Ay maşallah sizeKizlar uzun zamandır yoktum nasılsınız umarim herkes burdadır tup bebek yaptik bu ay dun test verdim beta 115 çıktı pazartesi yine kan vericemVosVos35 babyloading87 @Moon1224 U Umithepvar A AsyaaAyazz sezson 1 1melegimolsun
Daha yazamadigim kim varsa kusura bakmasın herkes iyi ins bana dua edin saglikla gelsin kanda pıhtı sorunum var kan sulandırıcı igne vr ilac aliyorim ins bu sefer Rabbim yüzüme güler
Valla lohusalık kabustu kvde meselerinden oturu ama gecti sükürCok tesekkur ederim cok sevindim adina bebis nasil nasil gidiyor lohusalik Allah anali babali büyütsun
Amin cnmm saolasınGözun aydin canim saglikla buyusun yavrun❤
Çok şükür canm aynı değişen birşey olmasını isterdim amaa yok kuzm sen nasllsn durmn nasl olduCnm o gun sana yazicaktim bu yeni nickini hatirlayamadim..nasilsin naail gidiyr diye
Ablam cok sukur yolunda simdilik zamani bekliyrz :) sen naslsin kuzucuklar iyidir insallahSimayinannesi yerim o minnak adaşı ben keyifler yerindedir inşallah.. Bol gülücüklü günler diliyorum
U Umithepvar 1,5 ay kalmış gülüm hadi hayırlısıherşey yolundadır inşallah
Olsun Rabbim buyuk olucak insallah..dualarim sizlerle eski nickinle dua ediyordum :)) biz iyiyiz Allaha sukur zamani bekliyrz kuzum saglikla kavusmayi bekliyoruzÇok şükür canm aynı değişen birşey olmasını isterdim amaa yok kuzm sen nasllsn durmn nasl oldu
iyiyiz kuzum,biz de gün sayıyoruz. eşim gelecek 16 gün sonra :)Ablam cok sukur yolunda simdilik zamani bekliyrz :) sen naslsin kuzucuklar iyidir insallah
Hayr olsun ablam nerde enisteiyiyiz kuzum,biz de gün sayıyoruz. eşim gelecek 16 gün sonra :)
yurt dışında gülüm, çalışmaya gittiHayr olsun ablam nerde eniste
Anamm Allah kavustursun ablam neyseki az kalmisyurt dışında gülüm, çalışmaya gitti
Hoşgeldiniz, topik sahibi uzun zamandır uğramadığı için konu pek aktif değil. Eski takipçileri aramızda sohbet ediyoruz.Kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum sakıncası yoksa. 6 ekim bat tarihim ama henüz gelen giden yok. Adet günüme 10 gün varken eşimin zorlamasıyla test yaptım ama negatif çıktı tabi ki. Sabahtan beri sağ kasığım da adet sancısı var. Ama gelen giden yok. Akıntı da yok. Gebelik olmuş olsa bu sancı olur muydu ?
Yaa süper haber çok sevindim maşallahKizlar uzun zamandır yoktum nasılsınız umarim herkes burdadır tup bebek yaptik bu ay dun test verdim beta 115 çıktı pazartesi yine kan vericemVosVos35 babyloading87 @Moon1224 U Umithepvar A AsyaaAyazz sezson 1 1melegimolsun
Daha yazamadigim kim varsa kusura bakmasın herkes iyi ins bana dua edin saglikla gelsin kanda pıhtı sorunum var kan sulandırıcı igne vr ilac aliyorim ins bu sefer Rabbim yüzüme güler
Amin.Cok sagolYaa süper haber çok sevindim maşallahsağlıkla büyüsün kucağına al kuzunu canım benim
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah.Kizlar uzun zamandır yoktum nasılsınız umarim herkes burdadır tup bebek yaptik bu ay dun test verdim beta 115 çıktı pazartesi yine kan vericemVosVos35 babyloading87 @Moon1224 U Umithepvar A AsyaaAyazz sezson 1 1melegimolsun
Ins seninde tez vakitte. o kdr cirpindim ettim dedim vazgeçtim tup yapip cikicam bu seferde tup ilkde genelde tutmuyormus dondurulmus embr daha tutuyormus onada uzuldum ama Rabbim verdi doktor ne dediyse onu yaptim hic düşünmedim buraya bile cok takılmadim . Daha keseyi goremedik doktor haftaya cagirdi.simdi beni kimyasal mi dis gebelik mi korkusu sariyo dert derdi açıyor.saglikla gelsin sanada rahat olmak lazimCanım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Bi ben kaldım galiba hamile kalamayan
Canimmmm çok sevindim. Ben de çok oldu girmeyeli dedim bir bakayim :) stres yapma sen. İlk başta korku oluyor uzun zaman uğraşıp hamile kalınca. Ben de çok korkardım ama bak 8 aylık olduk bile :) zaman su misali. Tadını çıkar bence hamileliğin. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bugün tekrar kan vereceksin galiba. Bekliyorum :)Kizlar uzun zamandır yoktum nasılsınız umarim herkes burdadır tup bebek yaptik bu ay dun test verdim beta 115 çıktı pazartesi yine kan vericemVosVos35 babyloading87 @Moon1224 U Umithepvar A AsyaaAyazz sezson 1 1melegimolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?