2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Ayyyy hiç inmez o şişliğe bebiş gelir inşAllaaaaaah . Kuzum ilaçların etkisi geçince gidiyor yani test gününden sonraya sarkacak her türlü

Cok kişiden duydum şişlik konusunu ama ben de hic olmadi anlamadim bu işi Belki de ilaca gore degisiyor
Aslinda yine hormonlari kullanirken yoktu basta ne zaman ki yumurtalar catlamasin diye yapilan igneye basladim o gun bugundur kotlarima elvedaaaa.. bugun mom fit aldim 38 beden genis kalip rahat giyerim dedim aboooww kapanmiyiii.... 40 beden de alirsam hamile degilsem 2 gun sonra inersem yak kendini cemo Allahini seven ustume kiyafet atsin bebisleri unuttum ne giyiceeeeeeeeem derdinden

Ayyyy çok güldüm ALLAH da seni güldürsün elbise takıl sen bu aralar sonrası için de kullanabilirsin hem

ınsallah o şişlik bebisle sonuçlanır canim. Yeter ki bebiş olsun buluruz giyecek birsey

Bende daha inmedi ınecegede benzemiyor canım

Şöyle söyleyeyim gebe kalırsan o şişlik hiç gitmeyecek (inşallah) olumsuz olursa (inşallah olumlu olur tabii) bir süre daha şişlik kalıyor adet döneminden sonra yavaş yavaş iner. Bende çok şişiyorum ilaçlardan ama alıştım bana artık normal geliyor Kilom normaldir aslında ama tüp bebek döneminde karnım şiş şiş gezerim eşim de hep ''ooo dombik maşallah'' diye takılır güleriz. İşi eğlenceye vuruyoruz ne yapalım

Arkadaslar fiyatlar neler ??? Bilginiz varmi benim 2017 aralikta 5bine anlastigim ama oncesinde bir opersyon gecirdigim icin 3 ay bekledigim hastane şuan benden 9bin istiyor... bu kadar arttimi fiyatlar
Yok canım yaa birden o kadar artar mı fiyatlar onlarda saçmalamış o kadar kısa sürede sanmıyorum. İlaçlar dahil fiyat mı peki bu? Hangi merkez

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Bende de şişlik var yürüyüş iyi geliyor arkadaşim pozitif alırsak dahada sisecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…