İnşallah canım.. belki sağlıklı olmadığı için tutunamadı.. üzülüyor insan.. anne yüreği işte..Olsun canım sana da nasip olur inşallah vardır bi hikmeti onunda
Aynen sınavlar bizler için.. inşallah zamanı gelmiştir de şurada hep beraber sevinerek karşılarız yeni yılı.. paylaşınca hafifliyor insan :)Birtakım sınavlardan geçiyoruz işte Rabbim sabrını versin .. Taze kan taze canSağlıklı mucize nasip etsin yaradanım
Bir müddet yapıyor insan o hesapları sonra önüne bakıyor ama unutulmuyor tabii ki.. yepyeni sevinçle yeni yıla girmek kısmet olur inşallah...Üzme kendini mutlaka olacaktır zamanı varmış demekki bende hesap yapıyorum düşmeseydi şimdi 7 haftalıktı şöyleydi böyleydi diye ama olan oldu gitti yapacak bir şey yok
Amin canımEvet canım çok sağol.Allah tüm vefat eden annelerimizin mekanını cennet eylesin.
Aminn insallah 1 yil boyunca her ay hayal kirikligindan sonra mucizem geldi hep duam tüm isteyen bekleyenlerin kucagini doldursun Allahim insallah :)Grubumuzun 2. Hamisi sanırım teprikler sorunsuz bir şekilde doğum nasip eder. Allah :)
21 yıl önce okul için geldim ben de.. geliş o geliş.. annemin herşeyine hasretimEvet keşke benim annemde yanımda olsa.Ben evlenip yurtdışına gelince hasret kaldım
21 yıl önce okul için geldim ben de.. geliş o geliş.. annemin herşeyine hasretim
Aminn insallah 1 yil boyunca her ay hayal kirikligindan sonra mucizem geldi hep duam tüm isteyen bekleyenlerin kucagini doldursun Allahim insallah :)
Bisy degil cnm senden de Allah razı olsnYok canim benim
Bu yumurt
Cok tesekkur ederim allah razi olsun
Amin....Evet canım çok sağol.Allah tüm vefat eden annelerimizin mekanını cennet eylesin.
Benim eşimde çok dedtek oluyor çok anlayışlı sabırlı. Ama annenin yerini tutar mı hiç...Zor çok zor.Yalnız başına aile uzakta arkadaş yok komşu yok.Eşin var evet destek sonuna kadar ama işte bir yandan da hasretlik
Benim eşimde çok dedtek oluyor çok anlayışlı sabırlı. Ama annenin yerini tutar mı hiç...
Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah bizlere ee dua etmeyi unutmaKızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Düşük sonrası tam 30 günde adet olmuştum ben. Kanamanın ilk gününden itibaren 30. gün. Ona göre ortalama bir hesap yaparsın.. ama 40 günde olanlar da varmış. İnşallah bu kez sağlıklı bir bebek gelişir ve sıkı sıkı tutunur annesineBat tarihimi bilmiyorum düşük yaptım 3-4 gün oldu kanamam bitti bakalım inşallah adet olmam Bebişim gelir
Etmem mi sabah namazında hepiniz duamdasiniz inşallahHayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah bizlere ee dua etmeyi unutma
İnşallah canım hepimizinki herkesin adeti farklı oluyor bakalım ne olacak ovulasyonu merak ediyorum aslında ve ben pek o dönemi tutturamıyorumDüşük sonrası tam 30 günde adet olmuştum ben. Kanamanın ilk gününden itibaren 30. gün. Ona göre ortalama bir hesap yaparsın.. ama 40 günde olanlar da varmış. İnşallah bu kez sağlıklı bir bebek gelişir ve sıkı sıkı tutunur annesine
Ovulasyon testi alabilirsin canım. Öyle takip edenler varİnşallah canım hepimizinki herkesin adeti farklı oluyor bakalım ne olacak ovulasyonu merak ediyorum aslında ve ben pek o dönemi tutturamıyorum
O böbrek ağrısını çeken bendim geçen ay son nefesimi veriyorum sanmıştım o günden bu güne 15 dk da bi ani sıkışarak tuvalete gidiyorum hayırlısı olsun canım :)Kızlar bobreklerinde ağrısı olan vardı. Dün ve bugün inanılmaz böbreğim ağrıyor,nerdeyse hareket bile edemiyorum.
Gebelik belirtisi olarak hiç duymadım galiba duyan yada yaşayan varmı.benim bobreklerim hayatta ağrımadı şimdi ağrıdan duramiyorum.sol tarafta
Amin canım benim Allah sana ve bebeğine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsinKızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Peki doktora gittinmi canım galiba enfeksiyon benimki yada kum döküyorumO böbrek ağrısını çeken bendim geçen ay son nefesimi veriyorum sanmıştım o günden bu güne 15 dk da bi ani sıkışarak tuvalete gidiyorum hayırlısı olsun canım :)
66. E Efsununcivcivi 11 kasımMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @Feyzaaaaaaaa 20 ekim
- @juliet55 23 ekim
- @sdrdvn1006 25 ekim
- @hayaletcasper 25 ekim
- @Sekermatik 26 ekim
- @Omur3510 26 ekim
- @Efe2014 27 ekim
- @Delfin_ 28 ekim
- @begonyas 29 ekim
- @Bellinda 29 ekim
- @Zeycan123 30 ekim
- @gcm19944 31 ekim
- @yeteramabukadar 31 ekim
- @Sosyaljo 1 kasım
- @sozkan56 1 kasım
- @kahverayihasii 1 kasım
- @gonendi 1 kasım
- @benderyayimki 1 kasım
- G glycl06 2 kasım
- @ocak_kizi 2 kasım
- @dyydem 2 kasım
- @tubamms 2 kasım
- @meyraacnl 3 kasım
- @Zeyzeyerva25 3 kasım
VosVos35 3 kasım merveeeeeeeee717 4 kasım - @Dilara4 4 kasım
- @elifindunyasi 5 kasım
- @Sevvvv 6 kasım
- @Selay ay 6 kasım
- @fato38 6 kasım
- @mhnds_ 6 kasım
- @tugken 6 kasım
- @Aysimam85 7 kasım
- @R4bi4 7 kasım
- @Yukakita 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- @CansuErhan52 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @gkymc 10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @D-E 12 kasım
- G gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @Arel13 19-20 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- M MiyavKedi 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Gelartik00 ???
- @Bearhug ???
- @Mutlulukkk89 ???
- S solisss ???
Yok valla gitmedim sıcak su koydum yattım 2-3 gün sonra azaldı ve kayboldu ama çok su içtimPeki doktora gittinmi canım galiba enfeksiyon benimki yada kum döküyorum