bir kolaylığını verir inşKızlar bende 1 yıl oldu evliyim atanmaya calısıyorum bi yandan ama bebekte istiyorum yaşım 24..
Adet düzensizliğim var..
Siz ne durumdasınız yani kafam cok karışık korunmayı da bi iki aydır bıraktım ama atanmak ve bebek arasında öyle bi kaldım ki acaba korunsam mı diyorum .
Puanım güzel 2 yıl geçerli ama işte bilmiyorum siz benim durumumda olsanız biraz daha bekler miydiniz ?
Bence bekleme ben 2 yıl korundum şuan çok pişmanım hemen olur diye korktum ama malesef öyle olmuyor bir şekilde büyür evladın Allah bir kolaylığını verir inş
Bende sizinle aynı yaştayım genciz daha diyip hep erteledik ama nasibimizi bilmiyoruz işte siz genede şimdiden negatif enerjiyi çağırmayın ama sırf atama içinde ertelemeyin derim kalbiniz bebek için çarpıyorsa çalışmalara başlayın :)İşte benimde kafamı karıştıran korkutan ya ben istediğimde de Allah nasip etmezse diye düşünüyorum ..
Size de en kısa zamanda bebiş nasip etsin Allah insaallah hayırlısıyla..
canim ne zamandir denediginizi soylersin. Zaten gecmiste gebelik oldu mu gibi sorular sorar. Adetliyken gidersen kandan hormonlarina bakmasini istersin. Ve ultrasonla bakar inceler zaten.Ben büyük ihtimal olacağım adet adet olursam ovulasyon testi ve doktora gideceğim ins doktora gidince ne söylüyorsunuz ben ne demeliyim ben tek gideceğim ne konusacagimi bilmiyorum resmen. İnsan annesini en çok bu zamanlar arıyor geçen burun etini yaktırdım o zaman bile annesiyle gelenleri gördükçe ağladım
bat gecti mi canim? Hatirlayamadim yazdiysan da, hepimiz yaziyoruz ya.bende test yatım negatif
Bende sizinle aynı yaştayım genciz daha diyip hep erteledik ama nasibimizi bilmiyoruz işte siz genede şimdiden negatif enerjiyi çağırmayın ama sırf atama içinde ertelemeyin derim kalbiniz bebek için çarpıyorsa çalışmalara başlayın :)
Tebrik ederim canimm cok sevindimMerhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.