• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun bi ovu testi yapaym bakaym dedm yaptm ve boyumun olcusunu aldm..tutmamis bnm asilama :KK43: size sormak istedigim 2. Asilamayi yaptirayimmi tupe mi geceyim..aklim fena karisik..
Beklemek istersen asilama yap ikinci 3 asilamalar daha iyi tutuyormus ben carsamba 2.asilamami oluyorum beklemek yoricu ve imkanin varsa tabi ki bence tüp

Kızlar kendimi kaptırmayım diyorum ama yine engel olamıyorum. 2 gündür sol kasığımda karıncalanma var. Yine hüsran olacak ama iştw engel olamıyorum acaba demekten :/

Yarın büyük gün ama hiç bir belirti yok sadece bugün yüzüstü yatıyordum oğlum üstüme atladı kaşığım agrıdı çok kötü hala ağrıyır bide göğüslerimde Kahverengi yerleri kücükdü ve koyulaştı belirti sayılır mı bilemiyorum tabii

Yarın büyük gün ama hiç bir belirti yok sadece bugün yüzüstü yatıyordum oğlum üstüme atladı kaşığım agrıdı çok kötü hala ağrıyır bide göğüslerimde Kahverengi yerleri kücükdü ve koyulaştı belirti sayılır mı bilemiyorum tabii
Koyulaşma bir belirti aslında :) hadi inşallah ❤

Bat bugün cnm az önce sağlık ocağına verdim kan yarına çıkarmış bakalım hayırlısı
Akşama internette de görülebilir sonuç. Barkod verdiler mi? Keşke idrarda baksaydın önce, ben kan vermeye gitmezdim idrarda görmeden. Üstelik sende iğne fobisi de vardı :) iyi cesaret ❤

Akşama internette de görülebilir sonuç. Barkod verdiler mi? Keşke idrarda baksaydın önce, ben kan vermeye gitmezdim idrarda görmeden. Üstelik sende iğne fobisi de vardı :) iyi cesaret ❤
Hafızana sağlık cnm Nası hatırlıyorsun:)) ya sürücü belgesi yenilemek için sağlık raporu almaya gittik doktora ilaç yazdırdım anlattım durumu da ee kan ver burda dedi gaza geldim aslında idrar tahlili yapacaktım :)) evet barkod verdi ama yarın öğlene çıkar dedi

Back