- 9 Eylül 2014
- 1.041
- 1.230
- 35
Bugun iliskiye girsem mi bilemedim canim, dun girdikYarın daha koyulaşacak canım benimde böyleydi ertesi gün kopkoyu oldu, o koyuluk yakalanınca da zaten 24-36 saat içinde çatlatacak demekmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun iliskiye girsem mi bilemedim canim, dun girdikYarın daha koyulaşacak canım benimde böyleydi ertesi gün kopkoyu oldu, o koyuluk yakalanınca da zaten 24-36 saat içinde çatlatacak demekmiş
Benimki başka bir program galibaBak benim de böyle
Buda güzelmiş ben illa yazma gereği duyuyorum 2015 ten beri not tuttuğum exel takvimim var daha kalıcı geliyorBak benim de böyle
Dogru sonucu Çin yasina gore veriyomus tam dogum tarihi lazım google a yaz istersen cintakvimi yasi hesaplama die cikar. Ben cin takvimi ararken bulmustYok canım çin yaşına bakmadım. Nasıl bakılıyor bilmiyorum ki .32 yaşındayım. ..
Her ay düzenliyse beklemene gerek yok senin adetin gecikmis sayilir cnmBisey sorabilir miyim kizlar.benim bat bugundu ama 30 eylulde adet oldum ve 28 gunde birdir periodum.simdi adet gecikmesi diyebilmek icin 30 ekimimi beklemem
ne alaka ya 10-15 gün kim sabrederkiBen doktora kontrol için gittiğimde bana 10-15 günlük gecikmen olmadan gelme dedi Yeni evli olduğumuz için 3 ayın erken bir süre olduğunu söyledi . En az 10 gün geçmeden test yapma dedi . Çok pimpirikli gördü galiba beni
Doktorlar gecikme saymak için 5 gün falan diyor ancak bat günü yapılan idrar testi sonuç veriyor. Belki beklemek daha iyi ama bence 28 Ekim, bilemedin 29 Ekim test yapsan çıkarBisey sorabilir miyim kizlar.benim bat bugundu ama 30 eylulde adet oldum ve 28 gunde birdir periodum.simdi adet gecikmesi diyebilmek icin 30 ekimimi beklemem
Dün girmişsin zaten, bence yarın daha iyi gibi spermler de çoğalır gün aşırı olmuş olur, acaba yarın ve öbürgün üst üste girsen daha mı iyi olur sanki bilemedim canımBugun iliskiye girsem mi bilemedim canim, dun girdik
Ben terör bölgeaindeyim hastaneye ulaşımım zor oluyor doktorumuz da bunu biliyor belki netleştirmek için de söylemiş olabilir bilmiyorum ben mümkün değil bekleyemem zatine alaka ya 10-15 gün kim sabrederki
:)) nerdesin canımBen terör bölgeaindeyim hastaneye ulaşımım zor oluyor doktorumuz da bunu biliyor belki netleştirmek için de söylemiş olabilir bilmiyorum ben mümkün değil bekleyemem zati
Nerdeeee bende öyle sabırrr batım 8 kasım Ben 6 sında başlarım test yapmaya meraktanDoktorlar gecikme saymak için 5 gün falan diyor ancak bat günü yapılan idrar testi sonuç veriyor. Belki beklemek daha iyi ama bence 28 Ekim, bilemedin 29 Ekim test yapsan çıkar
:)) nerdesin canım
Keşke gebelik testleri de bir kutuda 5-10 tane satılsaNerdeeee bende öyle sabırrr batım 8 kasım Ben 6 sında başlarım test yapmaya meraktan
Bana ovulasyonlarla birlikte göndermişler 5 tane falan var elimde . İnşallah 1 tanesiyle işim çözülürKeşke gebelik testleri de bir kutuda 5-10 tane satılda
Şimdi baktım canım teşekkürler. Çin takvimi de rus takvimi de erkek diyoancak her şeyin en iyisini Rabbim bilir...Dogru sonucu Çin yasina gore veriyomus tam dogum tarihi lazım google a yaz istersen cintakvimi yasi hesaplama die cikar. Ben cin takvimi ararken bulmust
Evet canım ekim olacak benim yaptığım sitede son adet tarihini soruyor ona göre iki hafta 5 günlük hamilesiniz yazmışHanımlar çin takvimine bakarken hamile kldığımız ay için ekim mi seçmeliyiz ? Son adet tarihini baz alıyor ya doktorlar hesaplamada nasıl olcak bide ben bakayım