- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.441
İnşallah tranfer sonrası güzel haberler alırız sendenMaalesef canım sabah yaptım her zaman ki alışık olduğum görüntüyle karşılaştım tabikide tek çizgiyleOlsun ama zaten beklemiyordum Nisan da yavrularımı alacağım inşallah ilaçlardan sanırım gecikme Allahım hayırlısını versin inşallah
Hayırlısı olur inşallah canmm benm inşallah nisan ayı senin ayın olsun bize annelik haberini verirsin inşallah kuzummMaalesef canım sabah yaptım her zaman ki alışık olduğum görüntüyle karşılaştım tabikide tek çizgiyleOlsun ama zaten beklemiyordum Nisan da yavrularımı alacağım inşallah ilaçlardan sanırım gecikme Allahım hayırlısını versin inşallah
Evetttt bekliyoruz güzel haberini hadi inşallah
Hayırlısı olur inşallah canmm benm inşallah nisan ayı senin ayın olsun bize annelik haberini verirsin inşallah kuzumm
Olsun btanm vardr bundada vardr bi hyr olur insallh cnm . olsun da bissürü yparsnn canm arkadsmYok canım olmadı yine 2 buçuk senedir gördüğüm tek çizgiyi gördüm. Valla bi hamile kalayım bir sürü test yapacam o 2. çizgi için
İnşallah tranfer sonrası güzel haberler alırız senden
Olsun btanm vardr bundada vardr bi hyr olur insallh cnm . olsun da bissürü yparsnn canm arkadsm
9. Gün canım. Hadi inşallahKacinci gundesin hayırlı haberlerini bekliyoruz
Baktım uyanmiyor ben uyandirdim kan verdim geldim. 1 saat sonra belli olacakGünaydın cnm ayyy kıyamam şimdi ne gzel uyuyodur ya ama malum şart ona kardeş lazm ondan gtmen lazm hastaneye
Dileeeeeeekkkk yarınnnnn test yapıyorsunnn değil miii çokk merak ediyorummmm yaaaaaBaaak kaybetme yineeee
Kan verdim 1 saate çıkıyormuş sonuç insallahGünaydın canımm ayy hadi bi güzel haberde senden bekliyoruz inşallahhh
Kan verdim 1 saate çıkıyormuş sonuç insallah
Evet cnm osman hoca da yapacağım ama mikro çip konsunda birsey soylemdi bana aslında diğer merkezlerle de görüşüyrm bana farklı bir şey sunan güvenilir bir doktor bulursam degistirebilrm bilmeyrm3. Tedavinde osman hoca da mi olacak ins bu kez hamile kalırsınız osman hoca mikro cip le tüp bebek yapıyor mu peki
Ay canım benim inşallah bu tedavinde sağlıkla hamile kalırsın. Alt tarafı idrar testinde 2 çizgi görmek için bile hayallerimiz var Allah'ım bebek isteyen herkesin yüzünü güldür çocuksuz ev kalmasın hayırlısıyla şu maddi manevi çektiğimiz açı son bulsun aminYok canım olmadı yine 2 buçuk senedir gördüğüm tek çizgiyi gördüm. Valla bi hamile kalayım bir sürü test yapacam o 2. çizgi için
Kızlarr günaydın benide aranıza alırmısınız :) Pazartesi ilk randevum var tüp bebek için hakkımızda hayırlısı bu süreçte sizlerden bolca yardım alacağımZaten uzun zamandır sizi takip ediyorum baya bilgilendim sayenizde Umarım tüm bekleyen arkadaşlarım buraya güzel haberlerini yazarlar
Güzl allaha şükür bi sıkıntım yok canım.Gözüm buralarda kaldı ya nerde bu kızzzz) Semn napn nasl gdiyor
Ay canım benim inşallah bu tedavinde sağlıkla hamile kalırsın. Alt tarafı idrar testinde 2 çizgi görmek için bile hayallerimiz var Allah'ım bebek isteyen herkesin yüzünü güldür çocuksuz ev kalmasın hayırlısıyla şu maddi manevi çektiğimiz açı son bulsun amin
Hoşgeldin kuzucuk aramıza inşallah herşey yolunda gider sende anneliği tadarsın aklına takılan olursa yaz elimizden geldiğince cevaplarız hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz birbirimize destek olacağızKızlarr günaydın benide aranıza alırmısınız :) Pazartesi ilk randevum var tüp bebek için hakkımızda hayırlısı bu süreçte sizlerden bolca yardım alacağımZaten uzun zamandır sizi takip ediyorum baya bilgilendim sayenizde Umarım tüm bekleyen arkadaşlarım buraya güzel haberlerini yazarlar