- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.081
Benim eşimde aynıbende seviyorum burada vakit geçirmeyi çünkü buradaki insanlar anlıyor beni sadece.Derdimiz bir isteğimiz aynı üzüntülerimiz benzer..iyi ki tanıdım seni ve sizleri kuzum canm benm saolasın beni rahatlattın Allah razı olsun senden
Arkadaslar kusura bakmayin donemedim. Ise basladim 2 haftanin sonunda bayagi yogun geciyor hic giremedim. Girdigim zamanlardada takip edemedim konusmalari. Pazartesi gittim doktora kan degerlerim katlanmis. Doktorum tam istedigim gibi degerlerin dedi. Haftaya sali gunu keseleri gormeye cagirdi. Ikiz gibi gorunuyor ama haftaya daha netlesir dedi. Bakalim halen ruyada gibiyim. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin gonlumuzdeki guzellikleri yasiyorken bulundursun. Her vakit dualarimdasiniz aklima gelen butun isimleri geciriyorum aklima gelmeyenleride Allahim sen biliyorsun kimler oldugunu diyip yine duama katiyorum.
Simdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..
Ben bu hormonlardan asiri sistim hicbir pantolonuma giremiyorum karnima hicbisey degmemeliymiscesine tayt bile giysem baski yapiyor daha 5. Gundeyim transfer sonrasinda. Size sorum bu durum ne kadar devam ediyor bu sislik ne zaman iniyor acabaasiiya da iniyor mu??
Günaydın adet olabildin mi dileğimİniyor canım benim de hiçbir pantolunum olmuyordu hele işe başladım masabaşı işim oturur oturmaz belime birşey örtüp düğmemi açıyordumSu içtikçe daha da şişiyordu nefes alamıyordum hatta bazen ama trasnferin son günlerine doğru indi hep canım geçiyor yani
Asiri sacma olmus resmen keklemek bu.. biz 12 bin kusur verdik mikrocip ve embroskop dahil tabii ilaclar da ama ilaclara sadece 1500 vermistim sonrasinda disardan alinanlar haric.. international’da durum bu birdahakine memorial’a gidicez tutmazsa..Arkadaslar fiyatlar neler ??? Bilginiz varmi benim 2017 aralikta 5bine anlastigim ama oncesinde bir opersyon gecirdigim icin 3 ay bekledigim hastane şuan benden 9bin istiyor... bu kadar arttimi fiyatlar
Arkadaslar fiyatlar neler ??? Bilginiz varmi benim 2017 aralikta 5bine anlastigim ama oncesinde bir opersyon gecirdigim icin 3 ay bekledigim hastane şuan benden 9bin istiyor... bu kadar arttimi fiyatlar
Memorial şişli çok çok iyi diye araştırdım bende Semra Kahraman çok deneyimli ve başarılıymış bende en son olmazsa ona giderim herhaldeAsiri sacma olmus resmen keklemek bu.. biz 12 bin kusur verdik mikrocip ve embroskop dahil tabii ilaclar da ama ilaclara sadece 1500 vermistim sonrasinda disardan alinanlar haric.. international’da durum bu birdahakine memorial’a gidicez tutmazsa..
Bu arada memorial sisli de yaptiran var mi orada ne kadar memnun musunuz?
Günaydın adet olabildin mi dileğim
ALLAH'IM ne olur hamile kalmış ol o kadar sevineceğim ki keşke keşke diyorum ofGünaydınn canımmm benim maalesef daha olamadım ya hiç belirtide yok sadece 2 gün önce hafif ağrım olmuştu bende olacağım sanmıştım ama olmadım hala sabah da testi bulamadım yapamadım da
Canım b3nimde şişlik oldu acayip fazla sanki 9 aylık gibiudim pozitif sonuç aldım şükür . Şişliğin sonucu aldığım ikinci gün yavaş yavaş geçmeye başladı . Oturup kalkamadım bile. Sende pozitif alırsın inşallah.Simdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..
Ben bu hormonlardan asiri sistim hicbir pantolonuma giremiyorum karnima hicbisey degmemeliymiscesine tayt bile giysem baski yapiyor daha 5. Gundeyim transfer sonrasinda. Size sorum bu durum ne kadar devam ediyor bu sislik ne zaman iniyor acabaasiiya da iniyor mu??
ALLAH'IM ne olur hamile kalmış ol o kadar sevineceğim ki keşke keşke diyorum of
Canım ben orada yaptırdım şuana kadarki süreçten oldukça memnunum. Bir sıkıntım yaşamadım. İlgililer bilgi veriyorlar. Ulaşabiliyorum. Sonucu da inş güzel olur.Asiri sacma olmus resmen keklemek bu.. biz 12 bin kusur verdik mikrocip ve embroskop dahil tabii ilaclar da ama ilaclara sadece 1500 vermistim sonrasinda disardan alinanlar haric.. international’da durum bu birdahakine memorial’a gidicez tutmazsa..
Bu arada memorial sisli de yaptiran var mi orada ne kadar memnun musunuz?
Canımmm gözünaydın hayırlı olsun tekrar. İnş kucağına almakta nasip olsun canım benimGünaydınnnn kizzllaarrrr
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim tekrar
Günaydınnnn kizzllaarrrr
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın
Maşşallah canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin hayırlı olsunGünaydınnnn kizzllaarrrr
İniyor canım benim de hiçbir pantolunum olmuyordu hele işe başladım masabaşı işim oturur oturmaz belime birşey örtüp düğmemi açıyordumSu içtikçe daha da şişiyordu nefes alamıyordum hatta bazen ama trasnferin son günlerine doğru indi hep canım geçiyor yani
Canımmm gözünaydın hayırlı olsun tekrar. İnş kucağına almakta nasip olsun canım benim
Amin kizlarrr aminn inşallah yaa darısı sizlerin başına . Benimle birlikte 5 kişi transfer olmuştu aynı gün. 5 ide tutmus hepimiz gorustuk yine onlarda gorduler keselerini sukurOyy kuzum benimmm maşallah Rabbim tamamına erdirsin sağ salim kucağına da al inşallah çok şükür ohh hep böyle güzel haberler verelim hepimiz inşallahhh canım benimm
Yaaa inşallah darısı bizlerin başına canım çok dua edin bize deAmin kizlarrr aminn inşallah yaa darısı sizlerin başına . Benimle birlikte 5 kişi transfer olmuştu aynı gün. 5 ide tutmus hepimiz gorustuk yine onlarda gorduler keselerini sukur