2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Kuru kayisi ve su problemini cozmelii.. yuruyus yapmak da cozuyor bayaa.. arkadasima da cok sivilce yapti.. ben ne zaman progestan ignesi yaptirsam eve kadar zor dayaniyodum hergun siestam vardi

Kakao yağı mı ne vardı canım ben üşendiğimden yapmıyorum ama etkili diyorlardı ona

Ahhaahhhaa bu çok iyiydi

Merhaba iyiyim cok şükür adet olacakmisim gibi kasiklarim hassas ve göğüslerim. Bugun 6.gun idrar yaptim negatif malesef ;(
Transfer sonrası 6.gün mü? İdrarda sonuç görmek için çok erken canım gebelik varsa bile negatif görülebilir az daha sabredip kan testi yap 10.günde bence, boş yere üzüyorsunuz kendinizi

1. Geçen hafta perşembe transferim oldu 5.gun. 3 embriyo. Tutmuş olsa cikmaz miydi?
Arkadaşım boşuna kendini üzme 6.gün çok erken. 5.gün emriyolarında en erken 8-9.günde çıkıyor. Hatta onlar bile erken 10.günü beklemek lazım. Umarım istediğin gibi olur herşey

Kakao yağı mı ne vardı canım ben üşendiğimden yapmıyorum ama etkili diyorlardı ona
Yaaa bunu hemen denemeliyimm..

Merhaba iyiyim cok şükür adet olacakmisim gibi kasiklarim hassas ve göğüslerim. Bugun 6.gun idrar yaptim negatif malesef ;(

Yaaa seni cilgiiiin n’aaaptin simdideeen test gunune kadar dayaniyoruz hatta senin yine ctesi gelmis bile benimki ayin 3unde ve ayni gun transferiz sen dusun.. moral bozmuyoruz erken cikanlar cok extrem bence.. 12.gune 140 cikan da cocuk doguruyor 500 cikan da.. boyle dusun

Maalesef çözüm olmadı. 3 gun de 1 ignem var ama çok fena

Doktorda mi bisey soylemiyor?? Fitil falanda mi yasak yavvvv

KABIZLIĞA İYİ GELİYOR

-Kaynayan sütün içerisine 3 veya 4 tane incir atın.
-Daha sonra incirlerle beraber 5 dk kaynamasını sağlayın.

-Kaynama işlemi tamamlandıktan sonra incirli süt karışımını robottan geçirin.

-İncirler sütün içerisinde püre haline geldiğinde karışımı içebilirsiniz.

-En az yarım saatin sonunda kabızlık sorununa veda edeceksiniz.

Canım sabahları iki gün kurusu kayısı üzerine ılık su iç kefir al iç sıkıntın kalmaz şükür bende bu sayede olmaz

Hamilelikte çatlaklara badem veya susam yağı öneriyorlar canım bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…