2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Yarin ben de gidecegim kontrole, bakalim hayirlisi. Igne kacinci bugun senin? Ben bugun 7. i vuracagim.
Bu arada bende de kasikta batma ve bel agrisi var
Bugün 4. iğnemi vurucam canım. Hiç batma hissi yok daha bakalım yumurtalar büyüdükçe batma oluyor. İnşallah yarın güzel geçer muayenelerimiz:dua:

Canımm benimm sende iyiki varsınn iyiki tanımışım senin gibi bir insanı Rabbim yüz yüzede görüşmeyi nasip etsin inşallah seninle oturup saatlerce konuşsam sıkılmam hiç. Sende her zaman bana pozitif hissettiriyorsun sayende ne olursa olsun pes etmemeyi anladım ben canım benim güzel kardeşimm seviyorum seni :KK200: Aynen canım bende öyle düşündüm normal gecikme olması benimde aklımdan o geçti valla içecektim aslında ama ya hamile kaldıysam falan diye bir geçirdim aklımdan Allahtan ümit kesilmez sonuçta bi 2-3 gün daha olmazsam bir test yaparım ona göre içerim canım büyük ihtimalle hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Aminnn canım benimm inşallah Rabbim senin yüzünüde güldürsün inşallah ağlatacaksada mutluluktan ağlatsın inşallahh canımmm :KK200::KK68::KK19:
İnşallah canım benim güzel kardeşim seninde yüzün gülecek ben çok inanıyorum sende anne olacaksın kalbi güzel bir anne olacaksın evladın ya da evlatların çok şanslılar:anne::anneadayı::KK200:

metk ettm bu kız nerde gözüm buralarda kaldı habire sayfayı yeniliyorum canm benim rabbim busefer yüzünü güldürsün kuzum insallah olck hpimizzin. demin bi arkadaslar kk mesaja knustum onnda olmuyoomus biyerde tüpler kapalı demisler istanbulda bakmslar acıkmış yumurta rezerv azlığı varms ama 2 yada 3 denemesnde hamile kalms tüple hic bnm bu sorunm var deme rabbim ol derse oluyo sennde olck :-)
İnşallah hepimizin olur kuzum Rabbim yardımcımız olsun bir topik daha açalım hamile anneler diye:KK48:

İnşallah canım benim güzel kardeşim seninde yüzün gülecek ben çok inanıyorum sende anne olacaksın kalbi güzel bir anne olacaksın evladın ya da evlatların çok şanslılar:anne::anneadayı::KK200:

Aminnnn aminnn çok çok çok amin canım hepimizin inşallahh Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin inşallah :KK200::emir_bebek::dua:

Ya kızlar neyi yeme diye yazmışanız yemişim neyi yiyin dediyseniz de yememişim onu gördüm:KK43: benim doktorum hiç yenilecek veya yenilmeyecekler diye liste vermedi:KK43: Allah ım sana emanetim. Daha havuç suyu bile içmedim. Yunurta badem ceviz bunlar ok. Zaten kendimi dinleye dinleye hastalık hastası oldum.

Ya kızlar neyi yeme diye yazmışanız yemişim neyi yiyin dediyseniz de yememişim onu gördüm:KK43: benim doktorum hiç yenilecek veya yenilmeyecekler diye liste vermedi:KK43: Allah ım sana emanetim. Daha havuç suyu bile içmedim. Yunurta badem ceviz bunlar ok. Zaten kendimi dinleye dinleye hastalık hastası oldum.
Aynen , benim doktorda hicbir dey soylemedi, valla ben mantigima uygun yararli vitaminli ne varsa yemeye calisiyorum

Benim 7. diye batma oluyor sanirim. Yarin guzel haberler alalim, hayirlisiyla transfer sonrasi da saglikli bebislerimizin haberlerini alalim:dua:
4.iğnemi vurucam yazmışım kafam yerinde değil:KK48: 3. iğnemi vurdum bugün yarın 4.gün olacak demek istemiştim. Hangi iğneyi kullanıyorsun

Aynen , benim doktorda hicbir dey soylemedi, valla ben mantigima uygun yararli vitaminli ne varsa yemeye calisiyorum
Bende öyle yaptım bakalım. Off ya akşamları olsun istemiyorum ya tutmazsa diye daha 3. Günden ağlamaya başladım:KK43: keyifsizim.. ne kadar zor Rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın.

Bugün 4. iğnemi vurucam canım. Hiç batma hissi yok daha bakalım yumurtalar büyüdükçe batma oluyor. İnşallah yarın güzel geçer muayenelerimiz:dua:
Hayırlı olsun tedavin canim ınsallah buradan hepimiz birbirimize guzel sonuçlar bildiririz. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah.:dua::KK200:

Bende öyle yaptım bakalım. Off ya akşamları olsun istemiyorum ya tutmazsa diye daha 3. Günden ağlamaya başladım:KK43: keyifsizim.. ne kadar zor Rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın.
Canım lütfen kendini üzme strese sokma. Benim dr stres olursa tutmaz bu bilimsel bir şey dedi. Böyle gergin olursan nasıl tutunsun bebeğin vücut sağlığı kadar beynimizin de rahat olması çok önemli hadi bakalım kendine gel bir şöyle dolan evin içinde dua ede ede. Allah büyüktür ne kadar üzülsen de kendini yıpratsan da eline ne geçecek :KK54:

Amaaaan zaten birinin dediği diğerini tutmuyor boşveeer, kendini dinleme kız şimdiden ağlamakta neyin nesi:olamaz: keyfini çıkaracağın günler bu günler, el ense yatacağın günler az rahat ol:kahve:

Hayırlı olsun tedavin canim ınsallah buradan hepimiz birbirimize guzel sonuçlar bildiririz. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah.:dua::KK200:
Amin canım inşallah şöyle hepimiz hamile kalıp buradan 2018 anneleri diye topik açıp o tarafa geçeriz:KK48:

Aslinda olacagi varsa her türlü olur , yemeye icmeye bakmaz.biz cok istedigimiz icin kafayi cok takiyoruz. Sen de aglama ama güzel bir sey icin cabaliyoruz. Dua et bol bol, sıkma canını

Senın transfer oldu galiba,3. Günün

Benim doz yüksek Fostimon 300 ve merional 150. Bizim Dr iki çeşit iğne veriyor genelde aynı anda vuruyorum

Fostimon Fsh içeriyor aynı ama merional Fsh ile birlikte diğer 2 hormon da içeriyor. Doktorla da herkesin durumuna göre veriyor herhalde. Bana da yarın gittiğim de bir kaç gün daha devam et diyecek gibi geliyor

X