Kuzum ilk idrar her zaman daha iyi ama idrara sıkışıkken de olur hcg değerine bağlı bu inşallah çıkar :)
Bende sevmiyorum ara verdim hastaneye gitmiyorum 1 sene olacak neredeyse :))Ay çıksın nolur artık varsa tabii..Bu ülkede hastaneye gitmekten nefret ediyorum yaaa
Herkes seni bekliyor sezon finali gibisin he heycanlandık2 Ekimdi canım şu an 29. Gündeyim
Şimdi eczaneden test alıp eve gidicem gerçekten şaka gibi bir ülkeyiz...
2 Ekimdi canım şu an 29. Gündeyim
Insallaah cnm valla burda ogrendim o testide hic bilmiyordum yaa.. ins 12 gune bize cok guzel haberler verirsin o kadar ugrastin cabaladin ins sonucunu alirsin cnmöyleyse al değer bence hergün yap mutlaka. ben genellikle aynı saatlere denk getirdim halada yapıyorum 1 den fazla yumurtlama olursa onuda kaçırmazsın daha garanti gibi geldi bana. bata 12 gün kaldı 10 tane ovu testim kaldı 2 gün çok koyu çıktı emin olmak için tekrarladım hatta. ovu testi bitince gebelik testlerine başlayacağım hadi inşallah güzel haberlerimiz olsun
ay hiç demeeeeeHerkes seni bekliyor sezon finali gibisin he heycanlandık
aslında cıkması lazım yap bence2 Ekimdi canım şu an 29. Gündeyim
canim valla siz yine iyisiniz ben suan 5 haftalik hamileyim yurtdisinda ilk defa doktora 8 haftadan sonra gidebiliyorum. Hamileligimide kendi yaptigim testlerle ogrenebiliyorum. Kan testi yapmiyorlar zaten. Yani allah korusun dusuk ihtimali varsa hic haberimiz dahi olmuyor.
Bilmiyorumda belki doktorun ters zamanina gelmistir. Hergun kan testi icin bayanlar eger geliyorsa adetini beklemeden sinirlenmis olabilir.
Ayrica simdiki eczanedeki testlerde cok iyi. Bence yap sen testini. Ayrica sabahki ilk idrar daha iyi belirgin cikar. Insallah hamilesindir canim. Test yapinca bize haber ver
Herkes seni bekliyor sezon finali gibisin he heycanlandık
Hahah valla öyle oldu. Şimdi sadece 1 bardak çayla bişeler atıştırdım. Başka sıvı almadan biraz beklicem sonra yapıcam testi çok heyecanlıyım. Çıkmazsa diye yarın sabah için de 1 test daha alsam mı acaba yaaa ne dersin?
Şimdi bu yap çıkmazsa alirsinHahah valla öyle oldu. Şimdi sadece 1 bardak çayla bişeler atıştırdım. Başka sıvı almadan biraz beklicem sonra yapıcam testi çok heyecanlıyım. Çıkmazsa diye yarın sabah için de 1 test daha alsam mı acaba yaaa ne dersin?
Şimdi bu yap çıkmazsa alirsin
benim de bat 2 kasım belirti var mıKızlar bat 2 kasım bugün hafif adet ağrısı var iki gün önce bel ağrısı vardı
bel ağrısı oluyor bide arada hafif adet ağrısı var uyku hali var sende var mı belirtibenim de bat 2 kasım belirti var mı
Çok amin inşallahInsallaah cnm valla burda ogrendim o testide hic bilmiyordum yaa.. ins 12 gune bize cok guzel haberler verirsin o kadar ugrastin cabaladin ins sonucunu alirsin cnm
adet olduğun gün dahil say tek tek 28 günde oluyasan 28. gün gelecek adet tarihinKIZLAR BEN ANLAMIYORUM GALIBA SIMDI SAT ADET OLDUGUMUZUN ILK GUNUMU YOKSA ADETIMIZIN BITTIGI GUNMUMESELA BEN 2 EKIMDE ADET OLDUM ILK GUNUM BU YA BAT DA 2 KASIM DEGIL MI
bunu bi yapta duruma göre sabahta alırsın belki bunda pozitif çıkacak sabaha gerek kalmayacak inşallah ^^Hahah valla öyle oldu. Şimdi sadece 1 bardak çayla bişeler atıştırdım. Başka sıvı almadan biraz beklicem sonra yapıcam testi çok heyecanlıyım. Çıkmazsa diye yarın sabah için de 1 test daha alsam mı acaba yaaa ne dersin?