Hayırlı olsun canımm sağlıcakla güzel günlerde büyüt oğluşunu inşaallah Ahmet kerem çok güzel bi isim adıyla yaşasın minik erkekAbl
ablamm duramadi erken geldi bizim yavru..29 ekimde kucagima aldim cok sukur saglikla yanmda..darisi bekleyen ve isteyenlerin basina olsun insallah
Amin cok sagol kalp atisinida duyduk saglikla gelsin inşAllahAyyy çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kokusunu içine Çek bol bol inşaallah
Oy maşallah sizeAmin cok sagol kalp atisinida duyduk saglikla gelsin inşAllah
İnşaAllahh ümidimi hiç kesmedim Rabbimden ama artık hani biri bana belki hamilesin dediğinde gıcık kapıyorum karsmdakinden biliyorm yok umud vermeyin diyorm amaa işte Unutyorm ki bizi yoktan var eden Rabbim zamanında gercek insaAllahOlsun Rabbim buyuk olucak insallah..dualarim sizlerle eski nickinle dua ediyordum :)) biz iyiyiz Allaha sukur zamani bekliyrz kuzum saglikla kavusmayi bekliyoruz
Kuzummm taze annemmm gözun aydin. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.Abl
ablamm duramadi erken geldi bizim yavru..29 ekimde kucagima aldim cok sukur saglikla yanmda..darisi bekleyen ve isteyenlerin basina olsun insallah
İyiyiz abla çok şükür siz nasılsınız. Zaman cabuk geçiyor ya hemen büyüdü bile :) doyamadım minik hallerine. Gerçi hala minik de@Umithepvar kuzum hayırlısıyla az kaldı. Kerem çok güzel isim @sezson da düşünüyordu Mahir oldu
Simayinannesi bir foto isterim özelden
Birumuttur yasamak Ece kuzusu nasıl? Sen de iyisin dimi?
@1melegimolsun gelişme var mı? Eşin ameliyat olacaktı oldu mu?
A AsyaaAyazz siz de analı kızlı iyisiniz inşallah?
@Sessizgemi86 ikizler nasıl?
Canımm hayırlı olsun gözün aydın :) Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallahCok degisikk bisimiz sezsonumm cok sagol aminnn insallah..
Sen napiyosun kuzum mahir pasa nasil
Batmalar oluyordu belim çok ağrıyor dünden beri. Bugün test yaptım hemen silik çizgi çıktı . Şuan karışık duygular içindeyim. 1 sene uğraş zor olsun. Hiç aklıma gelmezdi dedim yine eski halıme döndüm galiba. Sürpriz oldu. 8.5 aylık kızım sezeryan oldum bir de bir sıkıntı olur mu[/QUOTE
Goksu kuzum hamileman
Goksu kuzm hamilemsnn Ciddimsn bi at testiniBatmalar oluyordu belim çok ağrıyor dünden beri. Bugün test yaptım hemen silik çizgi çıktı . Şuan karışık duygular içindeyim. 1 sene uğraş zor olsun. Hiç aklıma gelmezdi dedim yine eski halıme döndüm galiba. Sürpriz oldu. 8.5 aylık kızım sezeryan oldum bir de bir sıkıntı olur mu ki
Testte hemen çıktı silik çizgi. Sabah tekrar deneyecem. Nicki çıkaramadım canım kusura bakma :)Goksu kuzm hamilemsnn Ciddimsn bi at testini
Amin cok sagol.mide bulantisi beni mahvediyor bunada şükür ama bulanti gercekten kötüymüşOy maşallah sizeAllah sağlıkla tamamına erdirsin
Zaman nasıl geçiyor dimiİyiyiz abla çok şükür siz nasılsınız. Zaman cabuk geçiyor ya hemen büyüdü bile :) doyamadım minik hallerine. Gerçi hala minik de
Rabbimin mucizesi işte gülümBatmalar oluyordu belim çok ağrıyor dünden beri. Bugün test yaptım hemen silik çizgi çıktı . Şuan karışık duygular içindeyim. 1 sene uğraş zor olsun. Hiç aklıma gelmezdi dedim yine eski halıme döndüm galiba. Sürpriz oldu. 8.5 aylık kızım sezeryan oldum bir de bir sıkıntı olur mu ki
Vücut gebeliğe alışınca geçecek inşallahAmin cok sagol.mide bulantisi beni mahvediyor bunada şükür ama bulanti gercekten kötüymüş
Şaka gibi geliyor şuan. Geçen ay ader olmadım. Dedim eski halime döndüm. Bu ay da çok batma var diye test yaptım çıktı. Sezeryan oldum araları az sıkıntı yapar mi. Bir de çocuk emiyor o yüzden korkuyorum açıkçasıZaman nasıl geçiyor dimibiz de 5 gün önce yaşımıza girdik
Bu aradaBerraAksa_K eski nicki 'Vuslat ne zaman'
Rabbimin mucizesi işte gülümAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah güle güle büyüt kuzularını.. Biraz yorulacaksın ama ikiz gibi büyüyecekler.. KV yardım etsin artık
Vücut gebeliğe alışınca geçecek inşallahpeynir, kraker falan ye, tuzlu iyi gelir diyorlar. Hepsi bebiş için
Goksu kuzm hamilemsnn Ciddimsn bi at testini
Hayirli olsun canim allah kucagina almayida nasip etsin ne guzel birlikte büyürlerEki Görüntüle 2551929 yeni yaptığım
Saol kuzum. Orası öyle ama sezeryan için erken oldu o korkutuyor. Bir de Allah nasip ederse doğum temmuzda olur. O da sınav zamanına denk geliyor. Böyle dedikce de diyorum o eski günleri hatırlaHayirli olsun canim allah kucagina almayida nasip etsin ne guzel birlikte büyürler
Hic korkma canim kuzenimde ayni sekil oldu 9 ay snra hamile kaldi ikisi de sezeryan biseycik olmadi tabi zorlugu war yaninda yardim eden destekcin olursa ne mutluSaol kuzum. Orası öyle ama sezeryan için erken oldu o korkutuyor. Bir de Allah nasip ederse doğum temmuzda olur. O da sınav zamanına denk geliyor. Böyle dedikce de diyorum o eski günleri hatırla
İllaki zor olur ama alışılır o tempoya da :) annem var. Hayırlısı olsun inşallahHic korkma canim kuzenimde ayni sekil oldu 9 ay snra hamile kaldi ikisi de sezeryan biseycik olmadi tabi zorlugu war yaninda yardim eden destekcin olursa ne mutlu