Geçmiş olsun canımKızlar bende varım yeni düşük yaptım 5 haftalık bebişini kaybettim kanamam bitti korunmuyorum hemen olur mu diyorum acaba inşallah hepimiz 2018 hamiş olarak gireriz
Bende bugun deli gibi yemek yedim. Catladim resmen. Az once istah olur diye okudum ve direk acıktım
Bence erteleme canim. Mesela herhangi bir degerin dusuk ya da yuksekse onun tedavisini olursun hemen.Bugün adetin ilk günü 3. Günü gitsem mi diye düşünüyorum. Yada bu ayda deneyip sonraki dönem mi gitsem kararsızım. Hiç hazır hissetmiyorum doktor için
Geçmiş olsun canımben de Haziran'da düşük yaptım arada bir de kimyasal gebelik gelişti.. pes etmek yok.. inşallah en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize
Evet bunu söyleyen erkek doktor doktorlarların çoğunun bir birleriyle çelişkili zaten .Ben de idr
Benim 3 yaşında bir oğlum var. 6,5 haftalık bir düşük, bir de kimyasal gebelik geçti başımdan. Vücudumu çok dinlediğim doğru ama bazı belirtiler normalden farklı oluyor gebelikte.. eğer bunu söyleyen erkek doktorsa teorik bilgiden öteye geçmez bence :) her gebelik kendine özgü.. bazı gebelerde belirti olmaz, bazılarında erkenden başlar. Kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe değişir..
Ama psikolojik belirtiler konusu da doğru :) sürekli bu konuya odaklanınca vücut o tepkileri veriyor bazen..
Hayırlısı :)
Bugün adetin ilk günü 3. Günü gitsem mi diye düşünüyorum. Yada bu ayda deneyip sonraki dönem mi gitsem kararsızım. Hiç hazır hissetmiyorum doktor için
20 ekimMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @juliet55 23 ekim
- @sdrdvn1006 25 ekim
- @hayaletcasper 25 ekim
- @Sekermatik 26 ekim
- @Omur3510 26 ekim
Simayinannesi 27 ekim - @Delfin_ 28 ekim
- @begonyas 29 ekim
- @Bellinda 29 ekim
- @gcm19944 31 ekim
- @yeteramabukadar 31 ekim
- @Sosyaljo 1 kasım
- @sozkan56 1 kasım
- @glycl06 2 kasım
- @ocak_kizi 2 kasım
- @dyydem 2 kasım
- @tubamms 2 kasım
- @meyraacnl 3 kasım
- @Zeyzeyerva25 3 kasım
VosVos35 3 kasım merveeeeeeeee717 4 kasım - @Dilara4 4 kasım
- @elifindunyasi 5 kasım
- @Sevvvv 6 kasım
- @Selay ay 6 kasım
- @fato38 6 kasım
- @mhnds_ 6 kasım
- @Aysimam85 7 kasım
- @R4bi4 7 kasım
- @Yukakita 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- @CansuErhan52 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @gkymc 10 kasım
- C cheesecake17 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @D-E 12 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @Arel13 19-20 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- M MiyavKedi 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Gelartik00 ???
- @Bearhug ???
- @Mutlulukkk89 ???
Hepinize hayirli evlatlar diliyorum uzun bekleyis sonucu bende cok sukur hamiş gircem 2018 e tum bekleyenlere nasip olur insallah
Hepinize hayirli evlatlar diliyorum uzun bekleyis sonucu bende cok sukur hamiş gircem 2018 e tum bekleyenlere nasip olur insallah
Eşimle beraber ikimiz de görünecez aslında doktora. Çünkü onun çocuklukta yüksekten düşme durumu da var. O sıra dr. Çocugu olmayabilir demiş ama o zamanın şartları tabi.. daha sonrasında da gitmemiş hiç. Annem memleketten gelecek önümüzdeki ay onunla giderim doktora. Anne cok büyük destek oluyo insana gerçekten.Bence erteleme canim. Mesela herhangi bir degerin dusuk ya da yuksekse onun tedavisini olursun hemen.
5 gün geçmiş test yaptın mı? Varsa direk çıkar idrar testinde :)20 ekim
Eşimle beraber ikimiz de görünecez aslında doktora. Çünkü onun çocuklukta yüksekten düşme durumu da var. O sıra dr. Çocugu olmayabilir demiş ama o zamanın şartları tabi.. daha sonrasında da gitmemiş hiç. Annem memleketten gelecek önümüzdeki ay onunla giderim doktora. Anne cok büyük destek oluyo insana gerçekten.
Ewt yaptim 19 ekim ve 24 ekim négatif ama hala olmadim adet sancilarim 2 gundur durmus kan testi yapicam cumartesi gunu insallah positif cikar5 gün geçmiş test yaptın mı? Varsa direk çıkar idrar testinde :)
Maşallah Allah tamamına erdirsin :)Kızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Kayınvaliden cok iyi kadındı. Rahmetli oldu. O bile olsa ne iyi olurdu. Annem simdi bi memlekette bi burda. Memlekette kızkardesimin bebisi oldu ağustosta onla ilgileniyo. Beraber gelecekler minik kuş'laİnsanın yanında annesi olması ne güzel :)
Tebrikler ederim rabim saglikla almayi nasip etsin insallahKızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Amin çanım çok saolTebrikler ederim rabim saglikla almayi nasip etsin insallah