Bende öyle biliyorum ama arkadaşım öyle dedi doktora gittiklerinde öğrenmişler arada ilişki olmamış söylediğine göreDöllenme tarihini nasıl öğrenmiş peki? Ultrasonda mı? Spermler maksimum 5 gün hayatta kalabiliyor benim bildiğim, ortalaması 48-72 saat. 14 gün biraz imkansız geldi bana. Ufak bir hesap hatası var gibi
Vaay süpersinBu arada böyle bir uygulamayla işinizide kolaylaştırabilirsiniz belki işinize yarar ben bu ay baya sıkı tuttum inşallah işe yarar çabalarım
Ay insallâh oglum oldugu icin bitanede datlimi datli kiz istiyorum.. Çin yasi var bide ona gorede baktinmi benim cin yasim 31 ona gorede kiz cikiyoeeeeÇin takvimine ben de baktım canım bende de kasımda kız diyo...
Canim brnim bildigim doyle yumurta olusup spermle bulustuktan sonra 6 gunde dollenme tanamlaniyor.30 eylulde iliskiye girebilir sperm 3 gun canli kalsa yumurta da 2 ekimde olussa dollenme 2 ekimde baslar 8 inde tamanlanir benim dusunceme okuduklarima goreMesela bi arkadaşım 30 eylülde ilişkiye girmiş ama 14 ekim gibi döllenme olmuş böyle birşey mümkünmü??
Bir sürü var adet takibi için indirmiştim ama bu işede yarıyomuş hoşuma gitti hayıt suyu + ovulasyon testi ile istikrarlı bir şekilde ilerliyorum :)Vaay süpersinumarım olmuştur güzel uygulama
Sallamış demekkiCanim brnim bildigim doyle yumurta olusup spermle bulustuktan sonra 6 gunde dollenme tanamlaniyor.30 eylulde iliskiye girebilir sperm 3 gun canli kalsa yumurta da 2 ekimde olussa dollenme 2 ekimde baslar 8 inde tamanlanir benim dusunceme okuduklarima gore
Yok canım çin yaşına bakmadım. Nasıl bakılıyor bilmiyorum ki .32 yaşındayım. ..Ay insallâh oglum oldugu icin bitanede datlimi datli kiz istiyorum.. Çin yasi var bide ona gorede baktinmi benim cin yasim 31 ona gorede kiz cikiyoeeee
Iyi degerlendirmissin canim, ins bu ay olurBu arada böyle bir uygulamayla işinizide kolaylaştırabilirsiniz belki işinize yarar ben bu ay baya sıkı tuttum inşallah işe yarar çabalarım
Bu program harika ben de evlenmeden önceden bu yana kullanıyorum ama ben kalp nasıl konuyor onu bilemedim ya huBu arada böyle bir uygulamayla işinizide kolaylaştırabilirsiniz belki işinize yarar ben bu ay baya sıkı tuttum inşallah işe yarar çabalarım
Elimden geleni yapıyorum ilk kez bu ay uğraştım bukadar ^^Iyi degerlendirmissin canim, ins bu ay olur
Senin de ara ara mi geliyor canim
Bu arada böyle bir uygulamayla işinizide kolaylaştırabilirsiniz belki işinize yarar ben bu ay baya sıkı tuttum inşallah işe yarar çabalarım
İlişkiyi işaretleyince kalp çıkıyor :)Bu program harika ben de evlenmeden önceden bu yana kullanıyorum ama ben kalp nasıl konuyor onu bilemedim ya hu
Bu program harika ben de evlenmeden önceden bu yana kullanıyorum ama ben kalp nasıl konuyor onu bilemedim ya hu
Zaten ben de oyle yatamiyorum canim, burda oyle sabaha kadar yatiyorum diyen cok var onun icin sordum. Bizim bu ay denememizin 5 ayi, ben 30 dakika bekliyorum sonra da kalkiyorum, arkadaslar sabaha kadar kalkmadan yatiyorum diyince acaba onun icin mi hamile kalmiyorum dedim. Cevabin icin cok tesekkur ederim canim
Allah razı olsunAllah sabır versin canım Rabbim inşallah yeniden kısmet eder sağlıklı bir evlat..
Allh razı olsunRabbim dayanma gücü versin
Bulamadımmmmm ya huİlişkiyi işaretleyince kalp çıkıyor :)
Yarın daha koyulaşacak canım benimde böyleydi ertesi gün kopkoyu oldu, o koyuluk yakalanınca da zaten 24-36 saat içinde çatlatacak demekmişEki Görüntüle 2060334
Kizlar dun ve bugun ovulasyon testi yaptim, dun gece iliskiye girdik, dun 12 gundu bugun 13 gun. Sizce bugun mu ovulasyonu baya koyu cikti cizgi
Not ekle de ilişkiyi aç korunmasız işaretle mutlu olduğunu belirt :)Bulamadımmmmm ya hu
Döllenme işlemi yumurta ve spermin buluşmasıdır normalde. Döllenen yumurta bir gün kadar hareketsiz bekliyor. Daha sonraki süreçte döllenen yumurta tüplerden rahime doğru yol alıyor. Bu esnada hücre bölünmesi devam ediyor. 6-7 gün içinde rahime ulaşıp duvarına tutunarak yuvalanıyor. Bu esnada yerleşme kanaması olabiliyor v.s..v.s. Yani 8 günde tamamlanan döllenme değil de yuvarlanma işlemidir kanımcaCanim brnim bildigim doyle yumurta olusup spermle bulustuktan sonra 6 gunde dollenme tanamlaniyor.30 eylulde iliskiye girebilir sperm 3 gun canli kalsa yumurta da 2 ekimde olussa dollenme 2 ekimde baslar 8 inde tamanlanir benim dusunceme okuduklarima gore