Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.1 negatif yaniiiii .
Yerleşme sonrası biraz duruluyor belirtiler. Birkaç gün içinde yeniden hortlar tuttuysa :)Bat yaklaştıkça bende belirtiler yok oluyor o kasık batmalarından eser yok... zaten gögsümde hicbişey yok.. of
Doktora girmedim direk acilden gebelik testi dedim. 3 4 kasım batCanım senin bat a kaç gün vardı. Gidince doktor a ve dedin?
Evetseninmi cnm ?
Teşekkür ederim kızlar bende umutluyum bu defa. Çok konustum ondandir . Hastaneye giremedigimde anladım hep bi işaret çıkıyor. Boşluğa düştüm suan napcam bilemiyorum herşeyin hayırlısı. Daha yükseleceğini sanmıyorum.
Delfin_ canım heycanla senı beklıyorum allah hakkımızda hayırlısını versın
Yaaa gercekten miiiiii. Şimdi umutladım yine:))) olmazsa bu ayda doktora gidicem tekrar.. RAhim filmi vs cekin dicem..Yerleşme sonrası biraz duruluyor belirtiler. Birkaç gün içinde yeniden hortlar tuttuysa :)
Ay ben de çok heyecanlıyım canım ya hayırlısı olsun inşallah. Geldim hastaneye şimdi bekliyorum. Acilde sıra bekleyen tek ülke biziz heralde :))
Arı ürünlerini kullansan? Belki biraz takviye gerekiyordur. Organik arı sütü + bal + polen + propolis çok iyi sonuçlar veriyormuş. Mutlaka dene, hiç olmazsa bağışıklık sistemini güçlendirirTeşekkür ederim kızlar bende umutluyum bu defa. Çok konustum ondandir . Hastaneye giremedigimde anladım hep bi işaret çıkıyor. Boşluğa düştüm suan napcam bilemiyorum herşeyin hayırlısı. Daha yükseleceğini sanmıyorum.
Acilde sıra mutlu haberlerini bekliyoruzAy ben de çok heyecanlıyım canım ya hayırlısı olsun inşallah. Geldim hastaneye şimdi bekliyorum. Acilde sıra bekleyen tek ülke biziz heralde :))
Bir barkod numarası oluyor fişinde, onunla sonuç alabilirsin bildiğim kadarıyla. Yine de laboratuvarda sor kanı verince
Acilde sıra mutlu haberlerini bekliyoruz