Spermlerin 5 güne kadar hayatta kalabildiğini okumuştum. Eğer böyle bir durum varsa mümkündürKızlar Merhaba, bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim. Doğurgan dönem diye adlandırılan 7 günlük bir süre var ya , bu doğurgan dönemin 2. günü ilişkiden gebe kalınır mı ?
Mesela 27 Ekm-28Ekim -29 Ekim -30Ekim -31 Ekim -01Kasım ( Yumurtlama Günü )-02 Kasım doğurganlık dönemi olarak görülüyor.
İlişki 28 Ekim'de oldu gebe kalır mıyım?
aynen canım adamın acıl bişeyi ölse ölür zaten :) deki sancım var :)
Delfin hadi canım sen bari ver güzel haberi
Bat yaklaştıkça bende belirtiler yok oluyoro kasık batmalarından eser yok... zaten gögsümde hicbişey yok.. of
Doktora gidiyor bu verdiğin bilgi :) sen yine de ilaç alamıyorum gebelik şüphesi yüzünden dersinAşırı baş ağrısı var dedim hani belki öncelikli olur beyinden dolayı diye
Doktora gidiyor bu verdiğin bilgi :) sen yine de ilaç alamıyorum gebelik şüphesi yüzünden dersin
canım bendede takvimde 16 günü yumurtlama günü görünüyordu ama ovulasyon testi yaptım 12-13. günlerde yumurtlama günü olduğunu öğrendim takvim hep doğru olmayabiliyormuş yaniKızlar Merhaba, bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim. Doğurgan dönem diye adlandırılan 7 günlük bir süre var ya , bu doğurgan dönemin 2. günü ilişkiden gebe kalınır mı ?
Mesela 27 Ekm-28Ekim -29 Ekim -30Ekim -31 Ekim -01Kasım ( Yumurtlama Günü )-02 Kasım doğurganlık dönemi olarak görülüyor.
canım bendede takvimde 16 günü yumurtlama günü görünüyordu ama ovulasyon testi yaptım 12-13. günlerde yumurtlama günü olduğunu öğrendim takvim hep doğru olmayabiliyormuş yani
Kan verdikten sonra buraya yaz, birlikte bekleyelim sonucu :)Gerçi acilde öğle tatili yoktur dimi benim kafa iyice gitti
Kızlar Merhaba, bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim. Doğurgan dönem diye adlandırılan 7 günlük bir süre var ya , bu doğurgan dönemin 2. günü ilişkiden gebe kalınır mı ?
Direndim hala test yapmadım canım erken testleri biliyorum ama hayalkırıklığı yaşamamak için bu sefer direniyorumUmarım sonu güzel olur adete son 1 kaldı hala adet sancısı falan yok bende
Nolcak bu halimizaynen canım benımde durdu bata 10 gun kala belırtı vardı sımdı bata 3 gun var belırtıler yok
hayır canım takvimde olan gün yumurtlama günün değilse umut var olmaz. mesela 28 ekimde yumurlamam gerek diyor takvim ben 24 ekimde yumurtladım eğer 28 ekimi bekleseydim ortada birşey kalmazdı bilmem anlatabildimmiÇok sağol cnm umut var yani :)
Kalma ihtimalin var sonucta herkes yumurtlama gunu olan iliskide kalmiyor canim.Yine olasiligin yuksek zamanlari.
Esin mi olmayacak yaninda 1i ni degerlendiremiyor musun? :)
Canım eve giderken test al.varsa testte çıkar inşAllahHayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya! Acilden şimdi çıktım, doktor geldi parol verdi baş ağrısı için şu an gebeliğe bakılmasını gerektircek bir durum yokmuş ağrın geçmezse damar yolu açarız diyo salak mal ayyy delircem kızlar yaaaa
özele git canım mallar malesef mallar. milletimiz mal. geçen ay özelde kan verdim başka bi hastaneydi kanı laboratuara vermeyi unutmuşlar etrafta oyalandım kı sonucu alıp işe döneyim kıyamet kopardım ama boş olan bize oluyoHayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya! Acilden şimdi çıktım, doktor geldi parol verdi baş ağrısı için şu an gebeliğe bakılmasını gerektircek bir durum yokmuş ağrın geçmezse damar yolu açarız diyo salak mal ayyy delircem kızlar yaaaa