- 9 Temmuz 2017
- 655
- 679
Sen baya geç yumurtlamissin canım yani büyük ihtimal geç döllenme
Bugün adet olcam gibi hissediyom inşallah olmam. Hamile kalanlar da hep adet olcak sanıyomış dimi dimi inşallah olmam amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen baya geç yumurtlamissin canım yani büyük ihtimal geç döllenme
şimdi bu hangi karışımBu fotosu videoyu da atayım
Normalde benim yarın adet olmam gerekiyordu cuma günü iki damla pembe kan geldi c.tesi biraz yoğunlaştı pazar kesildi dün sabahta iki damla pembe kan geldi yine ve hiç adet gibi değildi normalde ölürdüm sancıdan ve su gibi akardı yoğun olurdu
Bu fotosu videoyu da atayım
o nasıl özel hastaneymişşş bi saatlik iş ben 50 dk da aldım tepelerinde durunca
ayıbımı kaldı neler neler
video atılmıyor nedennnsımdı köpük olmus bu ozmn hamılesın nası yaptın bende yapcam bıraz internetten arastırım baska neler var
Yok kuzu sordum bekleyim diye 3 ye çıkar dediler sistemden baksam zaten özel hastane ya
Bugün adet olcam gibi hissediyom inşallah olmam. Hamile kalanlar da hep adet olcak sanıyomış dimi dimi inşallah olmam amin
Tam yumurtlama donemindesin o zaman canım bugünleri iyi degerlendirMerhaba kızlar ben evleneli 2 yıl oldu bu ay ilk kez denedik daha yolun başındayım. İnşallah hepiniz çift çizgileri görürüz bat 16-17 kasım. Biraz geç yumurtlamam oluyor sanırım sat tarihim 14 ekimdi o şeffaf akıntı dün ve önceki gün geldi normal mi?
internet sitesinden bakarım 1 olsub :)anladım telefonda da bılgı alabılırsın sen yıne de 1 bucuk ıkı gıbı ara
inşallah bi iki pembe nokta da görürsün ben gördüm kızımda ozman kesindir koş hemen pardon ya koşmaçok zman geçti hatırlamıyorum tam ama aynen hasta olacam sandım. onu net hatırlıyorum birsürü ağrı kesici içtim. dikkat edemedim çünkü beklemiyodum kaza yani. çok ağladım yapamam dedim allahım şimdi cezasınımı çekiyorum bilemedim
At bi canım bende atıcam
sorayım 1 de o zaman :)Ara bir daha sor sonucun çıktı mı diye sisteme hemen düşmüyor canım
Benim de aynı sizin ki gibi sat 14 ekim ovulasyon testi yapıyorum daha bugün koyulaşmaya başladı geç yumurtlama oluyor galiba zaten döngüm 33 gün falan test yaparsanız yumurtlama günü ile fikir edinebilirsiniz dedğiniz akinti dün falan geldi benm de ilk deneyisim 5 aylık evliyim
Ya inşallah canım ben de olumsuz tabirleri okumadan geçtim zaten hemen
Kızlarr merveeeeeeeee717 ve A ALYAESEN ya bugün adet olursam? Boşu boşuna gitmiş olucam daha çok üzülcem zaten dün üzüldüm
Herşey bugüne bağlı adetim geldi geldi, gelmedi yarın gidicem merak etmeyin
E limonda nasıl oluyor canım ondada asit var ama limon testinde tortular aşağıya indiğini görenler hamile olduklarını söylüyorKızlar size birşey diyim mı çamaşır suyu baz idrar asit kopurmesi normal dalgaya aldık biraz ama kimya olarak böyle