- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 34
İnş cnm saolBebis27 C cheesecake17 çok geçmiş olsun kızlar.. Allah emeklerinizin karşılığını verecektir inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş cnm saolBebis27 C cheesecake17 çok geçmiş olsun kızlar.. Allah emeklerinizin karşılığını verecektir inşallah..
Hayır..GitmedimDaha once muayene oldun mu canim
Benim 3 yaşında bir oğlum var. 6,5 haftalık bir düşük, bir de kimyasal gebelik geçti başımdan. Vücudumu çok dinlediğim doğru ama bazı belirtiler normalden farklı oluyor gebelikte.. eğer bunu söyleyen erkek doktorsa teorik bilgiden öteye geçmez bence :) her gebelik kendine özgü.. bazı gebelerde belirti olmaz, bazılarında erkenden başlar. Kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe değişir..Bu arada psikolojik olarak bir sürü hepimiz farklı farklı belirtiler yaşıyoruz yani öyle sanıryoruz. Vücudumuzdaki her değişikliği bebek var galiba diye ama doktorumun söylediği aynen şu hamileleğin 5 6 haftasına kadar hiç bir belirti olmaz regl ağrısı dışında .
O zaman adetinin 3. günü git canim. Muayene edip yumurtaliklarina bakar. Bazi hormon testleri yaptirir. Folik asit içmiyorsan onu kullanmani soyler. Iliski konusunda hangi donemde yapmaniz gerektigi hakkinda bilgi verir. Benim bildiklerim bu kadar.Hayır..Gitmedim
İnsan beyni her şeyi yaptırıyor insana. Ciddi ciddi hissettiriyor, ben korunmayı bıraktığımdan beri adet düzenim şaştı hep düşünmekten stresten
coraspin iciyorum şu an canim. Hamile kalınca da iğne vurulmaya başlayacagım.
Selammm bende istiyorum yeni yıla hamile olarak girmeyi :)) ancak bat bilmiyorum çünkü kontrol hapını yarıda kestim fakat adet olmadım 14 gündür.
teşekkür ederim canım amin inşallah benim bugün ovulasyon gunum bakalım inşallah doktor sık sık ilişki dedi adetin basladıgı gunden say 11-21 gün arasıTek tek herkesi yazdım kızlar :) isterseniz bi kontrol edin eksik varsa uyarsın beni :) Rabbim hepimize de yeni yıla göbüşümüz dolu girmeyi nasip etsin inşallah
Bugün adetin ilk günü 3. Günü gitsem mi diye düşünüyorum. Yada bu ayda deneyip sonraki dönem mi gitsem kararsızım. Hiç hazır hissetmiyorum doktor içinO zaman adetinin 3. günü git canim. Muayene edip yumurtaliklarina bakar. Bazi hormon testleri yaptirir. Folik asit içmiyorsan onu kullanmani soyler. Iliski konusunda hangi donemde yapmaniz gerektigi hakkinda bilgi verir. Benim bildiklerim bu kadar.
Allah bagişlasin canim.
Bende hamileligi gec ogrenip birsey olur diye korkuyorum. 2 düşük yaptim daha once. Coraspin kullaniyorum. Birsey olmasini engeller dimi?
Bende bugun deli gibi yemek yedim. Catladim resmen. Az once istah olur diye okudum ve direk acıktımİnsan beyni her şeyi yaptırıyor insana. Ciddi ciddi hissettiriyor, ben korunmayı bıraktığımdan beri adet düzenim şaştı hep düşünmekten stresten
İnşallah hamişsindir canım.
Insallah canim amin.Amin canim.ben de 3 dusuk yaptim.mutasyonuna bagli olarak tedavi sekli degisebiliyor.dr.guvenmen cok onemli.insallah burdaki tum dileyenlerin ve senin de gonlune gore olur