GİTMIYO CANIM GÖNDERMIYOM MORALIMI TAMAM BURDA HEPİMİZE LAZIM :)Hayır ya gitmesin moralin Allah a şükür sağlıklısın bugün değilse diğer ay olmadı diğer ay illaki olacak ama üzüldüğün yanına kar kalacak belkide böyle çok üzüldüğün için seni ters etkileyecek bukadar düşürme moralini lütfen
Kızlar ben geçen ay 36.günde adet oldum bu ay 29.günde başladı kahverengi geliyor düzensiz değil mi sizce
Test yapmadan önce hamile kaldığımı biliyordum, hissettim, hamile olduğuma eminim, daha ilişkiden sonra hamile kalacağımı anlamıştım diyen tüm kadınlara hayranım gerçekten ya.. Ben ruhsuz muyum neyim? Hamileysem hiçbişey hissetmiyorum neden nedenn
neredeyse omuzundan tutup silkelemek istedim gitme bizimle kal diyeGİTMIYO CANIM GÖNDERMIYOM MORALIMI TAMAM BURDA HEPİMİZE LAZIM :)
Hadi hepimiz kahvelerimizi içelim falcı bacılara gönderelim bi enerjimizi toplayalım olurmu kızlar hepimiz hakettik kahveyi bol bebişli fallar gelsin ^^
CANIM BENIM YAAA HISSETTIM ŞİMDİ THANK YOUUneredeyse omuzundan tutup silkelemek istedim gitme bizimle kal diye
DEME ÖYLE İNANCINI KAYBEDERSEN BAŞARAMAZSIN SADECE ÇOK HEVESLENIYORUZ ONDAN KAYBEDIYORUZ BENCE KENDIMIZI COK KAPTIRMAYIP BASKA ŞEYLERE ADEPTE OLALIMMKizlar ben adet oldum
Gercekten yoruldum.belkide allah hic nasip etmicek kabul etmek en dogrusu belkide
genelde 32 günde bir olurum ama düşükten sonra böyle olmaya başladıSon 3 aydaki diğer döngü uzunlukların nasıl canım? Daha önce de mi böyleydi?
valla dedim ben teyzemin 6 sene sonra 2 oğlu oldu Allah tan umut kesilmez biz bilemeyiz. En doğru zamanda hayırlı evlatlar versin. Bol bol dua et isyan etmek çözüm olamazKizlar ben adet oldum
Gercekten yoruldum.belkide allah hic nasip etmicek kabul etmek en dogrusu belkide
yok canım 32 günde birdi geneldeCanim bunun bikac nededi olabilir.Hep duzenlimiydi 36.gun?
Kafanda cok soru var yogunlas biraz :)
bende bugün bunu düşündüm vallaKızlar elisi mı yapmaya başlasak acaba
BEN KENDIME YELEK ÖRÜYORUM AKŞAM RESİM ATARIM SİZE :)Kızlar elisi mı yapmaya başlasak acaba
bende 4 gündür kullanıyorum geç olsun güç olmasın vitaminlileri pahalıymış bende normal aldımKızlar folik asid kullanıyormusunuz ve ne zaman başladınız.? Ben bu Cuma kullanmaya başladım sanırım biraz geç kaldım.
Başka türlü vakit geçmiyorBEN KENDIME YELEK ÖRÜYORUM AKŞAM RESİM ATARIM SİZE :)
Kızlar elisi mı yapmaya başlasak acaba
bende bugün bunu düşündüm valla
ben çalıştığım için ancak eve gidip akşam yemeği hazırlıyorum. sonrada yığılıyorum zaten hafta sonuda temizlik ancak yetişiyor. çok severim elişiyi iğne oyası yapmak istiyorum ama hiç zamanım yok malesefBEN KENDIME YELEK ÖRÜYORUM AKŞAM RESİM ATARIM SİZE :)
AYNEN EVDE DE KOMŞULARLA GÜNE BASLADIK AYLIK 2 KEZ BIDE ANNEMLERIN GUNUNE BAŞLADIM AYDA 3 KEZ GUNUM VAR :) YA ASLINDA BEN BUKADAR TAKMIYODUM 1 HAFTADIR BURAYA TAKILDIM PSOLOJIM BOZULDU :) YOKSA OLURSA OLUR YANIBaşka türlü vakit geçmiyor
Marketten döner dönmez yapacağım harika fikir :))Hadi hepimiz kahvelerimizi içelim falcı bacılara gönderelim bi enerjimizi toplayalım olurmu kızlar hepimiz hakettik kahveyi bol bebişli fallar gelsin ^^