Geç yumurtlama olduysa henüz idrarda çıkmayabilir.. kan testi pozitif çıkar inşallah :)Ewt yaptim 19 ekim ve 24 ekim négatif ama hala olmadim adet sancilarim 2 gundur durmus kan testi yapicam cumartesi gunu insallah positif cikar
Kayınvaliden cok iyi kadındı. Rahmetli oldu. O bile olsa ne iyi olurdu. Annem simdi bi memlekette bi burda. Memlekette kızkardesimin bebisi oldu ağustosta onla ilgileniyo. Beraber gelecekler minik kuş'la
Eşimle beraber ikimiz de görünecez aslında doktora. Çünkü onun çocuklukta yüksekten düşme durumu da var. O sıra dr. Çocugu olmayabilir demiş ama o zamanın şartları tabi.. daha sonrasında da gitmemiş hiç. Annem memleketten gelecek önümüzdeki ay onunla giderim doktora. Anne cok büyük destek oluyo insana gerçekten.
İnsallah rabbim isteyen herkeze nasip ederGeç yumurtlama olduysa henüz idrarda çıkmayabilir.. kan testi pozitif çıkar inşallah :)
Amin canım. Hickimseyi desteksiz anasız evlatsız bi başına bırakmasın rabbimAllah rahmet eylesin canim. Allah anneni başından eksik etmesin ins :)
Maşallah canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah :)Kızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Ayyyy hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olaun inşallahhhhKızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Saol canım Allah razı olsun çok şükür hayırlı geldi bu topaç güzel haberlere devam inşllahAyyyy hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olaun inşallahhhhBu topik çok bereketli çok uğurluuuuuu
Çok haklısın. Anneme açılıp ilk anlattığımda içimde sertleşmiş kaskatı acı veren bi seyden kurtulmuş gibi rahatladım. Psikolojik olarak bile çok iyi oluyor insan.Anne konusunda katılıyorum sonuna kadar. Gerçekten annelere anlatın kızlar inanılmaz destek oluyorlar gerçekten rahatlıyorsunuz. İçinizi dökün tek başınıza üstlenmeyin. Ve en önemlisi kafa rahatlığı, imkanınız ölçüsünde gidin doktora.
Süper kadınlarız. Her moda giriyoruzBen ilk denediğim ay göğüslerim patlayacaktı şiştiler, sonra aşırı kasık ağrılarım, yorgunluk bitkinlik gece midem bulanıyor, gidiyorum lavaboya afedersin çıkarmaya çalışıyorum falan triplere girdimtabi hepsi psikolojikmiş
İnşallah canım Allah razı olsunMaşallah canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah :)
Çok haklısın. Anneme açılıp ilk anlattığımda içimde sertleşmiş kaskatı acı veren bi seyden kurtulmuş gibi rahatladım. Psikolojik olarak bile çok iyi oluyor insan.Anne konusunda katılıyorum sonuna kadar. Gerçekten annelere anlatın kızlar inanılmaz destek oluyorlar gerçekten rahatlıyorsunuz. İçinizi dökün tek başınıza üstlenmeyin. Ve en önemlisi kafa rahatlığı, imkanınız ölçüsünde gidin doktora.
İnşallahhhhhSaol canım Allah razı olsun çok şükür hayırlı geldi bu topaç güzel haberlere devam inşllah
Allah gostermesin canim. Yoktur oyle birsey insallah. Ihmal etmeyin o zaman.Eşimle beraber ikimiz de görünecez aslında doktora. Çünkü onun çocuklukta yüksekten düşme durumu da var. O sıra dr. Çocugu olmayabilir demiş ama o zamanın şartları tabi.. daha sonrasında da gitmemiş hiç. Annem memleketten gelecek önümüzdeki ay onunla giderim doktora. Anne cok büyük destek oluyo insana gerçekten.
Ay ne guzel hayirli olsun canimKızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Kimse yokmu yani bunu yaşayan bir benmiyim.daha önce hamile kalan arkadslar böbrek ağrısi yasadinizmi bir ses verin nolur.Kızlar bobreklerinde ağrısı olan vardı. Dün ve bugün inanılmaz böbreğim ağrıyor,nerdeyse hareket bile edemiyorum.
Gebelik belirtisi olarak hiç duymadım galiba duyan yada yaşayan varmı.benim bobreklerim hayatta ağrımadı şimdi ağrıdan duramiyorum.sol tarafta
Bende öyle düşünüyorum. Karamsar olmak istemiyorum. O zaman ki teknoloji tıp gelişimi şimdiki gibi değildi.Allah gostermesin canim. Yoktur oyle birsey insallah. Ihmal etmeyin o zaman.
Anne gibisi var mi canim. Insallah bizde olacagiz.
Bende öyle düşünüyorum. Karamsar olmak istemiyorum. O zaman ki teknoloji tıp gelişimi şimdiki gibi değildi.Allah gostermesin canim. Yoktur oyle birsey insallah. Ihmal etmeyin o zaman.
Anne gibisi var mi canim. Insallah bizde olacagiz.
Sanada geçmiş olsun allah bi daha düşükleri yaşatmasın en yakın zamanda hamiş kalmak umuduylaGeçmiş olsun canımben de Haziran'da düşük yaptım arada bir de kimyasal gebelik gelişti.. pes etmek yok.. inşallah en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize