- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ... Bu süreç çok zor .. Kasvetli ..Kizlar iyi aksamlar butun mesajlari okuyamadim kusura bakmayin.
Negatif sonuc alanlar lutfen uzulmeyin kendinizi hemen birakmayin. Yılmak yok. Olacak insallah. Hepbirlikte elimizden geleni yapacagiz, bilgilerimizi paylasacagiz.
Gun gelecek bebeklerimizin fotograflarini paylasacagiz birbirimizle
Bende komple göğüs sizliyo 5 6 gün var daha anlamadimGogus uclarim sızlamaya ve çevresi acimaya başladı. InşaAllah adet olmam yaa.
Hoşgeldin canım kan testi ile mümkün tabi yumurtlama döneminden 10 gün sonra falanMerhaba dün katıldım aranıza battan önce öğrenmek mümkün mü ?
teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldin canım kan testi ile mümkün tabi yumurtlama döneminden 10 gün sonra falan
Gebelik olabilr cnm bende de öyle oldu kan testi yaptım 9 çıktı daha adete 8 gün vardıKızlar benim aşırı şekilde bi kasik agrim var hiç böle olmazdı bata 13 gün var anlamadim nikah kiyilirken edilen dua kabul oluyomuş ben ikiz bebeğimiz olsun demistim ve benim icime dönüyo dileğim gerçek olcak belki de şuan hamileyim ve ikiz çok şancı var bel agrisida cabasi hiç böle olmuyordu ay çok psikoloji bozuldu hergun denedik valla kesi ikiz olcak
Kızlar bugün ömrüm yollarda geçti ya umarım tüm bunlara değer sonuç pozitif çıkar. Şu an eve gitmek üzere otobüs bekliyorum.. Benimle birlikte heyecanımı paylaştığınız için çok mutluyum inşallah hepimizin bebişi bekletmeden gelir kızlar iyi ki varsınız
Canım benimde iki gün geçtiğinde çıkmamıştı 5 gün geçtiğinde çıkmıştı idrarda.. hemen kana gitmiştim sonra üzülme şimdiden idrara geç gecebiliyoKızlar hepinizin mesajını tek tek cevaplayamayacağım için merak edenlere topluca yazayım dedim test negatif çıktı moralim bozuldu haliyle. Biraz kendimi toparlayıp öyle yazayım dedim
Olabilr mi acaba benim adetim de bile böyle şancı yoktuGebelik olabilr cnm bende de öyle oldu kan testi yaptım 9 çıktı daha adete 8 gün vardı
Canım sen yöntemi yanlış yapmışsın belim ağrıyor ayağımı basamıyorum diceksin röntgen çekecek mecbur o yüzden gebelik var mı diyecek bilmiyorum dediğinde beta isteyecek bizzat 8 10 defa test edildi onaylandı :)
Benim dün bitti adetim ovulasyon testine başlıcam yarından itibaren canım :) bakalım nasip kasımda ne olacak :) daha o aşamaya gelemedim oyüzden pek sesim çıkmıyo :)
Merhaba cnm benim bat dündü bu ay hsg çekildim bugün şiddetli sancim oldu ama adet olmadım demin de leke gelmiş hala olmuyorm umitlenmiyim mı umitlenmiyim mı arada kaldım iyice psikolojim bozulduMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @Feyzaaaaaaaa 20 ekim
- S Sekermatik 26 ekim
- Delfin_ 28 ekim
- @Hebehubele 28 ekim
- @Se25lm25a 28 ekim
- @kumsal_0707 29 ekim
- @Zeycan123 30 ekim
- @ilgimdisi 30 ekim
- @gcm19944 31 ekim
- @yeteramabukadar 31 ekim
- @sevgi5781 31 ekim
- @ankarali_94 31 ekim
- @Sosyaljo 1 kasım
- @sozkan56 1 kasım
- @kahverayihasii 1 kasım
- @gonendi 1 kasım
- @benderyayimki 1 kasım
- @glycl06 2 kasım
- @ocak_kizi 2 kasım
- @dyydem 2 kasım
- @hiranur3419 2 kasım
- Vintageseven 2 kasım
- @meyraacnl 3 kasım
- @Zeyzeyerva25 3 kasım
- @VosVos35 3 kasım
- A ALYAESEN 3 kasım
- @merveeeeeeeee717 4 kasım
- @Dilara4 4 kasım
- Guzelseylerolsun88 4 kasım
- @elifindunyasi 5 kasım
- @demlicaykeyfi 5 kasım
- @Sevvvv 6 kasım
- @Selay ay 6 kasım
- @fato38 6 kasım
- @mhnds_ 6 kasım
- @tugken 6 kasım
- E Ece Sultan 6 kasım
- @Pembepusula 6 kasım
- H Hayal10 6-7 kasım
- @Aysimam85 7 kasım
- @R4bi4 7 kasım
- @Yukakita 7 kasım
- @milen87987 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- CansuErhan52 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog01 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @Semaa166 9-10 kasım
- @gkymc 10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @patisserieyumyum 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @Efsununcivcivi 11 kasım
- @CanEs 11 kasım
- @Semaa166 11 kasım
- @dmlslnkrmk 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- D-E 12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @Glylmz 12 kasım
- @bebeqimyoldamrc 13 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @kubra5505 15 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @pelinimben 19 kasım
- @Arel13 19-20 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @visne_receli 20 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- @MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @Bellinda 23 kasım
- @Se25lm25a 24 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @Efsunluk 25 kasım
- @tubamms 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @begonyas 26 kasım
- @anne-oluyorum 26 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Zeycan123 27 kasım
- @Gelartik00 ???
- @Bearhug ???
- @Mutlulukkk89 ???
- @solisss ???
- @selennn ???
Bu aşılama ne zaman yapılıyo belli bi tarihi var mi bu ay hamile kalmazsam aşılama yaptırmayı düşünüyorumMerhaba kızlar ben aşılama yaptırdım cuma günü test yaptırcam Aranızda aşılama yaptıran var mı
Insallah canim hayirlisi, benim de bata 13 gun var, benim de bugun hafif bir karin alti agrim var insallah psikolojik degildirKızlar benim aşırı şekilde bi kasik agrim var hiç böle olmazdı bata 13 gün var anlamadim nikah kiyilirken edilen dua kabul oluyomuş ben ikiz bebeğimiz olsun demistim ve benim icime dönüyo dileğim gerçek olcak belki de şuan hamileyim ve ikiz çok şancı var bel agrisida cabasi hiç böle olmuyordu ay çok psikoloji bozuldu hergun denedik valla kesi ikiz olcak
Canım benimde iki gün geçtiğinde çıkmamıştı 5 gün geçtiğinde çıkmıştı idrarda.. hemen kana gitmiştim sonra üzülme şimdiden idrara geç gecebiliyo
amin canımm inşallah sende tekrar hamile kalırsın ben iki güne bir Beta hcg yaptırıyordum artıyordu ama az artıyordu sonra bir hafta daha geçti üstünden bir sabah kalktım leke gelmiş doktora gittim kan gelmeye başladı doktor ultrasyonda keseyi gördü ama malasef ki düştüHayırlı akşamlar canım.. sende düşük yapmışsın benim gibi Rabbim inşallah tekrar eder ikimizede.. benimde aynı senin gibi oldu bir hafta geçmesine rağmen düşük çıkmıştı HCG sonra iki günde iki kat artmadan devam etti ve 6 haftalıkken düştü malesef senin HCG durumun nasıl oldu paylaşır mısın benimle
Valla benimkinin psikolojik olma ihtimali yok çok etkiliInsallah canim hayirlisi, benim de bata 13 gun var, benim de bugun hafif bir karin alti agrim var insallah psikolojik degildir
gerçekten mi inşallah benimde bebiştendir canımCanim miktari ve rengi cok onemli.
Yerlesmede olabilir.
Ama miktar ya da renk ve sureklilik seni tedirgin ediyorsa beta takibi istemeni oneririm.
Fatma ana eli otu denemeyi dusunur musun?
Yani gebelil icinde kullaniliyor aklima geldi.
Ya da hacamat oneriliyor.
En azindan sebebini bilip ilerleyeceksin.Kalabiliyorsunda demek hem♡
Ne guzelde yazmissin :) Rabbim doldursun kucaginizi insallah en kisa zamanda
Ben kizimda regl sancisini ayni gunlerde 3-4 ay yasadim canim.
Ilk ay hep oldum sanip lavaboya bile gittigim cok oldu.
Iyi dusun♡
Anliyorum seni az kalmis canim sabret :)Ay vallahi kendimi nasıl oylayacam sasirdim
Benim de 7 gün var bugünü saymazsak. InşaAllah adetten ya da soguktan değildir bu sefer.Bende komple göğüs sizliyo 5 6 gün var daha anlamadim