2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Yaşadığın belitiler çok normal canım lekelenmelerde jelden olabilir hiç stres yapma düşünüp kendine hayırlısı olur hakkında inşallah sırayla verirsiniz güzel haberler Allahın izniyle

Merhaba kızlar transferimin 9.günü kan tahlilim 21 çıktı.
Bugün idrar yaptım 10.gün çift çizgi çıktı az önce kahverengi lekeler geldi cok korkuyrm
3.gün embriyosu

Çok net çıkmış idrar da da 9. gün içinde iyi gibi değerin inşallah kat kat artar Rabbim hayırlısını versin çoğalmadıkça sıkıntı olmaz lekelenme inşallah yerleşme belirtisidir o lekelenme sen bol bol dinlenmeye çalış canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah

Bende bugün başladım tedaviye çok şükürilaçlarımın dozu yüksek ama olsun inşallah tedaviye cevap verir bu sefer de yarım kalmaz diye dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun
canarkadaşm hayırlısı olsun senn icin insallh bida tekrrlamaz test günü bekleriz rabbim yüzünü güldürsün dun meryem suresini netten dinleyip onunla brlikte okudum dua ettim allhm damlaya dilege patatatyaaya ismi aklima gelmeyen arkadaslarima olmayan herkese sonrada bna nasip etsin diyip karnimi ovaladım

Psikolojikde olabilir yuttuğumuz ilaçlardan da olabilir canım hiç takılma belirtilere bebeğini düşün innşallah hep seninle olacak Allahın izniyle herşey gönlünce olsun inşallah

hosgeldin aramıza arkadaşım tedavin hayırlı olsun insallah gzl snuclar alırsın.

kizlar bir de size bir sey danismak istiyorum, bu toplama oncesi yumurtalarin buyumesi icin yapilan ignelerin yan etkilerini gordunuz mu? ben de sanki cok fazla halsizlik,yorgunluk yapti ?ignelerden mi psikolajik mi bilemedim
kisiden kisiye değişiyor arkadaşım bana baş ağrısı yaptı

Ayy canım valla heyecanladım şimdi inşallah nazlanıyordur senin bebiş daha da güzel artmaya devam eder inşallah ya Allahın izniyle hiç birşey olmaz inşallah canım ya yaşadıkların çok zor inşallah aynısını yaşamazsın bir daha dualarımdasın canım benim sen doktorunu dinle yinede vardır bi bildikleri hayırlısı olsun inşallah

Seni bulduğuma sevindim 4 gün embriyosu transferi pek yok kendimi Arafta gibi hissediyordum ya ne 3 nede 5. Gun embriyosuyuz
belirtilerde bile kendimi 3 lerde mi yoksa 5. embriyolara göre mi değerlendirmeliyim İnan bilemiyorum
Kesinlikle ne idugumuz belli degil
Benim de tesadufe oldu doktorum yurtdisina cikicakti 4. Gun aksam ustu yaptilar hakikaten senin ki neden 4. Gun??
Bu arada ovulasyon fikrine bayildim bende zibilyon tane var Tugken cok tesekkurler

Benim de tesadufe oldu doktorum yurtdisina cikicakti 4. Gun aksam ustu yaptilar hakikaten senin ki neden 4. Gun??
Bu arada ovulasyon fikrine bayildim bende zibilyon tane var Tugken cok tesekkurler
:) bende eskilerden kalanları aman nasıl olsa ihtiyacım olmayacak herturlu tüp bebek olacak diye harcadım iyide yapmışım:)

:) bende eskilerden kalanları aman nasıl olsa ihtiyacım olmayacak herturlu tüp bebek olacak diye harcadım iyide yapmışım:)
Ovulasyon testi için 3. Gün çok erken değil mi? Alıp yapmak istiyorum ya. İdrar için en erken ne zman bakmalıyız canım? Bide kan için 7. Gün versem çok mu erken?

Benim 3 tane 3. Gün embriyosu vardı transfer zamanı 19 Martta cozduruldu Dr gelişimine göre karar verilecek dedi
20 Mart'ta bir tanesi erken blast olunca beklemeye gerek yok verelim demişler embriyologla benimkide saat 5 te yapıldı hayırlısı Allah'tan artik

evet cnm yapan olmuş cok bende dün gece denedim insallah faydasi olur bugnde yapcm bkalm artk cnm

Ovulasyon testi için 3. Gün çok erken değil mi? Alıp yapmak istiyorum ya. İdrar için en erken ne zman bakmalıyız canım? Bide kan için 7. Gün versem çok mu erken?
Ovulasyon testi için ben 7.günü başladım yapmaya 12.gün kan verdim o güne jaadr gün geçtikçe koyuluğu arttı. Senin kaçıncı gün embriyosu canım

Hizli cikmis seninki bu performansini icerde de surdurmesini bekliyoruz kendisinden

çok geçmiş olsun cnm sana da inşallah kürtaj falan olmak zorunda kalmam.İşimden de olucam bunlarla uğrasıcam dıye her taraftan sıkıntı oldu.Çarşamba günü tekrar kan vereceğim daha sonra doktor kontorle çağıracakmış beni bebeğn yerını tespıt etmeye çalışacaklar umarım cok ugrastırmadan bu sürecı atlatabılırım.

Canım çok zor görünüyor olumlu olması bugün 13 gün transferden sonra çarşamba günü için doktorum gene test istedi.Degerde artma devam ederse dıs gebelık ıyıce kesınlesıcek.Erken ultrasona cagırcakmıs benı doktorum inşallah sıkıntılı bır yerde degıldır ve kendılıgınden duşer ne kadar zormus allahım bır daha nasıl denıcem bılmıyorum.

İnşallah uğraşmadan sıkıntıya sokacak durum olmadan geçer bu süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…