Ben resmi görmemiştim şimdi gördüm ilk gebeligimde de böyle çıkmıştı kesin hamilesindirKizlar evet bata son 3 derken bi test yine yaptim dayanamadim ilk 5 dakikada cok silik bir cizgiydi 2 saate bu hali aldi ne diyorsunuz
Yok daha 10-11 kasım ama bu ay 31 çektiği için 9 unda bile olabilir ben en uzak ihtimali söyledim 11 diyeNe kadar var adetine canım geldi mı günün
Gozun aydin canimKizlar evet bata son 3 derken bi test yine yaptim dayanamadim ilk 5 dakikada cok silik bir cizgiydi 2 saate bu hali aldi ne diyorsunuz
Hayirli olsun diyebiliriz bence :))Kizlar evet bata son 3 derken bi test yine yaptim dayanamadim ilk 5 dakikada cok silik bir cizgiydi 2 saate bu hali aldi ne diyorsunuz
Erken yumurtlama olduysa olabilir canim.. daha varmış baya adetine yerleşme olduğunda oluyor genelde sancı ve o pıt pıtlama ama belli olmaz tabi belki erken yumurtlama olmuşturYok daha 10-11 kasım ama bu ay 31 çektiği için 9 unda bile olabilir ben en uzak ihtimali söyledim 11 diye
Ben gittigidiyordan aldım labocuick gibi birşey adı baya avantajlı paket var ovulasyon testi diye arat sitede görürsün canmBayanlar bana yardımcı olun azcık ovulasyon testi alacam internetten hangisini aliyim bi de kaset falan yaziyo o nedir
Cnm bebek olsa esinin hissedebilecegi kadar olmaz sanmiorum vucudun seyrimistir yorulunca falan olabiliyor. Ama insallah arka planda gelismeye calisan bi bebis vardir :)Alt kasığımda böyle bi kalp atıyor gibi boyunda falan olur ya öyle bana öyle geliyor sandım eşime söyledim oda dinledi cidden sesler var nabız atması gibi
Çok şaşırdım eşimde hissetmese piskolojik derdim iyi gidiyor gibiyim şimdilikErken yumurtlama olduysa olabilir canim.. daha varmış baya adetine yerleşme olduğunda oluyor genelde sancı ve o pıt pıtlama ama belli olmaz tabi belki erken yumurtlama olmuştur
Valla bilemedim hafiften akıntımda var biraz sonra ovu testi yapiyim bariCnm bebek olsa esinin hissedebilecegi kadar olmaz sanmiorum vucudun seyrimistir yorulunca falan olabiliyor. Ama insallah arka planda gelismeye calisan bi bebis vardir :)
Yumurtlama gününü kesin buldun mu canım ve degerlendirdin miÇok şaşırdım eşimde hissetmese piskolojik derdim iyi gidiyor gibiyim şimdilik
Adetten sonra ve yumurtlamadan 1 gün sonraya kadr hergünü değerlendirdik 12. Günümde yumurtlama oldu 24 ekimdeYumurtlama gününü kesin buldun mu canım ve degerlendirdin mi
Ben kullandım. Bu ise yarasını dersen bilemedim. Dr bana da aynısını dediInofolic kullanan varmı kızlar.folic asit yerine kulanmak istiyorum yumurtalar içinde çok iyiymiş çok tavsiye eden var
Bence var hayırlı olsunKizlar evet bata son 3 derken bi test yine yaptim dayanamadim ilk 5 dakikada cok silik bir cizgiydi 2 saate bu hali aldi ne diyorsunuz
Ne kadar zaman sonra çoktı tam olarak vaaaaat bu vaaar inşallahKizlar evet bata son 3 derken bi test yine yaptim dayanamadim ilk 5 dakikada cok silik bir cizgiydi 2 saate bu hali aldi ne diyorsunuz
Canim ben cizgiyi gordum bence var tebrik ederimKizlar evet bata son 3 derken bi test yine yaptim dayanamadim ilk 5 dakikada cok silik bir cizgiydi 2 saate bu hali aldi ne diyorsunuz
Ovulasyon testiyle buldun o zaman canım gününü.. eğer tuttuysa su an rahime yerleşme aşamasindadir 7-8 günde yerlesiyor bildiğim kadarıyla.. ilk belirtin çok güzel canım inşallah devamı gelir Allah sağlıklı bebek nasıp etsinAdetten sonra ve yumurtlamadan 1 gün sonraya kadr hergünü değerlendirdik 12. Günümde yumurtlama oldu 24 ekimde