- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.421
))Benn vaarımm hocamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
))Benn vaarımm hocamm
Günaydın kuzum valla ne çene var bizde knuştukça knuştuk Sende iyiki varsn sen olmasan bu topigi nerden bulucaktk gzel arkadaşm benim )Herkese günaydın kızlar maşallah ne sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim canlarım benim dün giremedim işlerim vardı. İyi ki sizler varsınız başka hiç kimse beni anlayamaz.
Günaydın cnm ayyy kıyamam şimdi ne gzel uyuyodur ya ama malum şart ona kardeş lazm ondan gtmen lazm hastaneyeKızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
. Rüyamda sabaha kadar kan verdim
Evetttt bekliyoruz güzel haberini hadi inşallahDlk2606 Günaydın canarkadaşm nerdesin naptm valla geceden beri öldüm öldüm dirildim
Güzel haberler al insallllaaaahhhhhKızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
Oyyy sende iyi ki varsın iyi ki bir araya gelmişiz yaaGünaydın kuzum valla ne çene var bizde knuştukça knuştuk Sende iyiki varsn sen olmasan bu topigi nerden bulucaktk gzel arkadaşm benim )
Gözüm buralarda kaldı ya nerde bu kızzzz ) Semn napn nasl gdiyorEvetttt bekliyoruz güzel haberini hadi inşallah
Senn sayende kuzummmmmmmOyyy sende iyi ki varsın iyi ki bir araya gelmişiz yaa
Nasipmiş demek canmm inşallah birgün yüzyüze de gelirizSenn sayende kuzummmmmmm
Günaydın CanımKızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
Sagol canim her sene 300 tl arttirmis bu merkez bu sene 1.500.. resmen cok sanssizim. Aralikta gittim basliyorduk ameliyat dedi doktor ameliyattan sonra 3 ay bekle dedi. Keske hic beklemeseydim. Bu konuda cok sanssizim..
Herkese günaydın kızlar maşallah ne sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim canlarım benim dün giremedim işlerim vardı. İyi ki sizler varsınız başka hiç kimse beni anlayamaz.
Kızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
Kıyarmıyız kiii kızzzzz )
insallah ccnm insallh sinemlle komşu cktıkNasipmiş demek canmm inşallah birgün yüzyüze de geliriz
Dlk2606 Günaydın canarkadaşm nerdesin naptm valla geceden beri öldüm öldüm dirildim
Hadi yaa şansa bakinsallah ccnm insallh sinemlle komşu cktık
Aaaaaa annesiiiiBen kıyacağım vallla canım
AynnHadi yaa şansa bak