2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Boşver açık dursun sen rahat gerisi önemli değil canım benimm inşallah bebişin de şişirir böyle Ayy canım benimm inşallah inşallah Allahım büyük bugün eve gider gitmez yapacağım inşallah sonunda görürüm o çift çizgiyi göremesemde pes etmek yok tabi nisan da gidip alırım yavrularımı Allahın izniyle

Kızlar günaydın, değerim 2 katı düşmüş düşük yapıyorum sanırım.İnşa
Günaydınnnn kizzllaarrrr
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim tekrar
ayy cnm benim ya gözün aydınn Rabbim tamamını erdirsin inşallah çok sevındım yaa ohh sağlıklı sıhhatli doğar hayırlı bi evlat olur inşallah cnm

Amin kizlarrr aminn inşallah yaa darısı sizlerin başına . Benimle birlikte 5 kişi transfer olmuştu aynı gün. 5 ide tutmus hepimiz gorustuk yine onlarda gorduler keselerini sukur

Maşşallah maşallah 2018 yılı hepimize uğur getirsin bizde sırayla verelim pozitif haberleri inşallahhh

Kızlar günaydın, değerim 2 katı düşmüş düşük yapıyorum sanırım.İnş

Ayy canım çok şükür inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın kimyasal gebelik oldu o zaman neyseki. Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahh

Allah razı olsun inşalalh diğer tedavinde olumlu hayırlı sonuç alacaksın ben çok inanıyorum Allah yardımcın olsun

Cnm ya inşallah ikiz olur ayy çok heyecanlıı kendine dikkat et yorma kendini.Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de gösterir inşallah cnm benim.Hayırlı olsun tekrar

Ayy canım çok şükür inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın kimyasal gebelik oldu o zaman neyseki. Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahh
Valla değer düştüğüne göre kendi düşecek sanırım kanamam yok ama bel ağrım var bayağı, doktora da ulaşamadım yoğunmuş daha önce de yaşamadım herhalde ilaçları bırakınca adet olucam onunla beraber düşecek. Hele bi bunu atlatayım da bakalım ne yapacağımıza karar veririz artık. İnşallah ameliyat olmıcam rahatladım biraz sonuç ne kadar kötü olsa da umudum var hala bende anne olucam Rabbimin izniyle.

İnsan kendiliğinden düşeceğine nasıl seviniyor gözün aydın seni en iyi ben anlarim
Rabbim sana bir daha bunu yasatmasin zor bir surec

Olcaksın tabi canım benim inşallahh sende buraya yazacaksın kalp atışlarını duydum diye. Çok şükür Allahım aynı şeyleri yaşatmadı hiç yaşatmaz da inşallah canım benim kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsınız inşalalh

inşallah cnm aynı şeyleri tekrar yaşamadığım için şükrediyorum toparlanmam çok zor olacaktı.İlaçları bıraktım bakalım adet olmayı bekleyeceğim artık.2 tane dondurulmuş var şimdi transfer edilenden kaliteleri daha kötü ama tekrar onu denesem mi bilemiyorum.Belki bilgin vardır cnm ya da bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.MHFR a 1298c hererozigot taşıyıcı çıkmıştı benim test sonucumda bunun ıcın ben doktora sordurdum bana vitamin verdi bunun için.Bunun ne oldugunu bılen var mı acaba.Arastırmam gereken bıseyse başka doktora gideyim.

Benim en son değer 275 ti canım kanamam yoktu ilaçları bıraktım 5 gün sonra adetle birlikte atıldı . Darısı 2.ye canım doktorum bana 1 ya da 2 ay sonra görüşelim dedi . Nisan ayın da başlayacağım kısmetse . Sabretmek ve beklemekten başka yapacak bir şey yok takdir böyleymiş demek ki .

İnsan kendiliğinden düşeceğine nasıl seviniyor gözün aydın seni en iyi ben anlarim
Rabbim sana bir daha bunu yasatmasin zor bir surec
Kötünün iyisi cnm işte napalım buna da şükür.Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor mahfediyor insanı.Mühim olan umudumuzu yitirmemek inşallah bizimde yüzümüz güler cnm sana da Rabbim şifa versin emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…