Günaydınnnn kızlar erken gebelik testi yaptım sonuç :)
Canım bat iki gün geçene kadar test yapma tavsiyem. Erken sonuç daha strese sokuyo bence
Günaydınnnn kızlar erken gebelik testi yaptım sonuç :)
Teşekkürler kuzummmHayırlı olsun canım
Birsey olmaz allahın izniyle ..
Teşekkürler kuzummmGözün aydın. Saglıkla kucagina almak nasip olsun insallah canim.
Çok teşekkür ederim kuzumTebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
Çok teşekkür ederim kuzummm aminHayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik ve sonrasında sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah :)
5+3 benim Bugün gittim bende 6 mm lik olmuş kan grubu v.s bütün testlere baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı :) 5 kasımda tekrar gidicek bebeği görmeye :)Doktora gittin mi canim? 6+0 olduk. Senin kac haftalik?
O zamana kadar bebis kocaman olur insallah gorursun canim. Bende 31 Ekimde tekrar gidecegim.5+3 benim Bugün gittim bende 6 mm lik olmuş kan grubu v.s bütün testlere baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı :) 5 kasımda tekrar gidicek bebeği görmeye :)
Canım ben geçen sene o kadar ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Her ay hissettim oldu zannettim :)) yalancı belirtilermiş meğerse hepsi. Bu ay hiç bişey hissetmedim. Adetin iki gün geçtiğini bile tel uygulaması mesaj yollayınca farkettim. Adet geçeli 5. gün ama öyle geçen seneki gibi aman aman belirti yok. Arada unutuyorum bile yani. Hatta bu hafta işe gelirken hep pedle geldim gelecek heran diye. Ultrasonda görene kadar da olduğunu kabul edemicem. O kadar bekledim o kadar zaman geçti ki isterken hala umutlanamıyorum. Sadece kimyasal olmasın diye dikkat ediyorum. Yani canım üzerine gerçekten düşünme. Düşününce belirti oluyo insanda. Tüp bebek yaptırdın mı hiçHaklısın canım ben yine çok fazla yapmadım gerçi öyle düzenli yapmıyorum ama insan yine merak ediyor. Bir de hamile olunca kadınlar hissediyor hep bende önceki aylara göre bu ay da yine farklı bir his yok bebek var gibi hissetmiyorum. Artık düşünmemeye karar verdim işe girip çalışıcam olmazsa olmasın neyapayım herkesin çocuğu olacak diye şart yok insan artık isyan moduna geliyor bir süre sonra gerçekten :\
Yaaaaa çok mutlu oldum ne güzel çıkmış rakamSonuc 59
Senin bebek gözüktü mü sadece kese mi gözüktü canımO zamana kadar bebis kocaman olur insallah gorursun canim. Bende 31 Ekimde tekrar gidecegim.
Dun bebegi gorduk canim. Sende bir sonraki kontrolde gorursun. Erken şu an.Senin bebek gözüktü mü sadece kese mi gözüktü canım
:)Yaaaaa çok mutlu oldum ne güzel çıkmış rakam
Ya bazen korku kaplıyor boş gebelik olur mu acaba diyeDun bebegi gorduk canim. Sende bir sonraki kontrolde gorursun. Erken şu an.
Gözünaydn kuzm dua et bizedeAynen ya birazdan kan vermeye gidecegım
Adetin çok yoğun muydu pekiHanımlar iyi akşamlar herkese bizde çocuk istiyoruz uzun zamandır. Bu ayın 15 inde adet oldum 18 ine kadar normaldi sonra koyu kahverengi akıntıya döndü ve hala devam ediyor az az kahverengi akıntı geliyor sebebi ne olabilir lütfen yardım edin
Evet ilk 3 gün yoğundu sonra kahverengi akıntıya döndü ve hala devam ediyorAdetin çok yoğun muydu peki
Normal adet olabilir canım , ama normalde hangi gün adet oluyordunEvet ilk 3 gün yoğundu sonra kahverengi akıntıya döndü ve hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?