Kac gun geciktin. Gecikme vvarsa yukselecegini sanmiyorum amaTekrar ne zaman versem
Yok canim ya ne gezer. O zaman ona kizyordum sacma sapan seyler yapiyorsun diye,ama şimdi bizde aynı durumdayız...demekki bebiş isteği nelere kadir ama sakın yapmayın kızlar biz balkonda yaptığımız halde igrencccc koktu
Tekrar ne zaman versem
Günü geldiğinde testte çıkar zaten. 5 TL verip test alırız, tencere atmaya gerek yok bu daha masraflı :))Bunu ben de duymuştum ama çok iğrenç değil mi yaa...
Kızlar sabah hormon testi yaptırdım herşey normalmiş.en az 6 ay deneyin,ilk aydan hemen neden ümitsizliğe kapıldın hicbir sorun yok dedi.ama googleyi yasakladı sakın ordan bisey bakıp kafanı karıştırma,orda saçma sapan şeyleri okuyorsunuz psikolojiniz bozuluyor dedi.stresten uzak dur zaten birkaç aya iki kişi olarak gelirsin dedi
2 kasım canımGunun ne zamandi canim senin?
Adet günüm g
Günü geldiğinde testte çıkar zaten. 5 TL verip test alırız, tencere atmaya gerek yok bu daha masraflı :))
Kızlar sabah hormon testi yaptırdım herşey normalmiş.en az 6 ay deneyin,ilk aydan hemen neden ümitsizliğe kapıldın hicbir sorun yok dedi.ama googleyi yasakladı sakın ordan bisey bakıp kafanı karıştırma,orda saçma sapan şeyleri okuyorsunuz psikolojiniz bozuluyor dedi.stresten uzak dur zaten birkaç aya iki kişi olarak gelirsin dedi[/QUOTEinsAllah öyledir ama olamazsa eşin de birgörünsün Canım
bilmiyorum ki valla eşimi yolladım test aldırmayaYerleşme kanaması da olabilir canım hemen telaş yapma
2 kasım canım
bilmiyorum ki valla eşimi yolladım test aldırmaya
meraktan ölecem adamı durdurmadım yolladım eczaneyeDaha dur bakalım 2 gün var tatlım
2 kasım canım
meraktan ölecem adamı durdurmadım yolladım eczaneye
Adet 2 gün geçtiKac gun vardi?
Denersin yine canim.
Hayat ne garip ya ben dun 1.20yi gorunce sevindim...
Insallah kisa zamanda alirsin guxel haberi
Senin testte silik cikmamismiydi
inşallah ya Yok canım dikkat ediyorum bir kaybım var zaten çok dikkat ediyorumInsallah yerlesme kanamasidir.Sen yine de dikkatli ol yorulma cok.
Ay yok zaten ben doktorun keyfini bekleyemem.diger ayda olmassa eşini göndericem zaten,bende başka doktora gidip 1 yıldır deniyoruz diycem artık.napim yalanimida allah affetsin, 1 ay denedik diyince pek önemsemedi galiba doktor
çok koyu olmasa bile sarı canımYORUM YAPMAYI BECEREMEDIM KIZIDRARIN SARI MI SENIN BENIM COKKOYU SARI AMA FOLIK KULLANIYORUM ONDANDIR
1 gün geçti bugün 2.günğKac gun geciktin. Gecikme vvarsa yukselecegini sanmiyorum ama