- 1 Mart 2018
- 147
- 496
- 36
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.361
Kuru kayisi ve su problemini cozmelii.. yuruyus yapmak da cozuyor bayaa.. arkadasima da cok sivilce yapti.. ben ne zaman progestan ignesi yaptirsam eve kadar zor dayaniyodum hergun siestam vardiŞişkinlik neyse de kızlar benim yüzüm çok sivilcelendi. Ten rengim soldu. Hep uykum var. Bi de kabızlık sıkıntım var geçmiyor. Progynex yapiyo galiba kullanan var mi? Eğer negatif alırsam kabizliktandir kesin
Kakao yağı mı ne vardı canım ben üşendiğimden yapmıyorum ama etkili diyorlardı onaBenimki de 3.5 aylik gobegibugun hamile arkadasimla olcum yaptik
Yahu bu arada lafi acilmisken catlaklar icin ne kullansam acaba bayaa löp löp catlayan totisim var noliyooo yaaaa wolverin gibi celik tirnaklarimiz da cikicak mi ellerimizden bi o kaldi galiba mutasyonumuzda
Merhaba iyiyim cok şükür adet olacakmisim gibi kasiklarim hassas ve göğüslerim. Bugun 6.gun idrar yaptim negatif malesef ;(
Ahhaahhhaa bu çok iyiydiŞaka bi yana bende doğurunca ben doğurdummm benn siz değill bennn doğurdumm siz ztn böyle bi bebek yapamazsınız en üstün benim genlerım muhtesem en ıyı anne benım dıye dolancam ortalıkta sosyal medyada bebegımın fotoları ıle üstün cevreme bebek fotosu zehırlenmesı yasatacagım
Transfer sonrası 6.gün mü? İdrarda sonuç görmek için çok erken canım gebelik varsa bile negatif görülebilir az daha sabredip kan testi yap 10.günde bence, boş yere üzüyorsunuz kendiniziMerhaba iyiyim cok şükür adet olacakmisim gibi kasiklarim hassas ve göğüslerim. Bugun 6.gun idrar yaptim negatif malesef ;(
Maalesef çözüm olmadı. 3 gun de 1 ignem var ama çok fenaKuru kayisi ve su problemini cozmelii.. yuruyus yapmak da cozuyor bayaa.. arkadasima da cok sivilce yapti.. ben ne zaman progestan ignesi yaptirsam eve kadar zor dayaniyodum hergun siestam vardi
Transfer sonrası 6.gün mü? İdrarda sonuç görmek için çok erken canım gebelik varsa bile negatif görülebilir az daha sabredip kan testi yap 10.günde bence, boş yere üzüyorsunuz kendinizi
Arkadaşım boşuna kendini üzme 6.gün çok erken. 5.gün emriyolarında en erken 8-9.günde çıkıyor. Hatta onlar bile erken 10.günü beklemek lazım. Umarım istediğin gibi olur herşey
- Geçen hafta perşembe transferim oldu 5.gun. 3 embriyo. Tutmuş olsa cikmaz miydi?
Teşekkür ederim cevabiniz için. Çıkanları duyuyorum da yapayim dedim. C.tesi kan test günümArkadaşım boşuna kendini üzme 6.gün çok erken. 5.gün emriyolarında en erken 8-9.günde çıkıyor. Hatta onlar bile erken 10.günü beklemek lazım. Umarım istediğin gibi olur herşey
Yavrularımızı kucağımıza almak için mücadele verdiğimiz yolda herşey mübahtırHahah bende şişkinlik o diyorum ne inmez şişkinlikmiş diyor ineceği yerde daha da şişiyor mübarek diyor
Valla bana verdiler canim ilk denemem de opu oncesi cok kotuydum karnimin sisliginden zor yuruyordum bisey de diyemedim oturdum mecburenNasıl arkadaşım göbek çok fena çıktı bende hamiş değilsem bu göbek ile otobüste bana yer verilir
Yaaa bunu hemen denemeliyimm..Kakao yağı mı ne vardı canım ben üşendiğimden yapmıyorum ama etkili diyorlardı ona
Merhaba iyiyim cok şükür adet olacakmisim gibi kasiklarim hassas ve göğüslerim. Bugun 6.gun idrar yaptim negatif malesef ;(
Maalesef çözüm olmadı. 3 gun de 1 ignem var ama çok fena
Şişkinlik neyse de kızlar benim yüzüm çok sivilcelendi. Ten rengim soldu. Hep uykum var. Bi de kabızlık sıkıntım var geçmiyor. Progynex yapiyo galiba kullanan var mi? Eğer negatif alırsam kabizliktandir kesin
Canım sabahları iki gün kurusu kayısı üzerine ılık su iç kefir al iç sıkıntın kalmaz şükür bende bu sayede olmazŞişkinlik neyse de kızlar benim yüzüm çok sivilcelendi. Ten rengim soldu. Hep uykum var. Bi de kabızlık sıkıntım var geçmiyor. Progynex yapiyo galiba kullanan var mi? Eğer negatif alırsam kabizliktandir kesin
Hamilelikte çatlaklara badem veya susam yağı öneriyorlar canım bilgineBenimki de 3.5 aylik gobegibugun hamile arkadasimla olcum yaptik
Yahu bu arada lafi acilmisken catlaklar icin ne kullansam acaba bayaa löp löp catlayan totisim var noliyooo yaaaa wolverin gibi celik tirnaklarimiz da cikicak mi ellerimizden bi o kaldi galiba mutasyonumuzda
O iğne bende hergun var tranferden 5 gun once baslandi tototmorardı bezeler oluştu Allah'tan eşim yapıyor bu kadar dikkatle olan buMaalesef çözüm olmadı. 3 gun de 1 ignem var ama çok fena
Teşekkür ederim canımEses07 çok üzüldüm. Birbirimizi tanımıyor ama anlıyoruz hissediyoruz. Rabbim tez zamanda doldursun kucağını
Hayırlı olur inşallahBen 2 ay mola verdim
Dün kontrolüm vardı
Bu ay da dinlen dedi
Nisan sonu başlatacağım tekrar