- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç böyle olmazdı ama olacağım zaman hemen olurum saatler geçti sadece lekelenme var oda açık kahverengiYapma bugün ama belki adetin gelmiştir güzelim
Yaa alemsin gerçekten güldüruyorsun bizi Allah razı olsunHANGİ TENCEREME İŞESEM ACABA TÖBE YAA KIZ ÇÖPE ATACAZ TENCEREYİ Bİ O EKSİKTİ YAPSAKMI KIII
Bekleyecegim KuzumAy yapılmaz be bebek bekleşen de bir işe yaramıyor sonuçta onu yapınca gobisler dolmadigina göre gerek yok :)
Pazartesiyi bekle canım
inşallah ya Yok canım dikkat ediyorum bir kaybım var zaten çok dikkat ediyorum
Kız 1 ay gerçekten kısa bir süre amaAy yok zaten ben doktorun keyfini bekleyemem.diger ayda olmassa eşini göndericem zaten,bende başka doktora gidip 1 yıldır deniyoruz diycem artık.napim yalanimida allah affetsin, 1 ay denedik diyince pek önemsemedi galiba doktor
inşallah canım bu yüzden erken öğrenmek istiyorum önlemini almak içinO kayıp insanı çok umutsuzluğa düşürüyor ama ins birdaha olmaz
Kız 1 ay gerçekten kısa bir süre ama
hiç böyle olmazdı ama olacağım zaman hemen olurum saatler geçti sadece lekelenme var oda açık kahverengi
Bekleyecegim Kuzum
Adet 2 gün geçti
canım bende öyleyim ama dün sarı akıntıydı bugün kahverengi oldu bide heryerim yeşil damarlarla dolduCANIM BENIMDE 2 KASIM AMA HASTA OLCAKMISIM GIBI DURUMDAYIM SADECE SARI AKINTIM
COK VAR BIRDE ILK IDRARIM COK KOYU GELIYOR SENIN BOYLE DURUMLARIN VAR MI?
inşallah canım bu yüzden erken öğrenmek istiyorum önlemini almak için
bir silik çizgi görim koşarak vericem kanıO zaman bir kan mı versen lekelenme varsa hamilelikte Protestan veriyorlar benim boş gebelikte vermislerde ben kullanmadım ihmal etmiştim
İns adetin gelmez canım
düşük sonrası kürtaja alındım canım çok zorKürtaj oldum mu bilmiyorum ama zor olduğunu biliyorum
Rahatlamaya giriyoz buraya azcık eglenelim bide güzel sonuçlar alsakYaa alemsin gerçekten güldüruyorsun bizi Allah razı olsun
Eğer yerleşme yeniyse idrarda çıkmayabilir bugün. Yerleşme sonrası HCG kanda çıkar, sonra birkaç güne idrarda çıkarmeraktan ölecem adamı durdurmadım yolladım eczaneye
Yeni yerleşiyorsa idrarda çıkmayabilir canım çıkmazsa üzülme strest yapma..bebek varsa eğer strest kötü etkiliyor vücudubilmiyorum ki valla eşimi yolladım test aldırmaya
Kanda aç tok fark ediyor muGec dollenmeye dikkat ediyorlar ama bilemedim canim.Olmazsan yine verirsin kan.
Insallah baska bisey cikmasin calismalarda devem et.
Hadi hayirlisi bekleyelim testi :)
bende yazdım ama kimse görmedi tarihlerimi girdim bi siteye ona göre bugün yerleşmeymiş. tabi öncesinde alt karın ağrısı vardı onu yazdım basınc hissediyorum yerleşme çıktı oda tarih olarak bende tutuyo acep olemidirYeni yerleşiyorsa idrarda çıkmayabilir canım çıkmazsa üzülme strest yapma..bebek varsa eğer strest kötü etkiliyor vücudu
çıkmadıYeni yerleşiyorsa idrarda çıkmayabilir canım çıkmazsa üzülme strest yapma..bebek varsa eğer strest kötü etkiliyor vücudu