Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük ilişkide de sperm kalitesinin düştüğü söyleniyor bence yumurtlama olmamış . Gün aşırı beraberlik öneriyor hekimler genellikle . Ay bilemedimmmmm bu işler ne zormuşAma yinede ben bu gece ve yarin gece degerlendirsem mi?
Hikayenin okumadım ama anladığım kadarıyla sende 6 aylık bebeğini kaybetmissin bende 6 günlük oğlumu kaybettim 7 ay önceSağol canım rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın
Ever ya canim coook zor insan ne yapacagini bilmiyorGünlük ilişkide de sperm kalitesinin düştüğü söyleniyor bence yumurtlama olmamış . Gün aşırı beraberlik öneriyor hekimler genellikle . Ay bilemedimmmmm bu işler ne zormuş
Evet bı ezan geçirmeden uyuyordum ama abdest alana kadar benim cektigimde bana yetiyordu ya deprem oluyor ya ev yani yok yada sele kapılıp gidiyorum ruyalarimda ölüm korkusu değil de cenabet gitmek tedirgin ediyor beni. Gece ilişkiden sonra sırt üstü yatıyorum sabah ezanına 10 dk kala uyanıp abdest alıp namazımı kılıyorum Allah kabul ederse inşallah. İlk bebek dusundugumuzde hemen tuvalete kalkiyordum sonra duş iki ay olmadi. Eltim dedi kalkma hemen öyle akar gider tuvalette de oturuş pozisyonundan dolayı gidiyor bütün spermlerEvet haklısın abdest almadan uyumak doğru değil ama üzerinden bir ezan vaktine kadar beklenebilir diye biliyorum. Yanlissam düzeltin lütfen. ..
Allah sabır versin canım Rabbim inşallah yeniden kısmet eder sağlıklı bir evlat..Hikayenin okumadım ama anladığım kadarıyla sende 6 aylık bebeğini kaybetmissin bende 6 günlük oğlumu kaybettim 7 ay önce
Rabbim dayanma gücü versinAllah sabır versin canım Rabbim inşallah yeniden kısmet eder sağlıklı bir evlat..
Rahime ve oradan da tüplere ulaşan spermler içerde 72 saate kadar hayatta kalabiliyor. Buna göre ayarla kendini canım çok da kasma :)Ever ya canim coook zor insan ne yapacagini bilmiyor
Aynen bende ölü konulardan sıkıldım burası baya aktifIyi akşamlar kızlar :) gerçekten çok aktif bir grup hep böyle olur inşallah bugün gördüm bende burayı sürekli takipteyim bütün mesajları okuyorum :)
Rahime ve oradan da tüplere ulaşan spermler içerde 72 saate kadar hayatta kalabiliyor. Buna göre ayarla kendini canım çok da kasma :)
Tamam canim, simdi bir kac yerde okudum isi garantiye almak icin hergun iliski daha iyi diyorRahime ve oradan da tüplere ulaşan spermler içerde 72 saate kadar hayatta kalabiliyor. Buna göre ayarla kendini canım çok da kasma :)
Senin de ara ara mi geliyor canimBende öyle düşünüyorum canım
Döllenme tarihini nasıl öğrenmiş peki? Ultrasonda mı? Spermler maksimum 5 gün hayatta kalabiliyor benim bildiğim, ortalaması 48-72 saat. 14 gün biraz imkansız geldi bana. Ufak bir hesap hatası var gibiMesela bi arkadaşım 30 eylülde ilişkiye girmiş ama 14 ekim gibi döllenme olmuş böyle birşey mümkünmü??
Saracogluna maille sormus hatunlar 7.gunu demiş hatta diger adete 10 gun kala 10 gun daha iciliyirmus ama genellikle hamile kalmis kizlar 2009dan beri yazilmis hepsini okudum. Maydanozda odem atirici özellik olmasi sebebiyle dusuk yaptirma riski cok yüksek. Hamilelikte kesinlikle tuketilmemesi gerekiyor cnm
Soğan kürü adetten 3 gün sonra başlanıyor 20 gün uygulanır diyor saraçoğlu . Eskilerde maydonozla soğan suyuyla düşük yaparlarmış . Nasıl olcek bu işler ?
Bence de imkansiz gibi, cunku spermler en cok 5 gune kadar yasarDöllenme tarihini nasıl öğrenmiş peki? Ultrasonda mı? Spermler maksimum 5 gün hayatta kalabiliyor benim bildiğim, ortalaması 48-72 saat. 14 gün biraz imkansız geldi bana. Ufak bir hesap hatası var gibi
Sogan kavurmasimi normal kavrulmus soganmi ay ben kafayi yicem hamile kalcam die yaaŞöyle de yapılabilir hani çok beklemek istemeyenler için. Soğan kavurmasini bazen kahvaltiilarda yendigi zaman bile iltihap gider. Yani her gün deil de haftada 3-4 gün. Yani dollenme olsa bile zarar vermez hem de iltihap varsa dökülmüş olur.
Çin takvimine ben de baktım canım bende de kasımda kız diyo...Yani mesela ben doktora gittim doktor bana x gun catliyor dedi ben 2 gun oncesinden halvet olcam oylemi sansimi deneyeyim cnm. Sonuç olarak herseyin bilimsel bir aciklamasi var tabi allah ne nasip ederse o ama cin takviminede baktim kasimda gebe kalirsam kiz gorunuyor. Oglumda tutmustu. O Çin takvimininde bilimsel hi aciklamasi vardi aslinda okulda arkidisler hesapliyordu su tarihte olursa kiz oluyo su tarihte erkek die ama hatirlayamadim suan