- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
Sopalari gordukten sona kactm ben :) davsani bende merk ediyrm ;(
Bat bugün cnm az önce sağlık ocağına verdim kan yarına çıkarmış bakalım hayırlısıSabredebilirsen batı bekle canım ❤ net olur sonuç en azından
Akşama internette de görülebilir sonuç. Barkod verdiler mi? Keşke idrarda baksaydın önce, ben kan vermeye gitmezdim idrarda görmeden. Üstelik sende iğne fobisi de vardı :) iyi cesaret ❤Bat bugün cnm az önce sağlık ocağına verdim kan yarına çıkarmış bakalım hayırlısı
Hafızana sağlık cnm Nası hatırlıyorsun:)) ya sürücü belgesi yenilemek için sağlık raporu almaya gittik doktora ilaç yazdırdım anlattım durumu da ee kan ver burda dedi gaza geldim aslında idrar tahlili yapacaktım :)) evet barkod verdi ama yarın öğlene çıkar dediAkşama internette de görülebilir sonuç. Barkod verdiler mi? Keşke idrarda baksaydın önce, ben kan vermeye gitmezdim idrarda görmeden. Üstelik sende iğne fobisi de vardı :) iyi cesaret ❤
Kaçma kaçma :):)Sopalari gordukten sona kactm ben :) davsani bende merk ediyrm ;(
Sen napiysn kuzumm nasil gidiyo
:)) nbr kuzucukKaçma kaçma :):)
İyidir yavrum sana bakınıyordum bende baktım kaçmışsın :):) senden naber ?:)) nbr kuzucuk
:)) hee korktum :)) iyi yavrm nolsun bati bekliyrm kuzu kuzu..belli etmeye basladi gelecegini kasik agrilarindanİyidir yavrum sana bakınıyordum bende baktım kaçmışsın :):) senden naber ?
Ovulasyon testi yaptım cnn ondada ikinci çizgi cikmadiTest yaptın mı canım
:) Acele etme diye dedik kuzum. Yazmayinca merak ettim. Iyi misin ?Sopalari gordukten sona kactm ben :) davsani bende merk ediyrm ;(
Sen napiysn kuzumm nasil gidiyo
Ole bi kriz geldi gitti be yavrm simdi gecti kuzU kuzu adeti bekliyrm..h.sonlari evdeym yaramiyo bana kriz geliyo :) h.ici isle mesgul olunca unutuyrm..ama malesef ki adet agrilarim basladi..ikinci asamayi iyice dusunmeye basladim..bakalim Rabbim dogru yola sevk etsin insallah..:) Acele etme diye dedik kuzum. Yazmayinca merak ettim. Iyi misin ?
Davsanim da biraz kafa dinliyor galiba.
Bizde çok sükür iyiyim kuzum bir yaramazlik yok.
Surekli bir seylerle ugrasmak lazim yoksa hemen kafada kurmaya basliyoruz.Ole bi kriz geldi gitti be yavrm simdi gecti kuzU kuzu adeti bekliyrm..h.sonlari evdeym yaramiyo bana kriz geliyo :) h.ici isle mesgul olunca unutuyrm..ama malesef ki adet agrilarim basladi..ikinci asamayi iyice dusunmeye basladim..bakalim Rabbim dogru yola sevk etsin insallah..
Est .kuzuummmbabyloading87 yavrum sana vereceğim cevap kaynamış, kusura bakma. bol bol okumak lazım, doğru diyorsun.. du bakalım neler olacak..
senin keyifler yerinde mi bitanem
Aynn son iki kalbim gum gum..cuma aksama kdr gelmezsee gidip vericem kan kuzum..Allah bin kere razi olsun hakkinizi odeyemem icten edildigini biliyrm dualarin kuzumm..Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin bebisini kuzummSurekli bir seylerle ugrasmak lazim yoksa hemen kafada kurmaya basliyoruz.
2 gun kaldi kuzum dur bakalim. Sonuc bi belli olsun ona gore hareket edersin. Dua ediyorum hergun inan.
İnşaallah yanıltır seni o kasık ağrıları canım 2 gün var daha bakalım inşaallah tutmuştur:)) hee korktum :)) iyi yavrm nolsun bati bekliyrm kuzu kuzu..belli etmeye basladi gelecegini kasik agrilarindan
Günün geçmedi mi canım niye ovulasyon yaptın ki ?Ovulasyon testi yaptım cnn ondada ikinci çizgi cikmadi
Sen ne olursa olsun kanını ver canım. Benim test günümden 2 gun once kanamam olmustu. Koştuk hastaneye. Tühh dedim olmadi. Meger yerlesmeymis. Ayy ne gündü.Aynn son iki kalbim gum gum..cuma aksama kdr gelmezsee gidip vericem kan kuzum..Allah bin kere razi olsun hakkinizi odeyemem icten edildigini biliyrm dualarin kuzumm..Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin bebisini kuzumm
Guzel haberlerini alalim insallah canim.2.asilamayi oldum ins 14 gun snra iyi haberler