- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
Özledim valla❤❤❤kızlarım hepinize selamlar, hıphızlı okudum eski sayfaları, gelsin yorumlar =)
sezson yavrucum mahir kuzumuza şifalar dilerim. hiç kendini üzme annesi, bazen ne yapsak boş, olacağı varsa oluyor. geciktirmeden hızlıca doktora götürmüşsünüz neyse ki, inşallah en kısa sürede düzelecektir. annen için de ayrıca şifa dileklerimi iletmek istiyorum. dualarımdasınız.
Sessizgemi86 canım bebişlerin sağlıklı şekilde büyüyorlar ne güzel, maşallah size. şeker konusunda da dikkati elden bırakma son tahliller iyi çıkmış neyse ki
Simayinannesi canım arkadaşımm tatlış kızının kalbinde hiçbir sorun olmamasına ne kadar sevindim anlatamam. inşallah bundan sonrası da sizin için hep aydınlık olacaktır. isim alternatiflerini düşünelim kuzum =)
U Umithepvar kuzum tüp sürecinizde her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah. süreci paylaşmak istersen yaz mutlaka. kafanı rahat tut, her şey olacağına varacak. allah bu emeklerinizi görüyor elbet. bu arada sormuşsun beni, sağolasın bitanem. eh işte hala tam toparlanamadım işlere yoğunlaşıyorum kafa dağıtmak için. hala net karar veremedim evliliğime dair yani..
A AsyaaAyazz canım az kalmış doğuma, hayırlısıyla gelsin yavrun inşallah
VosVos35 @plojovic kızlar sizi birbirinize çok benzetiyorum. iki yavrusu olan aklı başında kadınlarsınız maşallah =) tecrübelerinizi aktarıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, hep buralarda olun daha topikte benim gibiler var. bizim kahrımızı çekeceksiniz daha minnoşlarınızı kokulu öperim
Zeyah3917 kız niye yalnız hissediyorsun kendini? göbüşün çıkmadıysa daha iyi be yavrum rahat hareket edersin. el alemi boşver. gel bize anlat derdini =)
ben de adet oldum dün kuzular. zaten açıkçası bu kafa karışıklığı döneminde bebiş istemiyorum. gelirse başımın üstüne tabi, ama bakalım hayırlısı..
Cok sukur canim her sey yolunda. Isim konusundaki rahatligim ust seviyede. Hiç bakmiyorum Sizden fikir bekliyorum.
Bir an once toparlanmani diliyorum kuzum. Her sey yoluna girecektir. Sen iyi ol en önemlisi❤