- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Aminnn canısııı
Valla ben maydanoz buharı yaptım buay oda ise yaramış olabilir.
Reglden sonra 3 gün 3 kez günde yaptım yumurtlama da bıraktım.
Sutleymis aslı ama ben suyla yaptım kaynatıp .
Acıldıysa biri illaki geçiş olur Rabbim büyük,tez zamanda müjden gelecek insaalhh kuzumm
Aminnn aminnnnn canmn içi inşaAlla buayda olmazsa öyle yapaymm Allahım hayrlı bi kapı açr elbet
Erkenci kuşlara bak seen ❤ sabah erken saatte uyanacaklar galibaKızlar bu sabah 6 da uyandım bi baktım tık tık tekmeler çok güzeldi daha öncede hissettim ama bu kadar net değildi
Gözün aydın canım ❤ bu topikte daha çok kız anneleri var galiba ❤ hayırlı bir evlat olsun inşallah ❤Kızlar bende bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış çok şükür Rabbim herkese bütün isteyenlere yaşatsın inşaallah bu duyguyu çok mutluyum
Amiiin ablacım amin herkesin hayırlı bi kızı olsun inşaallahGözün aydın canım ❤ bu topikte daha çok kız anneleri var galiba ❤ hayırlı bir evlat olsun inşallah ❤
yapmaaaa harbimi !!!! e bizim kiz gece gündüz ayakta o zaman vay anaaamErkenci kuşlara bak seen ❤ sabah erken saatte uyanacaklar galibagenelde hangi saatlerde tekme atıyorsa o saatlerde uyanıyorlar doğduktan sonra :))
Gözün aydın kuzucum ❤ annenin iyi olmasına sevindim. Eşin artık baba oldu, ev işlerine aktif katılım şart :)) inşallah hep böyle güzel geçer günleriniz.. hatta en kötü gününüz böyle olsun ❤ Mahir paşa hazretleri nasıllar inşallah?kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmiyorum :) hem annemin değerleri iyi çıktı çok şükür hemde eşimle yemek yaptık :)) ikincisi komik gelebilir ama bebekle o kadar zormuş ki bu işler :)
Benim kızımda tutuyor bu saatler :) doğumdan önce gece uyandırdığı saatlerde yine uyanıyor.. Allah'tan uzun sürmüyor tekrar uyuması :)) emzir, gaz çıkar, bez değiştir derken 1 saat geçiyor sonra uyuyor ❤yapmaaaa harbimi !!!! e bizim kiz gece gündüz ayakta o zaman vay anaaam
Çok sağol canım ablam. İyi oda maşallah dün akşamdan beri emip uyuyor çoğunlukla :) arada uyanıyor gaz sıkıntısı olunca ağlıyor. Eşim sağolsun yemeği yapıyordu ama beraber yapmak zaman geçirmek meğer ne kadar değerliymiş.Gözün aydın kuzucum ❤ annenin iyi olmasına sevindim. Eşin artık baba oldu, ev işlerine aktif katılım şart :)) inşallah hep böyle güzel geçer günleriniz.. hatta en kötü gününüz böyle olsun ❤ Mahir paşa hazretleri nasıllar inşallah?
Biz eşimle bir çok işi birlikte hallediyoruz :) ama yemek, hatta komple mutfak konusunda pek karışmıyor. Bir tek balık onda :) o da ayda yılda bir oluyor.. bir de bazen kendi aklıyla, bazen benim ricamla bulaşık makinesini boşaltıyor :))Çok sağol canım ablam. İyi oda maşallah dün akşamdan beri emip uyuyor çoğunlukla :) arada uyanıyor gaz sıkıntısı olunca ağlıyor. Eşim sağolsun yemeği yapıyordu ama beraber yapmak zaman geçirmek meğer ne kadar değerliymiş.
Yaa sen çok tatlısın kuzum valla güldürdün beni :) haberler süpermiş hep böyle güzel haberlerle gel inşallah :)kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmiyorum :) hem annemin değerleri iyi çıktı çok şükür hemde eşimle yemek yaptık :)) ikincisi komik gelebilir ama bebekle o kadar zormuş ki bu işler :)
Maşallah size muhabbetinize ❤Biz eşimle bir çok işi birlikte hallediyoruz :) ama yemek, hatta komple mutfak konusunda pek karışmıyor. Bir tek balık onda :) o da ayda yılda bir oluyor.. bir de bazen kendi aklıyla, bazen benim ricamla bulaşık makinesini boşaltıyor :))
O senin ballığınn ❤ İnşallah kuzumm sende bebişli güzel haberlerle gel. Hsg bugün mü çekiliyordu ?Yaa sen çok tatlısın kuzum valla güldürdün beni :) haberler süpermiş hep böyle güzel haberlerle gel inşallah :)
kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmiyorum :) hem annemin değerleri iyi çıktı çok şükür hemde eşimle yemek yaptık :)) ikincisi komik gelebilir ama bebekle o kadar zormuş ki bu işler :)
Kızlarım selam. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Soniciğimin mesajına cvp vereyim dedim herkesi etiketleyemedim. Hsg çektirdim. Sol tüpte tıkanıklık varmış ama verilen ilaçla tüpün açıldığını söylediler. Bir de 7 mm lik polip varmış raporda gördüm. İşlemi şişli echomarda yaptırdım. C kollu makine imiş ve gerçekten düşündüğümden çok daha acısızdı. Asıl şimdi işlem sonrası ağrım başladı o da reglağrısı gibi. Durum bu kızlar, doktoruma hbr vericem şimdi bakalım o nasıl yorumlayacak :)O senin ballığınn ❤ İnşallah kuzumm sende bebişli güzel haberlerle gel. Hsg bugün mü çekiliyordu ?
Çok sağol inşallah tamamen atlattığını da yazarım :)):)))) gozunuzaydin annen icin.Daim olsun iyi haberleri insallah❤
Bebek kucucuk ama marifeti ne buyuk degil mi? :) Bide insan o olmadan once bu kadarini tahmin edemiyor.Boyle normal seylere bile ne kadar anlam katiyorlar ama :)))))
Aa kuzu çekildin atlattın yani e çok şükür. Tıkanıklık olması ve polip durumu gebeliğe engel olmuş olabilir herşeyde bir hayır vardır iyi ki çekildin. Bakalım doktorun ne diyecek heyecan yaptım :) hsg nin üstüne hamiş kalan birçok kişi var buaradaKızlarım selam. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Soniciğimin mesajına cvp vereyim dedim herkesi etiketleyemedim. Hsg çektirdim. Sol tüpte tıkanıklık varmış ama verilen ilaçla tüpün açıldığını söylediler. Bir de 7 mm lik polip varmış raporda gördüm. İşlemi şişli echomarda yaptırdım. C kollu makine imiş ve gerçekten düşündüğümden çok daha acısızdı. Asıl şimdi işlem sonrası ağrım başladı o da reglağrısı gibi. Durum bu kızlar, doktoruma hbr vericem şimdi bakalım o nasıl yorumlayacak :)
Süper haber canım gözünüz aydın çok sevindim.kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmiyorum :) hem annemin değerleri iyi çıktı çok şükür hemde eşimle yemek yaptık :)) ikincisi komik gelebilir ama bebekle o kadar zormuş ki bu işler :)