Oyy kuzum Rabbim yâr ve yardımcın olsun süreciniz kolaylıkla geçsin bebişiniz gelsin inşallahCanlarimm carsamba gunu dr.a randevu aldm tup bebege basliyrz insallah..dualariniza ck ihtiyacim var..biraz tirsiyrm :) bakalim bizi nasil bir yol bekliyr meraktaym insallah pozitif sonuc alirim artk bende
Aminn bitanemm aminn napiysn nasilsinn mahir pasa nasil oldu annenide merk ediyrmm iyisinizdir insallahOyy kuzum Rabbim yâr ve yardımcın olsun süreciniz kolaylıkla geçsin bebişiniz gelsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım tekrArÇok sağol canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın çok zormuş
Allah hayırlı evlat eylesin gözünüz aydın canımKuzularım ben doğum yaptım bugün darısı sizlere inşallaherken geldi mibiğim 2kilo 580gr
Annem aynı canım :/ mahir biraz daha toparlanmış dedi doktoru inşallah tamamen atar üstündenAminn bitanemm aminn napiysn nasilsinn mahir pasa nasil oldu annenide merk ediyrmm iyisinizdir insallah
Amin inşallah:)Gözünaydın canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin :):)
İnşallah sen ne yaptın kuzum seninle aynıydık hep bizimki aceleci çıktı:)Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahh
Benimki de Allahın izniyle bu Cuma geliyor :)İnşallah sen ne yaptın kuzum seninle aynıydık hep bizimki aceleci çıktı:)
Hadi bakalım inşallah herşey çok güzel olacak kuzum ❤❤❤ güzel haberler ver bize ❤❤❤Canlarimm carsamba gunu dr.a randevu aldm tup bebege basliyrz insallah..dualariniza ck ihtiyacim var..biraz tirsiyrm :) bakalim bizi nasil bir yol bekliyr meraktaym insallah pozitif sonuc alirim artk bende
Aha son günler... Bu günleri de gördük bak :) bende pkos var, prolaktin yüksek, şu bu derken... Bir de bakmışsın Asya kuzu kucakta ❤ Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ❤Benimki de Allahın izniyle bu Cuma geliyor :)
Hiç aklımdan çıkmıyor o günler. O kadar kötüyüm ki. Çok şükür bu günleri de gördük. Adını da Asya katmaktan vazgeçtim soğuttular :))Aha son günler... Bu günleri de gördük bak :) bende pkos var, prolaktin yüksek, şu bu derken... Bir de bakmışsın Asya kuzu kucakta ❤ Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ❤
Gönlün en çok hangisini severse o ismi ver kızına.. hakkındır ❤Hiç aklımdan çıkmıyor o günler. O kadar kötüyüm ki. Çok şükür bu günleri de gördük. Adını da Asya katmaktan vazgeçtim soğuttular :))
Neden canım çok severim ya kızım olsaydı adı Asya olacaktı bence vazgeçme :)Hiç aklımdan çıkmıyor o günler. O kadar kötüyüm ki. Çok şükür bu günleri de gördük. Adını da Asya katmaktan vazgeçtim soğuttular :))
Ben de çok seviyordum. Eşimin babası önceden Asya diye biriyle evliymiş o genç yaşta ölünce kaynanamla evlenmiş. Kaynanam da Asya katın. Babanızın eski eşi benim var onun yok. Zaten Asya diyoruz sırf o dedi diye katmış gibi davranmaya başladık. Hadi o neyse mahalleden biri doğurdu Asya kattı tüm gün Asyaa Asyaaa. Komşu doğum yapmıştı gittim hayırlı olsuna sen ne katacaksın demişti Asya dedim aa Asya var ama falan dedi gıcık oldum ben de soğudum iyice isimden. En son Hira katmaya karar verdik :)Neden canım çok severim ya kızım olsaydı adı Asya olacaktı bence vazgeçme :)
Doktora git göster canım, inşallah gebeliktendirKızlar ya Sağ göğsümün ucu kanıyor sabah kalktım atletim baya kan olmuş neden olabilir
Rabbim annecigine acil sifalar versin insallah dualarimda unutmuyrm eminimki cogu arkadasimizda ayni sekildedir..Annem aynı canım :/ mahir biraz daha toparlanmış dedi doktoru inşallah tamamen atar üstünden
Hayirlisi olsun insallah canim olumlu dusun hersey guzel olacak sen ne kadar rahag olursan o kadar kolay olur hersey buna cok inaniorum dualarimiz seninle ❤Kuzucuklarimm dun tup bebek icin adim atmis bulunduk insallah zamanidir ve vesilesi olur..dun ignelere basladik hemen 3. Gunumdu..pzt tekrar kontrol var..dr cikolata kistine takildi..ondn baska bi problemimiz yk dedi olumlu dusunuyrm dedi baya gazladi yani :)) insallah oyle olur..pzt gittigimde bi kan testi isticem dedi ona bakarak taze transfermi dondurulmus mu yapariz bakicaz dedi..dondurup cikolata kistini baskilayabiliriz simdilik hersey yolunda dedi..Rabbimden hayirlisi dualarinizi bekliyrm..dualarinizin icten olduguna eminim cunku Allahim hepinizdn razi olsnn kizlarmm iyiki varsiniz..
Simayinannesi ihtiyacm var sanaa nerelerdesinn :)
whiterabbit88 cok ozledim yavrmm ne almdesin meraklardaymmm
Canim benim hayirlisi olsun insallah. Rabbim gonlunden geceni hayirli eylesinKuzucuklarimm dun tup bebek icin adim atmis bulunduk insallah zamanidir ve vesilesi olur..dun ignelere basladik hemen 3. Gunumdu..pzt tekrar kontrol var..dr cikolata kistine takildi..ondn baska bi problemimiz yk dedi olumlu dusunuyrm dedi baya gazladi yani :)) insallah oyle olur..pzt gittigimde bi kan testi isticem dedi ona bakarak taze transfermi dondurulmus mu yapariz bakicaz dedi..dondurup cikolata kistini baskilayabiliriz simdilik hersey yolunda dedi..Rabbimden hayirlisi dualarinizi bekliyrm..dualarinizin icten olduguna eminim cunku Allahim hepinizdn razi olsnn kizlarmm iyiki varsiniz..
Simayinannesi ihtiyacm var sanaa nerelerdesinn :)
whiterabbit88 cok ozledim yavrmm ne almdesin meraklardaymmm