hay maşAllaaaah canım çok sevindim sağlıcakla devam etsin hamileliğin ve sağlıkla al kucağına inşAllah
Göğşen hocanın hastasıydın diye hatırlıyorum değil mi ne güzel aynı günde 5 pozitif haber , ben hoca oldaydım koltuklarım kabarırdı nitekim Hakkıda. Helal olsun
Bu da kötünün iyisi canım çok şükür kendiliğinden olacak inşAllah, kuzum bence merkezi değiştir anlattıklarına göre beni tatmin etmedi merkezin . Bu taşıyıcılık muhabbetinde de aydınlatmamış mesela , bunu doktorunla görüşmüş ya da istediğin zaman görüşüyor olabilmen lazım. İstanbulda tedavi olan arkadaşlar var az önce @kinalikadin bir doktordan bahsetti mesela onları bi araştır canım. ALLAH ın izniyle bu seferki denemende inşAllah olumlu sonuç alırsın canım.
İnşAllah güzel haberler alırız senden de canım bekliyoruz bizde heyecanla
Evet bikaç kişiden daha duydum bunu yani işkilleniyor insan neden öyle yapıyorlar acaba ?!
Dondurup çözme işleminde kalitesiz embriyoların dayanma olasılığı kaliteliye nazaran daha iyi olduğundan mı yoksa kalitelisi bizde olumsuz olursa da bizde devam etmek zorunda hesabı mı yapılıyor biri bu konuda Benide aydınlatırsa çok sevineceğim valla. Ha birde taze transferde rahim kalınlığı ilaçlardan dolayı bazen elverişli olmayabiliyormuş, dondurulmuşta rahim daha hazır oluyormuş kalite de yüksek olunca tutma olasılığı daha da artmış oluyor diye mi öyle yapıyorlar acaba? Ben mi çok fesat düşünüyorum bilemedim