Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ablacim biz iyiyiz cok sukur siz nasilsinix bizim kiz yurumeyeugrasio bu aralar cok yaramax olmus iki dk durmuo cok sukur ama hrtsey yolunda
En coşkulu zamanları dimi bırak yaramazlık yapsın Ecişko, keşif peşinde o annesi. Kendi eliyle dünyayı tanıyor, yaramazlık olarak düşünme hiç. Oyun onun için her şey, sen de katıl. Çekmeceyi boşaltın, çamaşırları dağıtın.. Eğlenin birlikte. Bir daha bebek olmayacaklar..
Geçmiş olsun canım çok sevindim adınıza. Inşallah ilaçlar da fayda eder, sen zaten gereğini yaparsın güzel haberlerini bekliyoruz

Abl
ablamm duramadi erken geldi bizim yavru..29 ekimde kucagima aldim cok sukur saglikla yanmda..darisi bekleyen ve isteyenlerin basina olsun insallah

ablamm duramadi erken geldi bizim yavru..29 ekimde kucagima aldim cok sukur saglikla yanmda..darisi bekleyen ve isteyenlerin basina olsun insallah
Gözünüz aydın olsun kuzumm hoş gelmiş sefalar getirmiş oğluşun sağlıkla, mutlulukla büyüsün.. anne babasına, vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah

Evet hemde ne cosku dedigin gibi cekmeceler dolaplar asagida hele mandallarla oynamaya bayilio birlikte zaman nasil geciyor anlamiyorum bile onun dagitip savurmasi hosuma gidio aslinda allahim isteyen herkese nasip etsin evini nesesiz birakmasin insallah kimsenin

Kuzummm hayırlı haberler ver insalahh tez zamanda

Kızlar slmm
Süt sagarken okudum yorumlarıı
Cok özlemisim sizii
Biz iyiyiz 2.5 aylık olduk sükür
Gecen sene kasımda son adetimi görmüstüm
1 yıl sonra kasımda adet oldm yine ahh aglıcaktım adet oldum diye nerdeyse
1 yıl sonrA süt sagmak mucize gibi(anam benim cadı 15 gündür meme reddi yasıyorNeler yaptm asla emmiyor)
Rabbim tüm bekkleyen kaderdaaslarıma tez vakitte versin insallah

Kuzum iyiyiz ❤ gezin tabi Bebis olunca bi sure gezemezsin sonra beraber insallahhh❤

Cumartesi keseyi gördük 15 gn sonra kalp atışı icin çağırdı cok şükür iyi gidiyorda ben dikkat etsem bi sacima kina yaktim az oncede dedim 45 dk beklettim ama içim kötü oldi
Ayyy çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kokusunu içine Çek bol bol inşaallah

Reactions: Cac
Abl

Hayırlı olsun canımm sağlıcakla güzel günlerde büyüt oğluşunu inşaallah Ahmet kerem çok güzel bi isim adıyla yaşasın minik erkek

Yaaa bende uzun zamandır girmediğimi fark ettim biz 5 aylık olduk günler ne hızlı geçiyo ne çabuk büyüyorlar yaa Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşaallah

Olsun Rabbim buyuk olucak insallah..dualarim sizlerle eski nickinle dua ediyordum :)) biz iyiyiz Allaha sukur zamani bekliyrz kuzum saglikla kavusmayi bekliyoruz
İnşaAllahh ümidimi hiç kesmedim Rabbimden ama artık hani biri bana belki hamilesin dediğinde gıcık kapıyorum karsmdakinden biliyorm yok umud vermeyin diyorm amaa işte Unutyorm ki bizi yoktan var eden Rabbim zamanında gercek insaAllah

Abl

Kuzummm taze annemmm gözun aydin. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Valla cok duygulandim. Bekletmek istememis annesini
1 hafta olmus bile.
Iyisinizdir umarim.
Kokla doya doya canim benim az beklemedin bu gunleri. Cok sukur bu gunumuze❤
Darisi tum isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…