2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Herkese günaydın kızlar maşallah ne sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim canlarım benim:KK19: dün giremedim işlerim vardı. İyi ki sizler varsınız başka hiç kimse beni anlayamaz.:KK200:
Günaydın kuzum valla ne çene var bizde knuştukça knuştuk :-) :-) Sende iyiki varsn sen olmasan bu topigi nerden bulucaktk gzel arkadaşm benim :-))

Kızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
. Rüyamda sabaha kadar kan verdim :eek::dua::confused:
Günaydın cnm ayyy kıyamam şimdi ne gzel uyuyodur ya ama malum şart ona kardeş lazm ondan gtmen lazm hastaneye :-)

Sagol canim her sene 300 tl arttirmis bu merkez bu sene 1.500.. resmen cok sanssizim. Aralikta gittim basliyorduk ameliyat dedi doktor ameliyattan sonra 3 ay bekle dedi. Keske hic beklemeseydim. Bu konuda cok sanssizim..

Canım öyle düşünme neden şanssız olasın hayırlısı ne ise o olsun inşallah vardır bunda da bir hayır öyle düşün geç olsun güç olmasın gönlünce olur herşey inşallah :KK200: :dua:

Herkese günaydın kızlar maşallah ne sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim canlarım benim:KK19: dün giremedim işlerim vardı. İyi ki sizler varsınız başka hiç kimse beni anlayamaz.:KK200:

Günaydın canım benimm seninlede ederiz öyle sohbetler sende iyiki varsın güzel arkadaşım bende akşamları giremiyorum pek genelde evle ve eşimle uğraşmaktan :KK48::KK48::KK200:

Kızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
. Rüyamda sabaha kadar kan verdim :eek::dua::confused:

Günaydın canımm ayy hadi bi güzel haberde senden bekliyoruz inşallahhh :dua: :KK200: :anneadayı:

Dlk2606 Dlk2606 Günaydın canarkadaşm nerdesin naptm valla geceden beri öldüm öldüm dirildim :-)

Maalesef canım sabah yaptım her zaman ki alışık olduğum görüntüyle karşılaştım tabikide tek çizgiyle :KK43: Olsun ama zaten beklemiyordum Nisan da yavrularımı alacağım inşallah ilaçlardan sanırım gecikme Allahım hayırlısını versin inşallah :KK200:

X