- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
Eşimin anı anını tutmadığı için yumurtlama günü ilişki olur mu biilmiyorum açıkçası :)
Yani tabi boyle olasiliklarda var :) Sen firsatin olursa 1ine surpriz fln hazirla yakalarsin :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin anı anını tutmadığı için yumurtlama günü ilişki olur mu biilmiyorum açıkçası :)
Nolcak bu halimiz
İşgüzar!!Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya! Acilden şimdi çıktım, doktor geldi parol verdi baş ağrısı için şu an gebeliğe bakılmasını gerektircek bir durum yokmuş ağrın geçmezse damar yolu açarız diyo salak mal ayyy delircem kızlar yaaaa
özele git canım mallar malesef mallar. milletimiz mal. geçen ay özelde kan verdim başka bi hastaneydi kanı laboratuara vermeyi unutmuşlar etrafta oyalandım kı sonucu alıp işe döneyim kıyamet kopardım ama boş olan bize oluyo
bata kaç gün kaldı 2 3 güne idrarda çıkar eczaneden al yoksa vazgeçme özele git bende ümit bitti hepimiz seni bekliyoruzEvet maalesef canım çok sinirim bozuldu yaa
Delfin_ Bende yapmazlar diye dusunmemistim.Bakmak istiyorum deseydin keske gunumde gecti diyerek.Acile gidecek kadar bas agrisini zaten Parol kesmez o biraz bilerek yapmis gb
beklerim doğururken gelirim diyeydin. ondada daha var doğurma der kesinAy hepsi salak hepsi kafayı yicem sinirden. 1 hafta geçti günüm diyorum gerek yokmuş mal yaa
bata kaç gün kaldı 2 3 güne idrarda çıkar eczaneden al yoksa vazgeçme özele git bende ümit bitti hepimiz seni bekliyoruz
aaaaa sen niye bekliyonnnn hadi koş koş yada olmadı koşma dikkat et hemen yaz hemenBat 2 gün geçti kuzum. Şimdi eczaneden test alıp eve geçicem.
ben bugün testte ümidi yitirdim hiç iyi değilimSelam kızlar nasılsınız?
Bol bebişli günler herkese :))
aaaaa sen niye bekliyonnnn hadi koş koş yada olmadı koşma dikkat et hemen yaz hemen
test al ozmnHayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya! Acilden şimdi çıktım, doktor geldi parol verdi baş ağrısı için şu an gebeliğe bakılmasını gerektircek bir durum yokmuş ağrın geçmezse damar yolu açarız diyo salak mal ayyy delircem kızlar yaaaa
test al ozmn
Ne oldu canım hayırdır umutsuz olmaben bugün testte ümidi yitirdim hiç iyi değilim
Öyle yapıcam canım. Ben garanti olsun demiştim de testte de garanti olur heralde artık varsa. 2 gün geciti çünkü
hadi kopar artık bizde görelim benim kuyruk elimde kaldıAy hiç güleceğim yoktu bu sinirle beni güldürdün canım Allah iyiliğini versin. Ben bu ay sabır taşına döndüm erken umutlanmamak için dayandım. Bugün dananın kuyruğu kopacak