Kiz unutulurmusun hic ogluslar nasil :)
@AsyaaAyazzMoon1224 te unutulmadi :) gorunce bi ses verirler belkim :)
Çok şükür canlar iyiyiz yamaçın 8 tane dişi var :) 9 aylık oldu teyzeleri sizler nasılsınız valla değiştiğinden beri forum pek giremedim ama aklım hep sizlerdeHoşgeldin arkadaşım :) hep aynı kemik kadro sohbete devam :) tabi eski sıklık yok artık, bebelerle uğraşmaktan...
Çocuklar iyidir inşallah.. Yamaç kuzu nasıl? Dişler çıktı mı? Neler yapıyor?
Maşallah Yamaç kuzucuğaÇok şükür canlar iyiyiz yamaçın 8 tane dişi var :) 9 aylık oldu teyzeleri sizler nasılsınız valla değiştiğinden beri forum pek giremedim ama aklım hep sizlerde
AA nasılsın şimdi KuZumKolay gelsin kuzum.
Benim Kese şekli bozulmuş sanırım düşük yapacağım dün hastanedeydim
Oyy maşaallah yamaç oğlana kocaman olmuş :)Çok şükür canlar iyiyiz yamaçın 8 tane dişi var :) 9 aylık oldu teyzeleri sizler nasılsınız valla değiştiğinden beri forum pek giremedim ama aklım hep sizlerde
Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldümCanım teşekkür ederim.
Maalesef dün düşük yaptımTek tesellim 5 haftalık olduğu için kürtaja gerek kalmadı.
Vardır bunda da bir hayır diyorum
Sezeryan olalı 4,5 ay olmuştu zaten. Biraz korunup zamana bırakıcam artık..
Sağol kuzumÇok geçmiş olsun kuzum çok üzüldümolacak inşaallah illaki bi hayır var biraz dinlen iyi gelir sana da
Arkadaşım 12 yıllık evli. Geçen sene bir kimyasal geçirdi. Şu an 7 aylık hamile. Her nasip vaktinin esiridir. Senin de zamanın gelecek inşallah arkadaşım. Rabbim o mis kokulu bebişi kucağına verecek inşallahEskilerden bende hayla o evlat kokusuna hasretim henüz birşey yok bu nickdeğişmiş hali Vuslat ne zaman dı nick tanıyanlara selam Rabbim o miniklerinzn hatrına bizide bu güzellikten mahrum etmesn
İnşaAllahh kuzm benm Rabbim sesini duysun insann üzülüyor evet ama şöyle bi dünyanın haline baktm zamn diyorum belki hayrlısı böylee olması Rabbim kimsenin kucağını boş bırkmasnArkadaşım 12 yıllık evli. Geçen sene bir kimyasal geçirdi. Şu an 7 aylık hamile. Her nasip vaktinin esiridir. Senin de zamanın gelecek inşallah arkadaşım. Rabbim o mis kokulu bebişi kucağına verecek inşallah
Canım merhaba.... Vakit yok vakitKiz unutulurmusun hic ogluslar nasil :)
@AsyaaAyazzMoon1224 te unutulmadi :) gorunce bi ses verirler belkim :)
Anam bu kız hamileymiş canım yaa.. Okuyunca farkettim. Hayırlı olsun tatlım sağlıcakla alırsın kucağına İnşaAllahKuzumm cok sagoll.. hafifledi sanki ama devam ediyr ya kontrolu bekliyrm bakalim..kultur fln bakck..
Yaa sorma o kdr guzelki Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah her gun dua ediyrm..sanirim tek ozleyecegim sey bu olucak zaten :)
Simay kusu yirim ben masallah onaa annyle bag da kuvvetlenmis ne istedigini anlayinca daha da bi baska olmustur..saglikla buyusun kuzum
Aynı şeyi bende yaşadım 2haftaoldu taşınma derdiyle sıcaklar bide poofKız ben ev taşıyorum o yüzden biraz sıkıntılı geçiyo Afra bi yandan ev bi yandan cinnet eşiğindeyimçok sevindim yaaa
Canım merhaba.... Vakit yok vakitnasılsınız.. Bizim bebişler duracağı yok malum benim yaş var gençlik gibi olmuyor zor yetişiyorum herşeye :))) Asya nın kızda çok tatlı MaşaAllah...
Bak yaa genclikle ne alaka yaparsin senn dukkana devammi kuzucuga mi bakiyosun..Anam bu kız hamileymiş canım yaa.. Okuyunca farkettim. Hayırlı olsun tatlım sağlıcakla alırsın kucağına İnşaAllah ❤❤
Bebekle ev taşımak çok zormuş ya bi de yardım eden yoksa tamamAynı şeyi bende yaşadım 2haftaoldu taşınma derdiyle sıcaklar bide poof
29. Hafta olmuş maşaallah KuZum ya çok az kaldıBak yaa genclikle ne alaka yaparsin senn dukkana devammi kuzucuga mi bakiyosun..
Evt kuzum sukur Rabbime..cok sagol cnm aminn insallah tek istegimiz o suan saglikla gelsin
Cnmm Allah razi olsnn yaklasiyrz yavas yavas sona mutlu olan sonla biter insallah..dogum korkusu sarmaya basladi yaww 29 yarin bitiyr bilee..29. Hafta olmuş maşaallah KuZum ya çok az kaldı