- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.061
Ayyyy hiç inmez o şişliğe bebiş gelir inşAllaaaaaah . Kuzum ilaçların etkisi geçince gidiyor yani test gününden sonraya sarkacak her türlüSimdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..
Ben bu hormonlardan asiri sistim hicbir pantolonuma giremiyorum karnima hicbisey degmemeliymiscesine tayt bile giysem baski yapiyor daha 5. Gundeyim transfer sonrasinda. Size sorum bu durum ne kadar devam ediyor bu sislik ne zaman iniyor acabaasiiya da iniyor mu??
Aslinda yine hormonlari kullanirken yoktu basta ne zaman ki yumurtalar catlamasin diye yapilan igneye basladim o gun bugundur kotlarima elvedaaaa.. bugun mom fit aldim 38 beden genis kalip rahat giyerim dedim aboooww kapanmiyiii.... 40 beden de alirsam hamile degilsem 2 gun sonra inersem yak kendini cemoCok kişiden duydum şişlik konusunu ama ben de hic olmadi anlamadim bu işiBelki de ilaca gore degisiyor
Ayyyy çok güldüm ALLAH da seni güldürsünAslinda yine hormonlari kullanirken yoktu basta ne zaman ki yumurtalar catlamasin diye yapilan igneye basladim o gun bugundur kotlarima elvedaaaa.. bugun mom fit aldim 38 beden genis kalip rahat giyerim dedim aboooww kapanmiyiii.... 40 beden de alirsam hamile degilsem 2 gun sonra inersem yak kendini cemoAllahini seven ustume kiyafet atsin bebisleri unuttum ne giyiceeeeeeeeem derdinden
Bünyeden bünyeye de farkediyor canım herkese aynı etkiyi etmiyor zatenCok kişiden duydum şişlik konusunu ama ben de hic olmadi anlamadim bu işiBelki de ilaca gore degisiyor
Mangolara zaralara atiyorum kendimi
Ayyyy çok güldüm ALLAH da seni güldürsünelbise takıl sen bu aralar sonrası için de kullanabilirsin hem
Aslinda yine hormonlari kullanirken yoktu basta ne zaman ki yumurtalar catlamasin diye yapilan igneye basladim o gun bugundur kotlarima elvedaaaa.. bugun mom fit aldim 38 beden genis kalip rahat giyerim dedim aboooww kapanmiyiii.... 40 beden de alirsam hamile degilsem 2 gun sonra inersem yak kendini cemoAllahini seven ustume kiyafet atsin bebisleri unuttum ne giyiceeeeeeeeem derdinden
Evet canim yeter ki bebiş olsun gerisi teferruatBünyeden bünyeye de farkediyor canım herkese aynı etkiyi etmiyor zaten
Ahhh insalllaaaahınsallah o şişlik bebisle sonuçlanır canim. Yeter ki bebiş olsun buluruz giyecek birsey
Ahhh insalllaaaah
Bi bilsem hamileyim yardiricam alisverise
Bende daha inmedi ınecegede benzemiyor canımSimdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..
Ben bu hormonlardan asiri sistim hicbir pantolonuma giremiyorum karnima hicbisey degmemeliymiscesine tayt bile giysem baski yapiyor daha 5. Gundeyim transfer sonrasinda. Size sorum bu durum ne kadar devam ediyor bu sislik ne zaman iniyor acabaasiiya da iniyor mu??
Ohhh valla süpersin sonuna kadar hakkındır gazan mübarek olsun tatlımMangolara zaralara atiyorum kendimisizi seviyorum kizlaaar
Şöyle söyleyeyim gebe kalırsan o şişlik hiç gitmeyecek (inşallah) olumsuz olursa (inşallah olumlu olur tabii) bir süre daha şişlik kalıyor adet döneminden sonra yavaş yavaş iner. Bende çok şişiyorum ilaçlardan ama alıştım bana artık normal geliyorSimdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..
Yok canım yaa birden o kadar artar mı fiyatlar onlarda saçmalamış o kadar kısa sürede sanmıyorum. İlaçlar dahil fiyat mı peki bu? Hangi merkezArkadaslar fiyatlar neler ??? Bilginiz varmi benim 2017 aralikta 5bine anlastigim ama oncesinde bir opersyon gecirdigim icin 3 ay bekledigim hastane şuan benden 9bin istiyor... bu kadar arttimi fiyatlar
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimArkadaslar kusura bakmayin donemedim. Ise basladim 2 haftanin sonunda bayagi yogun geciyor hic giremedim. Girdigim zamanlardada takip edemedim konusmalari. Pazartesi gittim doktora kan degerlerim katlanmis. Doktorum tam istedigim gibi degerlerin dedi. Haftaya sali gunu keseleri gormeye cagirdi. Ikiz gibi gorunuyor ama haftaya daha netlesir dedi. Bakalim halen ruyada gibiyim. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin gonlumuzdeki guzellikleri yasiyorken bulundursun. Her vakit dualarimdasiniz aklima gelen butun isimleri geciriyorum aklima gelmeyenleride Allahim sen biliyorsun kimler oldugunu diyip yine duama katiyorum.
Bende de şişlik var yürüyüş iyi geliyor arkadaşim pozitif alırsak dahada sisecegizSimdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..