ben çalıştığım için ancak eve gidip akşam yemeği hazırlıyorum. sonrada yığılıyorum zaten hafta sonuda temizlik ancak yetişiyor. çok severim elişiyi iğne oyası yapmak istiyorum ama hiç zamanım yok malesef
sen ne güzel çalışıyorsun işte orda vakit geçer biz evde yapacak birşey bulamıyoruzben çalıştığım için ancak eve gidip akşam yemeği hazırlıyorum. sonrada yığılıyorum zaten hafta sonuda temizlik ancak yetişiyor. çok severim elişiyi iğne oyası yapmak istiyorum ama hiç zamanım yok malesef
Çok iyi oluyor ben ismek de kutsa başladım çok ise yarıyor özellikle örgüKızlar elisi mı yapmaya başlasak acaba
YA BISI DEYIMMI BEN EVDEYKEN HIC BOS VAKTIM KALMIYO PAZAR GUNU HIC OTURAMIYOM AKSAMINA ANCAK BELKIsen ne güzel çalışıyorsun işte orda vakit geçer biz evde yapacak birşey bulamıyoruz
O NE DEMEK ILK DUYDUMÇok iyi oluyor ben ismek de kutsa başladım çok ise yarıyor özellikle örgü
Marketten döner dönmez yapacağım harika fikir :))
Bende içinde b12 demir folik asid ve iyot şeklinde aldım hepsi birden.İçinde 45 tane var 3.5 euro.
CanEs
CANIM BENDE ÇALIŞIYORUM DA HEVESE GELDIM YAPIYORUM YEMEK BULASIK ONDAN SONRA TV KARSISINDAYIM ÖYLE YATIM UYUYUM DA PEK OLMUYO BENDE
Kızlar folik asid kullanıyormusunuz ve ne zaman başladınız.? Ben bu Cuma kullanmaya başladım sanırım biraz geç kaldım.
yok canım 32 günde birdi genelde
Kızlar elisi mı yapmaya başlasak acaba
Eki Görüntüle 2061965 kızlar ben yolladım geçen böyle çıktı faladdin daha güzel kız
Köpük diyince bi kahveden soğudum çamaşır suyu muhabbetinden sonraHemde bol köpüklüsünden
güzel olmuyor işte daha çok stres oluyor keşke bende evde olsam ama çalışmaya mecburum tek maaş asla yetmiyor birsürü düğün borcu var daha canım. mecbur olduğum için çalışıyorum. piyasa kötü aylardır maaş almıyorum. elin yanındasın yeri geliyo ağzına ediyo öyle kolay olmuyor yani. içerde alacağım çok çıkamıyorumda. keşke durumumuz iyi olsada bende evde olsam illaki üretirdim birşeyler ben boş durmam birşeyler yapar satardım genesen ne güzel çalışıyorsun işte orda vakit geçer biz evde yapacak birşey bulamıyoruz
YUH ŞAKA GİBİ İÇİMİZİ Mİ OKUYO ANLAMADIM ADI NE BUNUN AKSAM BENDE YAPICAM İŞTEYİM ŞİMDİEki Görüntüle 2061965 kızlar ben yolladım geçen böyle çıktı faladdin daha güzel kız
aynennn bakalımHadi hayırlısı olsun bakalım
Köpük diyince bi kahveden soğudum çamaşır suyu muhabbetinden sonra
kız bizimde bir sürü düğünden borcumuz vardı altınları paraları verdik bitti şükür anlıyorum seni ne kadar zorgüzel olmuyor işte daha çok stres oluyor keşke bende evde olsam ama çalışmaya mecburum tek maaş asla yetmiyor birsürü düğün borcu var daha canım. mecbur olduğum için çalışıyorum. piyasa kötü aylardır maaş almıyorum. elin yanındasın yeri geliyo ağzına ediyo öyle kolay olmuyor yani. içerde alacağım çok çıkamıyorumda. keşke durumumuz iyi olsada bende evde olsam illaki üretirdim birşeyler ben boş durmam birşeyler yapar satardım gene
FALADDIN canım ismiYUH ŞAKA GİBİ İÇİMİZİ Mİ OKUYO ANLAMADIM ADI NE BUNUN AKSAM BENDE YAPICAM İŞTEYİM ŞİMDİ
Köpük diyince bi kahveden soğudum çamaşır suyu muhabbetinden sonra
bizim bitmedi işte daha çok kendi çabamızla yaptığımız için yetmedi azını kenara atalım dedik babamı kaybettik o arada çok harcadık 9 bin de onun borcunu ödedim ben nereye yetişiyim. diyorum ya herkesin derdi çok ben de çok şey yaşadım ama hala gülebiliyorum. Bunada şükür diyorum. Enerjim herşeye rağmen yüksek. Tek derdi olan kendiniz gibi görmeyin herkes savaşıyor hakediyor kazanıyor. Boş beleş mutluluk olmuyor malesef. 8-9 bin kadar daha borcumuz var içerdeki maaşımı alsam hemen hemen kapatacak öyle düşün okadar var yani keşke her ay alsamda güle oynaya gelsem işekız bizimde bir sürü düğünden borcumuz vardı altınları paraları verdik bitti şükür anlıyorum seni ne kadar zor