Normal adet görmüşsün lekelenmme uzun sürerse doktora gitHanımlar iyi akşamlar herkese bizde çocuk istiyoruz uzun zamandır. Bu ayın 15 inde adet oldum 18 ine kadar normaldi sonra koyu kahverengi akıntıya döndü ve hala devam ediyor az az kahverengi akıntı geliyor sebebi ne olabilir lütfen yardım edin
Normal adet olabilir canım , ama normalde hangi gün adet oluyordun
Normal adet görmüşsün lekelenmme uzun sürerse doktora git
En kısa süre içerisinde doktora git şüphen varsa test al yerleşme kanaması da olabilir bazılarının adet gibi oluyormusHamile olma ihtimalim var mı acaba normalden geç geldi adetim ve kısa sürdü
En kısa süre içerisinde doktora git şüphen varsa test al yerleşme kanaması da olabilir bazılarının adet gibi oluyormus
Ne zaman çıkacakmış canım sonuçlarKızlar dayanamadım iş çıkışı kan verdim. Çok stresliyim şuanda
İhmal etme canım ihmale gelmez böyle şeyler inşallah kötü bir şey yokturBende öyle okudum burda inşallah bi sıkıntı yoktur Cuma günü gidecem doktora artık
Beta hcg baktırHamile olma ihtimalim var mı acaba normalden geç geldi adetim ve kısa sürdü
Canım 1 saat sonra eşim alıcak sonucuNe zaman çıkacakmış canım sonuçlar
Buraya yazarsın sonucu:)Canım 1 saat sonra eşim alıcak sonucu
Bulantı hemen başlamazKızlar mide bulantiniz ne zaman nasıl başladı. Bu sabah uyandimda ve akşam yemeğinde anlık bulantim oldu. Hamile olabilir miyim acaba.
Bulantı hemen başlamaz
Ayyy hadi inşallah canım :)) inşallah bu sefer bebişini alırsın kucağına :))
İnşallah canım benim inşallah :) o kadar uzun zaman geçmişti ki kesin yine üzülürüm diye bekliyodum. Dondum kaldım. Şimdi farkettim bizim doğum tarihleri de yakın olacak :)Ayyy hadi inşallah canım :)) inşallah bu sefer bebişini alırsın kucağına :))
İyi düşün iyi olsun :) dua et içini ferah tut bebeğim benimle de .maşallah Allah sağlıklı süreç nasip etsin sağ salim kucagina almayı daa.. :)Kızlar sonuç 54 .titriyorum resmen uzun zamandır tekrardan olmuyordu. Umarım bu sefer bebiş benimle kalır. Kızlar çok değişik hissediyorum ben. Kötü çıkar diye bekliyodum. Bu olayın sonu bende hep kötü bitti. Bu sefer kötü bitmesin inşallah
Allahın izniyle inşallah kucağımıza alacağız :)İnşallah canım benim inşallah :) o kadar uzun zaman geçmişti ki kesin yine üzülürüm diye bekliyodum. Dondum kaldım. Şimdi farkettim bizim doğum tarihleri de yakın olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?