- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
Benim kan testim bugün 1,20 çıktıya tabaklar varya alemınyum cınko falan kullanılmayan tancereye gerek yok onlar ii olur valla ben bunu yazan kısıyı de tanıyorum öncekı gebelıgımden
Benim kan testim bugün 1,20 çıktı
yapıp yanlış sonuç alandaKonserve kutuları, salça kutuları olabilir...
VarmisBenim kan testim bugün 1,20 çıktı
kızlar aksam eve gıdınce bunu denıycem kadının bırı anlatms bakın hemde kadınlar klubunden
kızlar size en kolay hamile oldugunu ögrenme yolu anlatayım...............ben hamile oldugumu idrar testi vede kan tahlilinden ögrenmedim................adet günüm gelmişti ve ben adet olmamıştım ama kasık agrılarım gögüslerimde dolgunluk agrıma hissi vardı bu yüzden test falan yapmadım ama arkadasımın tavsiyesi üstüne bu testi uyguladım........ilk önce bi kaba işiyoruz ve sonra onu ocakta kaynatıyoruz kaynayınca beyaz beyaz köpürürse aynı beyaz akıntılarımız oluyorya öle işte vede kötü kokarsa hamilesiniz demektir eger normal kaynarsa su gibi o zaman yoktur demektir......evet kızlar ben böle ögrendim hamile oldugumu idrarımı kaynatmıştım beyaz beyaz köpürdü sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitif sonucunu aldımmm.........darısın tüm bebek isteyenlereeeee.
Bunu ben de okudum dün gece ama kaynatacak eski kabım yoktu yenileri ziyan edemedim
Bizimki de indiksuyonlu cam olcakti,onu batırmayı göze alamadık balkonda küçük tüple yaptık.öylede iğrenç koltuk hala kokusu burnumda.hala inanamıyorum hangi akılla kuzenime uyup yaptık bunu öğğğğBENİM OCAĞIM İNDÜKSİYONLU DÖKÜM TENCEREMİ ÇÖPE ATAMİCAM GELİYOSA GELSİN KENDİ KENDİNE KAYNATIP KOKLAYAMAM VALLA GİDER HEGÜN KAN VERİRİM
Bizimki de indiksuyonlu cam olcakti,onu batırmayı göze alamadık balkonda küçük tüple yaptık.öylede iğrenç koltuk hala kokusu burnumda.hala inanamıyorum hangi akılla kuzenime uyup yaptık bunu öğğğğ
Ama adet olmazsam ne olcak ilkkez düzensiz böyle olduÜzülmek yok kuzum :)
bide tutmadı dıyosun demiBizimki de indiksuyonlu cam olcakti,onu batırmayı göze alamadık balkonda küçük tüple yaptık.öylede iğrenç koltuk hala kokusu burnumda.hala inanamıyorum hangi akılla kuzenime uyup yaptık bunu öğğğğ
Ne varmış kuzu sonuç 1,20BENİM OCAĞIM İNDÜKSİYONLU DÖKÜM TENCEREMİ ÇÖPE ATAMİCAM GELİYOSA GELSİN KENDİ KENDİNE KAYNATIP KOKLAYAMAM VALLA GİDER HEGÜN KAN VERİRİRİM
yapıp yanlış sonuç alanda
Varmis
Evet canım o his oluyor hatta agri da olabilir hasta olacakmış gibiBugün adet olcam gibi hissediyom inşallah olmam. Hamile kalanlar da hep adet olcak sanıyomış dimi dimi inşallah olmam amin
O kaynatma işini yapıp tutmayan varmış. Bende dun kan verdim0.1 napalim beklicez inşallah yükselir. 5 gibi olmam lazım p.tesi kesinlesirNe varmış kuzu sonuç 1,20
Predictor early markası 20 liraya aldım canımEylül ayında tüm belirtiler vardı rahim agzı yarası cıktıdahada belirti istemiyorum galiba ben tamam alaym hangi marka aldın sen aynısı olsun
Yok canim ya ne gezer. O zaman ona kizyordum sacma sapan seyler yapiyorsun diye,ama şimdi bizde aynı durumdayız...demekki bebiş isteği nelere kadir ama sakın yapmayın kızlar biz balkonda yaptığımız halde igrencccc koktuHamilemiydi bari
Yerleşme kanaması da olabilir canım hemen telaş yapmabenden sabah kahverengi akıntı geldi şimdi kalktım bastırınca geliyor
Tekrar ne zaman versemO kaynatma işini yapıp tutmayan varmış. Bende dun kan verdim0.1 napalim beklicez inşallah yükselir. 5 gibi olmam lazım p.tesi kesinlesir
Kızlar sabah benden kahverengi akıntı geldi şimdi bastırıyorum birşey gelmiyor
Konserve kutuları, salça kutuları olabilir...
Benim kan testim bugün 1,20 çıktı