- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.101
Ya varya nasıl şiştim bende anlatamam. Şuan işteyim ve pantolonun düğmesi açık. Rahatsız oluyorum çok. İnş güzel haber veririsin bize canım bi test yap inş Rabbim yüzümüze gülmüş olsun canım
ayy cnm benim ya gözün aydınnGünaydınnnn kizzllaarrrr
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim tekrar
Amin kizlarrr aminn inşallah yaa darısı sizlerin başına . Benimle birlikte 5 kişi transfer olmuştu aynı gün. 5 ide tutmus hepimiz gorustuk yine onlarda gorduler keselerini sukur
inşallah olumlu olucak cnm Rabbim yardımcın olsun iyi düşün iyi olsunYaaa inşallah darısı bizlerin başına canım çok dua edin bize desizde sağlıkla kucağınıza alın inş.
Kızlar günaydın, değerim 2 katı düşmüş düşük yapıyorum sanırım.İnş
ay ne güzel ya 5. nizin birdenAmin kizlarrr aminn inşallah yaa darısı sizlerin başına . Benimle birlikte 5 kişi transfer olmuştu aynı gün. 5 ide tutmus hepimiz gorustuk yine onlarda gorduler keselerini sukur
Amin canim darisi basina insalllllllaaaahhhhhhhMaşşallah canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin hayırlı olsun
Amin sagolasin hepinizde sıraaa :)ay ne güzel ya 5. nizin birdendoktor da cok mutlu olmustur.Onlarında hayırlı olsun inşallah
Allah razı olsun inşalalh diğer tedavinde olumlu hayırlı sonuç alacaksın ben çok inanıyorum Allah yardımcın olsunKızlar günaydın, değerim 2 katı düşmüş düşük yapıyorum sanırım.İnşa
ayy cnm benim ya gözün aydınnRabbim tamamını erdirsin inşallah çok sevındım yaa ohh sağlıklı sıhhatli doğar hayırlı bi evlat olur inşallah cnm
Cnm ya inşallah ikiz olur ayy çok heyecanlııArkadaslar kusura bakmayin donemedim. Ise basladim 2 haftanin sonunda bayagi yogun geciyor hic giremedim. Girdigim zamanlardada takip edemedim konusmalari. Pazartesi gittim doktora kan degerlerim katlanmis. Doktorum tam istedigim gibi degerlerin dedi. Haftaya sali gunu keseleri gormeye cagirdi. Ikiz gibi gorunuyor ama haftaya daha netlesir dedi. Bakalim halen ruyada gibiyim. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin gonlumuzdeki guzellikleri yasiyorken bulundursun. Her vakit dualarimdasiniz aklima gelen butun isimleri geciriyorum aklima gelmeyenleride Allahim sen biliyorsun kimler oldugunu diyip yine duama katiyorum.
Valla değer düştüğüne göre kendi düşecek sanırım kanamam yok ama bel ağrım var bayağı, doktora da ulaşamadım yoğunmuş daha önce de yaşamadım herhalde ilaçları bırakınca adet olucam onunla beraber düşecek. Hele bi bunu atlatayım da bakalım ne yapacağımıza karar veririz artık. İnşallah ameliyat olmıcam rahatladım biraz sonuç ne kadar kötü olsa da umudum var halaAyy canım çok şükür inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın kimyasal gebelik oldu o zaman neyseki. Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahh
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallahGünaydınnnn kizzllaarrrr
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim tekrar
İnsan kendiliğinden düşeceğine nasıl seviniyor gözün aydın seni en iyi ben anlarimValla değer düştüğüne göre kendi düşecek sanırım kanamam yok ama bel ağrım var bayağı, doktora da ulaşamadım yoğunmuş daha önce de yaşamadım herhalde ilaçları bırakınca adet olucam onunla beraber düşecek. Hele bi bunu atlatayım da bakalım ne yapacağımıza karar veririz artık. İnşallah ameliyat olmıcam rahatladım biraz sonuç ne kadar kötü olsa da umudum var halabende anne olucam Rabbimin izniyle.
Maşallah canım, hep böyle mutlu haberlerle gelirsin buralara inşallah.Amin kizlarrr aminn inşallah yaa darısı sizlerin başına . Benimle birlikte 5 kişi transfer olmuştu aynı gün. 5 ide tutmus hepimiz gorustuk yine onlarda gorduler keselerini sukur
Valla değer düştüğüne göre kendi düşecek sanırım kanamam yok ama bel ağrım var bayağı, doktora da ulaşamadım yoğunmuş daha önce de yaşamadım herhalde ilaçları bırakınca adet olucam onunla beraber düşecek. Hele bi bunu atlatayım da bakalım ne yapacağımıza karar veririz artık. İnşallah ameliyat olmıcam rahatladım biraz sonuç ne kadar kötü olsa da umudum var halabende anne olucam Rabbimin izniyle.
Sağol canım inşallah senden de güzel haberi alacağız:)Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Aminnnn darısı başına canım b3nimMaşallah canım, hep böyle mutlu haberlerle gelirsin buralara inşallah.
inşallah cnm aynı şeyleri tekrar yaşamadığım için şükrediyorum toparlanmam çok zor olacaktı.İlaçları bıraktım bakalım adet olmayı bekleyeceğim artık.2 tane dondurulmuş var şimdi transfer edilenden kaliteleri daha kötü ama tekrar onu denesem mi bilemiyorum.Belki bilgin vardır cnm ya da bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.MHFR a 1298c hererozigot taşıyıcı çıkmıştı benim test sonucumda bunun ıcın ben doktora sordurdum bana vitamin verdi bunun için.Bunun ne oldugunu bılen var mı acaba.Arastırmam gereken bıseyse başka doktora gideyim.Olcaksın tabi canım benim inşallahh sende buraya yazacaksın kalp atışlarını duydum diye. Çok şükür Allahım aynı şeyleri yaşatmadı hiç yaşatmaz da inşallah canım benim kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsınız inşalalh
Benim en son değer 275 ti canım kanamam yoktu ilaçları bıraktım 5 gün sonra adetle birlikte atıldı . Darısı 2.ye canım doktorum bana 1 ya da 2 ay sonra görüşelim dedi . Nisan ayın da başlayacağım kısmetse . Sabretmek ve beklemekten başka yapacak bir şey yok takdir böyleymiş demek ki .Valla değer düştüğüne göre kendi düşecek sanırım kanamam yok ama bel ağrım var bayağı, doktora da ulaşamadım yoğunmuş daha önce de yaşamadım herhalde ilaçları bırakınca adet olucam onunla beraber düşecek. Hele bi bunu atlatayım da bakalım ne yapacağımıza karar veririz artık. İnşallah ameliyat olmıcam rahatladım biraz sonuç ne kadar kötü olsa da umudum var halabende anne olucam Rabbimin izniyle.
Kötünün iyisi cnm işte napalım buna da şükür.Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor mahfediyor insanı.Mühim olan umudumuzu yitirmemek inşallah bizimde yüzümüz güler cnm sana da Rabbim şifa versin emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.İnsan kendiliğinden düşeceğine nasıl seviniyor gözün aydın seni en iyi ben anlarim
Rabbim sana bir daha bunu yasatmasin zor bir surec