2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Herkese günaydın kızlar maşallah ne sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim canlarım benim dün giremedim işlerim vardı. İyi ki sizler varsınız başka hiç kimse beni anlayamaz.
Günaydın kuzum valla ne çene var bizde knuştukça knuştuk Sende iyiki varsn sen olmasan bu topigi nerden bulucaktk gzel arkadaşm benim )

Kızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
. Rüyamda sabaha kadar kan verdim
Günaydın cnm ayyy kıyamam şimdi ne gzel uyuyodur ya ama malum şart ona kardeş lazm ondan gtmen lazm hastaneye

Sagol canim her sene 300 tl arttirmis bu merkez bu sene 1.500.. resmen cok sanssizim. Aralikta gittim basliyorduk ameliyat dedi doktor ameliyattan sonra 3 ay bekle dedi. Keske hic beklemeseydim. Bu konuda cok sanssizim..

Canım öyle düşünme neden şanssız olasın hayırlısı ne ise o olsun inşallah vardır bunda da bir hayır öyle düşün geç olsun güç olmasın gönlünce olur herşey inşallah

Herkese günaydın kızlar maşallah ne sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim canlarım benim dün giremedim işlerim vardı. İyi ki sizler varsınız başka hiç kimse beni anlayamaz.

Günaydın canım benimm seninlede ederiz öyle sohbetler sende iyiki varsın güzel arkadaşım bende akşamları giremiyorum pek genelde evle ve eşimle uğraşmaktan

Kızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
. Rüyamda sabaha kadar kan verdim

Günaydın canımm ayy hadi bi güzel haberde senden bekliyoruz inşallahhh

Dlk2606 Günaydın canarkadaşm nerdesin naptm valla geceden beri öldüm öldüm dirildim

Maalesef canım sabah yaptım her zaman ki alışık olduğum görüntüyle karşılaştım tabikide tek çizgiyle Olsun ama zaten beklemiyordum Nisan da yavrularımı alacağım inşallah ilaçlardan sanırım gecikme Allahım hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…