- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence hemen bir idrar tahlili yaptır idrarda kan veya enfeksiyon var mı ona baktır benim başıma gelen sana olmaz umarım . Geçmiş olsunKimse yokmu yani bunu yaşayan bir benmiyim.daha önce hamile kalan arkadslar böbrek ağrısi yasadinizmi bir ses verin nolur.
Güzelim idrar yolu enfeksiyonu da böbrek ağrısı yapabilir . Bir sağlıkcı olarak önerim hekime görünmenKimse yokmu yani bunu yaşayan bir benmiyim.daha önce hamile kalan arkadslar böbrek ağrısi yasadinizmi bir ses verin nolur.
Harika haber canım . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Kızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Ne geldi canim başına sormaya korkmuyorum.ama böyle ağrı devam ederse yarın gideceğim hemenCanım bence hemen bir idrar tahlili yaptır idrarda kan veya enfeksiyon var mı ona baktır benim başıma gelen sana olmaz umarım . Geçmiş olsun
Amin canım rabbim sana da nasip etsin inşallahHarika haber canım . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Çok zor gerçekten.. geçen gün yolda bir tanıdık gördüm. Oğlumla yaşıt kızı var, ve şu an ikinciye hamile 5,5 aylık.. istemsizce hesap yapıyor insan... Bebeğim tutunsaydı aynı durumda olacaktım...Sanada geçmiş olsun allah bi daha düşükleri yaşatmasın en yakın zamanda hamiş kalmak umuduyla
Olsun canım sana sa nasip olur inşallah vardır bi hikmeti onundaÇok zor gerçekten.. geçen gün yolda bir tanıdık gördüm. Oğlumla yaşıt kızı var, ve şu an ikinciye hamile 5,5 aylık.. istemsizce hesap yapıyor insan... Bebeğim tutunsaydı aynı durumda olacaktım...
Birtakım sınavlardan geçiyoruz işte Rabbim sabrını versin .. Taze kan taze can Sağlıklı mucize nasip etsin yaradanımÇok zor gerçekten.. geçen gün yolda bir tanıdık gördüm. Oğlumla yaşıt kızı var, ve şu an ikinciye hamile 5,5 aylık.. istemsizce hesap yapıyor insan... Bebeğim tutunsaydı aynı durumda olacaktım...
Üzme kendini mutlaka olacaktır zamanı varmış demekki bende hesap yapıyorum düşmeseydi şimdi 7 haftalıktı şöyleydi böyleydi diye ama olan oldu gitti yapacak bir şey yokÇok zor gerçekten.. geçen gün yolda bir tanıdık gördüm. Oğlumla yaşıt kızı var, ve şu an ikinciye hamile 5,5 aylık.. istemsizce hesap yapıyor insan... Bebeğim tutunsaydı aynı durumda olacaktım...
Yarın hemen gideceğim zaten.hem böbreğin hem legen kemiğinin etrafı ağrıyor.insllah önemli bisey cikmazGüzelim idrar yolu enfeksiyonu da böbrek ağrısı yapabilir . Bir sağlıkcı olarak önerim hekime görünmen
Amin canım. Hickimseyi desteksiz anasız evlatsız bi başına bırakmasın rabbim
Eşimle beraber ikimiz de görünecez aslında doktora. Çünkü onun çocuklukta yüksekten düşme durumu da var. O sıra dr. Çocugu olmayabilir demiş ama o zamanın şartları tabi.. daha sonrasında da gitmemiş hiç. Annem memleketten gelecek önümüzdeki ay onunla giderim doktora. Anne cok büyük destek oluyo insana gerçekten.
İnşallah önemli birşey yoktur Rabbim şifa versin canımYarın hemen gideceğim zaten.hem böbreğin hem legen kemiğinin etrafı ağrıyor.insllah önemli bisey cikmaz
Evet keşke benim annemde yanımda olsa.Ben evlenip yurtdışına gelince hasret kaldım
Kızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Ah o hesaplar...Çok zor gerçekten.. geçen gün yolda bir tanıdık gördüm. Oğlumla yaşıt kızı var, ve şu an ikinciye hamile 5,5 aylık.. istemsizce hesap yapıyor insan... Bebeğim tutunsaydı aynı durumda olacaktım...
İstediğin zaman arayabilecegin annen var şükret... Benim annem torun bile göremedi