2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Sagol canim her sene 300 tl arttirmis bu merkez bu sene 1.500.. resmen cok sanssizim. Aralikta gittim basliyorduk ameliyat dedi doktor ameliyattan sonra 3 ay bekle dedi. Keske hic beklemeseydim. Bu konuda cok sanssizim..
Öyle deme herşeyde vardır bir hayr biz bilemeyiz. İşin rast gelsin inşAllah çok aşırı bu fiyatlar yaa

Hic oyle dusunme belkide baska bir yerde yaptirman senin icin daha hayirli olucak.. ben boyle seylere cok inanirim asla kendini uzme birsey olmuyorsa var bi hayir baska yerler arastir ve seni mutluluga goturucek izi takip et doktorunu bul

Öyle deme herşeyde vardır bir hayr biz bilemeyiz. İşin rast gelsin inşAllah çok aşırı bu fiyatlar yaa

Keske bi yasa falan ciksa ya imza kampanyasi falanmi duzenlesek :) ilaclari biz alalim gerisini devlet karsilasin ozellerde olsun isteyen parasiyla isteyen devlet destekli yaptirsin cok mu sey istedim

Hic oyle dusunme belkide baska bir yerde yaptirman senin icin daha hayirli olucak.. ben boyle seylere cok inanirim asla kendini uzme birsey olmuyorsa var bi hayir baska yerler arastir ve seni mutluluga goturucek izi takip et doktorunu bul

Bulmuştum bana en yakin merkez.. yinede sehir disi.. daha ne kadar uzaga gideyim ki

Bulmuştum bana en yakin merkez.. yinede sehir disi.. daha ne kadar uzaga gideyim ki
Yaaaaa aman Allahim.. onu dusunemedim tabii ki.. ama 9 bin asiri bizim bile hicbiseysiz 7500 tl ustune ilaclar ki hormonlarin disinda extra verilenler kan sulandiricilar ivir zivir 500 kusur tuttu.. hormonlar dusuktu bende 1500 tuttu extra mikrocip yaptirdik 1.500 embriyoskop o da 1.300 extrasi bol yani bu isin..bunlari da dusun

Keske bi yasa falan ciksa ya imza kampanyasi falanmi duzenlesek :) ilaclari biz alalim gerisini devlet karsilasin ozellerde olsun isteyen parasiyla isteyen devlet destekli yaptirsin cok mu sey istedim
Kuzum yaa evet valla süper olur ama als ye bile yeni yasa çıkardılar bu kadar kontrolsüz çoğalmanın olduğu memlekette bize sıra gelmez

Evine yakın olmadıktan sonrA az daha uzak olsun ne farkeder , belki daha uygun daha iyi bi yer denk getirirsin. Çemberi biraz daha büyüt araştırmanı tekrar yap istersen. Tabii en iyisini sen bilirsin , ALLAH işin ehliyle karşılaştırsın kuzum

Hahaha kız 42ken kiyafetleri daraltıyodum hep büyük ooluyodu 34 bedenler smdi onlara bile olamiyorumm 60 kiloyla zayfllamam lazm kapalı olan varmı kzlarrr
Oda bıseymı kızlar 1.58 boyum var 74 kiloyla hamile kaldım giderek siliyorum kapalıyım ben canım

Estafurullah kuzum saolasın elimden geldiğince nacizane yaşadıklarımı öğrendiklerimi paylaşmaya çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Dediğim dr Semra Kahraman netten araştırın bir de. Kadın çok çok başarılı ist da yaşasam onu tercih ederdim S sinemis25

Kızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
. Rüyamda sabaha kadar kan verdim
Günaydın ayy inşallah sonuç olumlu olur ne güzel bugün yine heyecanlı geçecek anlaşıldı beklemeler başlasın

Sende okadr şey yaşamışsın norml bu düşündüklerin ama insan ginede dayanamıyor inşallah bu son olur senn için rabbim bebişini sana bagşlasn

Canm ilaçlardan olur insallah hamiş olursunda ona yorulur.bide cok fazla ıkınma kuzum baktn çok kabızlığın var dr ara ilaç önersin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…