2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Benim en son değer 275 ti canım kanamam yoktu ilaçları bıraktım 5 gün sonra adetle birlikte atıldı . Darısı 2.ye canım doktorum bana 1 ya da 2 ay sonra görüşelim dedi . Nisan ayın da başlayacağım kısmetse . Sabretmek ve beklemekten başka yapacak bir şey yok takdir böyleymiş demek ki .
Öyle cnm Rabbim böyle uygun gördükten sonra yapacak bisey yok elımızden gelenı yapıyoruz cunku.Ben ne kdr ara verırım bılmıyorum ztn daha cok yenı hele bi adet olayım da gerısını sonra düşünürüz artık.:KK200: Sana da bol şanlar bu sefer olumlu sonuç alırsın inşallah:halay:

inşallah cnm aynı şeyleri tekrar yaşamadığım için şükrediyorum toparlanmam çok zor olacaktı.İlaçları bıraktım bakalım adet olmayı bekleyeceğim artık.2 tane dondurulmuş var şimdi transfer edilenden kaliteleri daha kötü ama tekrar onu denesem mi bilemiyorum.Belki bilgin vardır cnm ya da bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.MHFR a 1298c hererozigot taşıyıcı çıkmıştı benim test sonucumda bunun ıcın ben doktora sordurdum bana vitamin verdi bunun için.Bunun ne oldugunu bılen var mı acaba.Arastırmam gereken bıseyse başka doktora gideyim.
Pıhtılaşma sorunu olabilir canım bende de heterozigot çıkmıştı dr transfer sonrası kan sulandırıcı iğne vereceğini söylemişti

Ayyy maşAllah canım çok sevindim, Rabb im hayırlısıyla tamamına erdesin kucağında sağlıcakla göstersin inşAllah gözünüz aydın, darısı başımıza

Canim cok guzel bir haber Allah tamamına erdirsin. Bizlere de nasip etsin inşallah :dua::anne:

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Maşallahh canım benimm Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahh Allahın izniyle :KK200: :dua:

Cnm ya inşallah ikiz olur ayy çok heyecanlıı:halay: kendine dikkat et yorma kendini.Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de gösterir inşallah cnm benim.Hayırlı olsun tekrar:KK200:

Allah razi olsun canlarim benim. Rabbim tez vakitte sizi ve tum evlat bekleyen kullarinin kucaklarini bebelerle doldursun. Rabbim onunuzdeki engelleri kaldirsin Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Insallah bizlerde sonuna kadar saglikli bir sekilde ilerleyebiliriz.

:halay::halay::halay::halay:Günaydınnnn kizzllaarrrr :KK68::KK68:
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın :KK73::KK73::KK73:
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim tekrar :KK9::KK9::KK9:

O zaman dans :21::21::21::KK73::KK73::KK73:
Canim cooook sevindimmm kan degerine baktirmisyin yine. Kacta gorunuyor acaba. Bende haftaya sali gidicem bakalim cok heyecanli yaa. Hadi darisi minnak kalp atisini duymaya. Rabbim herkese gostersin bu guzellikleri
:KK5:

Kötünün iyisi cnm işte napalım buna da şükür.Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor mahfediyor insanı.Mühim olan umudumuzu yitirmemek inşallah bizimde yüzümüz güler cnm sana da Rabbim şifa versin emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.
Senin adına sevindim arkadaşım. Her şeyden önce saglik. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Öyle cnm Rabbim böyle uygun gördükten sonra yapacak bisey yok elımızden gelenı yapıyoruz cunku.Ben ne kdr ara verırım bılmıyorum ztn daha cok yenı hele bi adet olayım da gerısını sonra düşünürüz artık.:KK200: Sana da bol şanlar bu sefer olumlu sonuç alırsın inşallah:halay:
İnşallah canım 2 ay düşünüyordum ama 1 aya karar verdim benim de yeni bu ay başı oldu ama fazla ara vermek istemiyorum açıkçası hazır ilaçlar vücuda alışmışken benim en zorlandığım kısım ilaçlar oldu çünkü

Pıhtılaşma sorunu olabilir canım bende de heterozigot çıkmıştı dr transfer sonrası kan sulandırıcı iğne vereceğini söylemişti
Cnm benım babamda damar tıkanıklıgı vardı bende de dolasım problemı var ellerım ayaklarım sürekli soğuktur aspirin içince rahatlarım ısınır her yerım bunu doktoruma da söyledim tedaviye başlamadan önce ve kendi isteğimle genetik testi yaptırdım sonuc da bu cıktı ama bana kan sulandırıcı vermedı.Bır vıtamın verdı B1 B6 B12 vıtamını var ıcınde.Kan sulandırıcı ıgne kullanmadıgım ıcın bebek gelısemedı mı acaba onu anlamaya çalısıyorum.cevabın ıcın cok tesekkur ederım cnm ben bunu bı arastırayım kafam rahat etmeyecek.

inşallah cnm aynı şeyleri tekrar yaşamadığım için şükrediyorum toparlanmam çok zor olacaktı.İlaçları bıraktım bakalım adet olmayı bekleyeceğim artık.2 tane dondurulmuş var şimdi transfer edilenden kaliteleri daha kötü ama tekrar onu denesem mi bilemiyorum.Belki bilgin vardır cnm ya da bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.MHFR a 1298c hererozigot taşıyıcı çıkmıştı benim test sonucumda bunun ıcın ben doktora sordurdum bana vitamin verdi bunun için.Bunun ne oldugunu bılen var mı acaba.Arastırmam gereken bıseyse başka doktora gideyim.

Canım benim çok şükür ben 2 gün sonra olmuştum kimyasal gebelikde zaten 8. günü kahverengi lekelenmelerim başlamıştı yani sende 1 hafta içinde olursun büyük ihtimalle canım. Valla canım ya hiç bilgim yok ama vardır bilen burda Rabbim yardımcın olsun güzel arkadaşım benim Rabbim bu kez nasip edeecek inşallah :KK200:

Kızlar benim yarın test günüm. Çok umutsuzdum ama hissediyorum artık güzel sonuç alacağım inşallah.

Canım neden umutsuzsun umutsuz olma lütfen idrar testi falan mı yapmıştın da umutsuzsun Rabbim hayırlısını versin inşallah yarın sende pozitif sonuç alır sevindirirsin bizleride Allahın izniyle inşallahh iyi düşün iyi olsun :KK200::anneadayı: :dua:

İnşallah canım 2 ay düşünüyordum ama 1 aya karar verdim benim de yeni bu ay başı oldu ama fazla ara vermek istemiyorum açıkçası hazır ilaçlar vücuda alışmışken benim en zorlandığım kısım ilaçlar oldu çünkü
Bana da sinir yaptı çok cnm ilaçlar çok da ara vermek mantıklı değil bencede ara versek bu sefer beynimizi kemirecek ztn ne olacak diye deniyelim bari de belki olumlu olur:halay:

Canım benim çok şükür ben 2 gün sonra olmuştum kimyasal gebelikde zaten 8. günü kahverengi lekelenmelerim başlamıştı yani sende 1 hafta içinde olursun büyük ihtimalle canım. Valla canım ya hiç bilgim yok ama vardır bilen burda Rabbim yardımcın olsun güzel arkadaşım benim Rabbim bu kez nasip edeecek inşallah :KK200:
bi olayım da rahatlayayım:halay: inşallah cnm bu sefer daha umutluyum inşallah olumlu sonuc alırım.

Ya kızlar birşey soracağım anlayabilmiş de değilim tam olarak diğer topiklerde falan da okuyorum şimdi ilk deneme negatif olanlar dondrulmuşla tekrar deniyorlar kalitelerini yazıyorlar dondurulmuş olan embriyolar ilk transfer ettikleri embriyolardan daha kaliteli herkesin neden ilk transferde en kaliteli olanları koymuyorlar acaba :KK64:

Canım neden umutsuzsun umutsuz olma lütfen idrar testi falan mı yapmıştın da umutsuzsun Rabbim hayırlısını versin inşallah yarın sende pozitif sonuç alır sevindirirsin bizleride Allahın izniyle inşallahh iyi düşün iyi olsun :KK200::anneadayı: :dua:
Yokk artık tam tersi çok pozitif düşünüyorum içimde öyle bi his var . Sanki bebeğim benimle.

Ya kızlar birşey soracağım anlayabilmiş de değilim tam olarak diğer topiklerde falan da okuyorum şimdi ilk deneme negatif olanlar dondrulmuşla tekrar deniyorlar kalitelerini yazıyorlar dondurulmuş olan embriyolar ilk transfer ettikleri embriyolardan daha kaliteli herkesin neden ilk transferde en kaliteli olanları koymuyorlar acaba :KK64:
Hiç bi fikrim yok yanlış olmasın. Benim ilk transferim 5aa idi. Bu da 4ab. Kaçıncı kalite bilmem de ilki en iyisiydi zaten

Yokk artık tam tersi çok pozitif düşünüyorum içimde öyle bi his var . Sanki bebeğim benimle.

Ayy canım mesajını yanlış okumuşum kusura bakma böyle düşünmen çok mutlu etti beni Rabbim ayırmaz sizi inşallah birbirinizden yarın sende güzel haberler yazacaksın buraya Allahın izniyle :halay::KK200: :dua:

X