Cnm 5 tane de doğursan yaranamazsın.Benim etrafımda da senelerce uğraşıp çocugu olan sonra yaşadıgı herseyı unutup mıllete laf sokan ınsanlarla dolu-ydu.Ztn hemen kendiliğinden cocugu olan ohooo kendını ustun ırk olarak gördüğü için seni beni anlaması mümkün değil.Sizi üzen insanlarla aranıza mesafe koyun kimseyle görüşmek kimseyi çekmek zorunda değiliz.Bizim toplumumuzda çocuk dogurmak marıfet sayılıyor onu düzgünce yetiştirmek sağlıklı bir birey olmasını sağlamak önemsenmiyor ne yazık ki.Dogurdun mu dogurdun tmm sen en kutsalsın mükemmelsin. Ben dogru durust kımseyle gorusmuyorum artık kafam da rahat.Kyınvalıdem de patavatsızn tekı valla en son cok bılıyosan kendın dogur dedım git ddim ogluna soyle Hzç Meryem mıyım ben kendı kendıme mı dogurayım dedım
kızlar fani dünya kimse için değmiyor.Bugün yarın 2. bebeğimi de kaybedicem.Daha cookk kucuk dıye dalga gecıyorlar ya bızım yasadıgımız acıyı anlamaları mumkun degıl.Kımseden anlayıs beklemeyın o zmn emın olun daha mutlu olursunuz.Kaybettıgımız bebeklerımız bızı cennette bekleyecek mı bılmıyprum ama hepımız cesur kadınlarız acı ceke ceke ugrasıyoruz dıdınıyoruz cogu zaman tek basımıza. kızlar o fındık kadar beynı olmayan aklınca laf sokan anne kılıklardan bın kat daha anneyız.Kımsenın sızı uzmesıne ızın vermeyın size laf soyleyen kendıyle barısık olsa ztn laf soylemez o kdr mutsuzlar kı ellerındekı tek sey cocuk dogurmus olmak bununla ovunmeye calısıyorlar sadece
hepınızı opuyorum kendınızı uzmeyın ne olursa olsun yasamak güzel sey