dogumdan 5 ay sonra regl oldum her ay oluyorum 28. 29. 30. 31. günler arasında. 2 hafta sonra kadın doktorundan randevum var. bakalım ne olacakRegl oldun mu?Bir de duzenli mi?
Süt öyle gelisigüzel korumaz ama belki bi kontrole gitsen iyi olur
cnm belkı hasta olma tarıhıne yakın hamıle kalmıs olabılırsın o da gec cıkabılır daha hasta olmadın belkı olabılır ama ümitlenme hayal kırıklıgı kötu oluyobende pozitif çıkma şansı yok demi artık
Aaa neden böyle umutsuzsunuz böyle söylemeyin lütfen Ne oldu bilmiyorum ama her zaman bi umut vardır inşallahhbende pozitif çıkma şansı yok demi artık
biliyorum hepsini biliyorum canım sadece ilaç kan verme değer bakma tarihli ilişki milletin yokmu daha demesi bide üstüne kızmın benim neden kardeşim yok demesi bunları yaşamak istemiyorumcnm belkı hasta olma tarıhıne yakın hamıle kalmıs olabılırsın o da gec cıkabılır daha hasta olmadın belkı olabılır ama ümitlenme hayal kırıklıgı kötu oluyo
adete 4 5 gün var kan verdim bugün 0.1 hala bi ümit bulmaya çalışıyorumY
Aaa neden böyle umutsuzsunuz böyle söylemeyin lütfen Ne oldu bilmiyorum ama her zaman bi umut vardır inşallahh
biliyorum hepsini biliyorum canım sadece ilaç kan verme değer bakma tarihli ilişki milletin yokmu daha demesi bide üstüne kızmın benim neden kardeşim yok demesi bunları yaşamak istemiyorum
Canım millete bakma sen 2.olur 3.yok mu der sonra ne kadar çocuk var ne gerek vardı der bisey bulurlar.biliyorum hepsini biliyorum canım sadece ilaç kan verme değer bakma tarihli ilişki milletin yokmu daha demesi bide üstüne kızmın benim neden kardeşim yok demesi bunları yaşamak istemiyorum
kız sen hamilesin bencee öle hissettim ben yanılcagımıda sanmıyorum
seni bekliyom valla işe dönemedim hadi güzel heber verAyy inşallah canım yaaa ben ne hissedeceğimi şaşırdım kendimi şartlamamak için :)
ne demek canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzhiranur kübra sağolun kızlar
Elbette ümit vardır yıpratmayın kendinizi okurken çok üzülüyorum güzel düşünelim güzel olsun inşallahadete 4 5 gün var kan verdim bugün 0.1 hala bi ümit bulmaya çalışıyorum
seni bekliyom valla işe dönemedim hadi güzel heber ver
cnm en son lavaboya ne zaman cıktın 2-3 saat se yap sıkıntı olmaz ayrıca gununden bı gun önce yapınca cıkyo senın son adet tarihin ne zmanKızlar şimdi benim Bat 2 gün geçti ya testi ilk idrarla yapmasam da sıkışıkken gün içinde yapsam çıkar mı sizcee?
Totem yaptın gebelik testini 1 tane aldım şu an. Eğer çıkmazsa yarın sabaha başka test yok. Kendimle inatlaşıp almadımVarsa çıkar dedim.. Çıkar dimi?
amma dayandın canımmmm hadi çabuk yap çişini seni bekliyoz ayıp yawKızlar şimdi benim Bat 2 gün geçti ya testi ilk idrarla yapmasam da sıkışıkken gün içinde yapsam çıkar mı sizcee?
Totem yaptın gebelik testini 1 tane aldım şu an. Eğer çıkmazsa yarın sabaha başka test yok. Kendimle inatlaşıp almadımVarsa çıkar dedim.. Çıkar dimi?
Kuzum ilk idrar her zaman daha iyi ama idrara sıkışıkken de olur hcg değerine bağlı bu inşallah çıkar :)Kızlar şimdi benim Bat 2 gün geçti ya testi ilk idrarla yapmasam da sıkışıkken gün içinde yapsam çıkar mı sizcee?
gelir gelir sen bi otur hahahaa altı üstü bi damlaHaha kız sen dön işe dönn ben daha tuvaletimin gelmesini beklicem mecburTesti yapınca mutlaka yazıcam size kuzum
cnm en son lavaboya ne zaman cıktın 2-3 saat se yap sıkıntı olmaz ayrıca gununden bı gun önce yapınca cıkyo senın son adet tarihin ne zman