2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

İnşallah tranfer sonrası güzel haberler alırız senden

Hayırlısı olur inşallah canmm benm inşallah nisan ayı senin ayın olsun bize annelik haberini verirsin inşallah kuzumm

Dileeeeeeekkkk yarınnnnn test yapıyorsunnn değil miii çokk merak ediyorummmm yaaaaa Baaak kaybetme yineeee

Yaptım canım benim tek çizgi yine her zamanki gibi üzülmedim ama hayırlısı olur inşallah Nisan da tedaviye devam Allahın izniyle inşallah

3. Tedavinde osman hoca da mi olacak ins bu kez hamile kalırsınız osman hoca mikro cip le tüp bebek yapıyor mu peki
Evet cnm osman hoca da yapacağım ama mikro çip konsunda birsey soylemdi bana aslında diğer merkezlerle de görüşüyrm bana farklı bir şey sunan güvenilir bir doktor bulursam degistirebilrm bilmeyrm

Kızlarr günaydın benide aranıza alırmısınız :) Pazartesi ilk randevum var tüp bebek için hakkımızda hayırlısı bu süreçte sizlerden bolca yardım alacağım Zaten uzun zamandır sizi takip ediyorum baya bilgilendim sayenizde Umarım tüm bekleyen arkadaşlarım buraya güzel haberlerini yazarlar

Yok canım olmadı yine 2 buçuk senedir gördüğüm tek çizgiyi gördüm. Valla bi hamile kalayım bir sürü test yapacam o 2. çizgi için
Ay canım benim inşallah bu tedavinde sağlıkla hamile kalırsın. Alt tarafı idrar testinde 2 çizgi görmek için bile hayallerimiz var Allah'ım bebek isteyen herkesin yüzünü güldür çocuksuz ev kalmasın hayırlısıyla şu maddi manevi çektiğimiz açı son bulsun amin

Tabikide canım benim hoşgeldin Tedavin hayırlı olur inşallah Rabbim ilk denemende pozitif sonuçlar almanı nasip etsin. Gönlünce olsun herşey inşallah her zaman elimizden geldiği kadar yarımcı oluruz. AMİN İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kısa zamanda. Sorun neydi sizin?

Canım benim, güzel anne Allah razı olsun aminn inşallah inşallahh

Hoşgeldin kuzucuk aramıza inşallah herşey yolunda gider sende anneliği tadarsın aklına takılan olursa yaz elimizden geldiğince cevaplarız hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz birbirimize destek olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…