- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
Amin.Cok sagolYaa süper haber çok sevindim maşallah sağlıkla büyüsün kucağına al kuzunu canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin.Cok sagolYaa süper haber çok sevindim maşallah sağlıkla büyüsün kucağına al kuzunu canım benim
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah.Kizlar uzun zamandır yoktum nasılsınız umarim herkes burdadır tup bebek yaptik bu ay dun test verdim beta 115 çıktı pazartesi yine kan vericem VosVos35 babyloading87 @Moon1224 U Umithepvar A AsyaaAyazz sezson 1 1melegimolsun
Daha yazamadigim kim varsa kusura bakmasın herkes iyi ins bana dua edin saglikla gelsin kanda pıhtı sorunum var kan sulandırıcı igne vr ilac aliyorim ins bu sefer Rabbim yüzüme güler
Ins seninde tez vakitte. o kdr cirpindim ettim dedim vazgeçtim tup yapip cikicam bu seferde tup ilkde genelde tutmuyormus dondurulmus embr daha tutuyormus onada uzuldum ama Rabbim verdi doktor ne dediyse onu yaptim hic düşünmedim buraya bile cok takılmadim . Daha keseyi goremedik doktor haftaya cagirdi.simdi beni kimyasal mi dis gebelik mi korkusu sariyo dert derdi açıyor.saglikla gelsin sanada rahat olmak lazimCanım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Bi ben kaldım galiba hamile kalamayan
Canimmmm çok sevindim. Ben de çok oldu girmeyeli dedim bir bakayim :) stres yapma sen. İlk başta korku oluyor uzun zaman uğraşıp hamile kalınca. Ben de çok korkardım ama bak 8 aylık olduk bile :) zaman su misali. Tadını çıkar bence hamileliğin. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bugün tekrar kan vereceksin galiba. Bekliyorum :)Kizlar uzun zamandır yoktum nasılsınız umarim herkes burdadır tup bebek yaptik bu ay dun test verdim beta 115 çıktı pazartesi yine kan vericem VosVos35 babyloading87 @Moon1224 U Umithepvar A AsyaaAyazz sezson 1 1melegimolsun
Daha yazamadigim kim varsa kusura bakmasın herkes iyi ins bana dua edin saglikla gelsin kanda pıhtı sorunum var kan sulandırıcı igne vr ilac aliyorim ins bu sefer Rabbim yüzüme güler
Cumartesi keseyi gördük 15 gn sonra kalp atışı icin çağırdı cok şükür iyi gidiyorda ben dikkat etsem bi sacima kina yaktim az oncede dedim 45 dk beklettim ama içim kötü oldiCanimmmm çok sevindim. Ben de çok oldu girmeyeli dedim bir bakayim :) stres yapma sen. İlk başta korku oluyor uzun zaman uğraşıp hamile kalınca. Ben de çok korkardım ama bak 8 aylık olduk bile :) zaman su misali. Tadını çıkar bence hamileliğin. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bugün tekrar kan vereceksin galiba. Bekliyorum :)
Kizlar ya sacima kina yaktim beyaz cok diye dogaldir ilk 3 ayda kinada yasakmis 45 dk bekledim hemen yikadim bisey olmas dimi . Bulasik deterjani eldivenle kullanin diyorlar ama ben bu zamana kdr kullanmadim yeni alcam eldven
Cumartesi keseyi gördük 15 gn sonra kalp atışı icin çağırdı cok şükür iyi gidiyorda ben dikkat etsem bi sacima kina yaktim az oncede dedim 45 dk beklettim ama içim kötü oldi
Oh çok şükür canım gözün aydın. Dikkat et artık bundan sonra :)Cumartesi keseyi gördük 15 gn sonra kalp atışı icin çağırdı cok şükür iyi gidiyorda ben dikkat etsem bi sacima kina yaktim az oncede dedim 45 dk beklettim ama içim kötü oldi
Bakarim . Hint kinasi degil toz yeşil kina sürdüm en dogali diyordu gebelik te kina yZinca yorumlarda ama 3aydan sonra yapılmalı yaziyordi o yuzden kötü oldum doktorum da kina dedi ama dönem demediKına normalde de önerilmiyor aslında. Ama direkt bi zararı olmaz şuan merak etme♥
Essence diye bir hesap var istersen bak boya için.
Bakarim . Hint kinasi degil toz yeşil kina sürdüm en dogali diyordu gebelik te kina yZinca yorumlarda ama 3aydan sonra yapılmalı yaziyordi o yuzden kötü oldum doktorum da kina dedi ama dönem demedi
Bitanemm canimsinn Allah razi olsun..sorma bndede heyecan tavan..zaman yaklasiyr 35 haftayi geride biraktik..cok garip hisler bir arada..U Umithepvar kuzum seni merak ettim. Az kaldi heyecan icindeyim bende nasilsiniz her sey yolunda mi?
Isim netlesti mi?
Hazirliklar tamam mi?
Cantayı kapiya yakin koyun
Cnm sen nasilsin kuzucuklarin nasill gorunmuyrsun bayadirHerkes iyidir inşallah :) whiterabbit88 aklıma gelip duruyorsun buara
Herkes iyidir inşallah :) whiterabbit88 aklıma gelip duruyorsun buara
canlar, beni düşünen yüreğinize sağlık =) öncelikle çok teşekkür ederim. sizin iyi haberlerinizi sinsice :)) okudukça mutlu oluyorum. plojovic güzel annecik iki kızıyla mutlu mesut yaşıyordur inşallah, minik cadı kaç yaşında oldu yahu, malum zaman hızlı geçiyor :) U Umithepvar kuzumm canım benim, inşallah 4 kasımdaki randevunda her şey netleşir cücürük kadar zaman kalmış kııızzz heyecannnnss isme ne karar verdiydiniz gülüm?whiterabbit88 ses ver kuzucukk
Asilama ile uğraşma paran varsa direk tüp derim ben cok zaman kaybettim asilama yok ameliyat esimin simdiki aklim olsa tüpcanlar, beni düşünen yüreğinize sağlık =) öncelikle çok teşekkür ederim. sizin iyi haberlerinizi sinsice :)) okudukça mutlu oluyorum. plojovic güzel annecik iki kızıyla mutlu mesut yaşıyordur inşallah, minik cadı kaç yaşında oldu yahu, malum zaman hızlı geçiyor :) U Umithepvar kuzumm canım benim, inşallah 4 kasımdaki randevunda her şey netleşir cücürük kadar zaman kalmış kııızzz heyecannnnss isme ne karar verdiydiniz gülüm?
ben adetin 29. gününden selam ederim belirti var mı yok mu artık takip etmiyorum, oluruna bıraktım.
eşimle bu ara kendimizi gezmelere vurduk habire yurt dışı tatillerde tabanımız ağrıyana dek sürtüyoruz bacılar :) zihnimiz resetlendi, iyi oldu.
yaş 31, nisanda olcam 32.. zaman geçiyor, eşimle konuştuk yaza doğru bebeğe dair olumlu gelişme olmazsa aşılama ya da tüp gibi işlemlere başlıycaz. her şeyin hayırlısı, her şeyin vakti saati var derler ya hani ben de öyle düşünüyorum. bir süre başka mevzulardan ötürü hiç hazır değildim, ha keza şimdi de açıkçası tedavi için çok hazır değilim. bir müddet daha iş-güç ve gezmelere zaman/para ayırıp sonra bakcez duruma =) bu arada psikiyatrist tedavime başladım, ilaç kullanıyorum. uyku ve yemek bozukluğu yaşıyordum, ufaktan düzelmeye başladım inşallah..
benden haberler böyle..
VosVos35 iki kızçe annesi izmir'in gülü ne yapıyorsun? sezson ciğerimin köşesi mahir paşa nasıl, keyifler ne alemde? @lapland hayırlı olsun canım haberine çok sevindim Birumuttur yasamak sen nasılsın birtaneciğim?? A AsyaaAyazz zaman hızlı geçiyor dimi yavrimu moraller iyi anlaşılan =) babyloading87 hayırsız çıktım bitanem affet beni, baktım sana da sinsice iyisin inşallah Simayinannesi simayımızın annesi, canımın parçası 4 aylık oldu güzel kızın dimi, maşallah 41 kere
unuttuklarım olduysa çok özür diliyorum, çoktandır boşladığım için inanılmaz huzursuz şekilde bu mesajı yazıyorum.
ama burada aynı acıları, sevinçleri yaşayan, aynı kokuya hasret kadınlar olarak yine de birbirimizi en iyi bizlerin anlayacağını düşünüyorum. hepinizi sımsıkı sarar, koklarım bacılarım
canlar, beni düşünen yüreğinize sağlık =) öncelikle çok teşekkür ederim. sizin iyi haberlerinizi sinsice :)) okudukça mutlu oluyorum. plojovic güzel annecik iki kızıyla mutlu mesut yaşıyordur inşallah, minik cadı kaç yaşında oldu yahu, malum zaman hızlı geçiyor :) U Umithepvar kuzumm canım benim, inşallah 4 kasımdaki randevunda her şey netleşir cücürük kadar zaman kalmış kııızzz heyecannnnss isme ne karar verdiydiniz gülüm?
ben adetin 29. gününden selam ederim belirti var mı yok mu artık takip etmiyorum, oluruna bıraktım.
eşimle bu ara kendimizi gezmelere vurduk habire yurt dışı tatillerde tabanımız ağrıyana dek sürtüyoruz bacılar :) zihnimiz resetlendi, iyi oldu.
yaş 31, nisanda olcam 32.. zaman geçiyor, eşimle konuştuk yaza doğru bebeğe dair olumlu gelişme olmazsa aşılama ya da tüp gibi işlemlere başlıycaz. her şeyin hayırlısı, her şeyin vakti saati var derler ya hani ben de öyle düşünüyorum. bir süre başka mevzulardan ötürü hiç hazır değildim, ha keza şimdi de açıkçası tedavi için çok hazır değilim. bir müddet daha iş-güç ve gezmelere zaman/para ayırıp sonra bakcez duruma =) bu arada psikiyatrist tedavime başladım, ilaç kullanıyorum. uyku ve yemek bozukluğu yaşıyordum, ufaktan düzelmeye başladım inşallah..
benden haberler böyle..
VosVos35 iki kızçe annesi izmir'in gülü ne yapıyorsun? sezson ciğerimin köşesi mahir paşa nasıl, keyifler ne alemde? @lapland hayırlı olsun canım haberine çok sevindim Birumuttur yasamak sen nasılsın birtaneciğim?? A AsyaaAyazz zaman hızlı geçiyor dimi yavrimu moraller iyi anlaşılan =) babyloading87 hayırsız çıktım bitanem affet beni, baktım sana da sinsice iyisin inşallah Simayinannesi simayımızın annesi, canımın parçası 4 aylık oldu güzel kızın dimi, maşallah 41 kere
unuttuklarım olduysa çok özür diliyorum, çoktandır boşladığım için inanılmaz huzursuz şekilde bu mesajı yazıyorum.
ama burada aynı acıları, sevinçleri yaşayan, aynı kokuya hasret kadınlar olarak yine de birbirimizi en iyi bizlerin anlayacağını düşünüyorum. hepinizi sımsıkı sarar, koklarım bacılarım
Cnmm guzel kuzumm hep dualarimdasin insallah hatirlamak ne kelime..isim muhtemelen kerem dedik ama hala kafalar karisik saka gibi :) hayirlisi bakalim..canlar, beni düşünen yüreğinize sağlık =) öncelikle çok teşekkür ederim. sizin iyi haberlerinizi sinsice :)) okudukça mutlu oluyorum. plojovic güzel annecik iki kızıyla mutlu mesut yaşıyordur inşallah, minik cadı kaç yaşında oldu yahu, malum zaman hızlı geçiyor :) U Umithepvar kuzumm canım benim, inşallah 4 kasımdaki randevunda her şey netleşir cücürük kadar zaman kalmış kııızzz heyecannnnss isme ne karar verdiydiniz gülüm?
benden haberler böyle..