- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.721
Yok canım o ilacı hiç kullanmadımProgynex mi kullanıyorsun?
Ah nerdeee bugun daha 4. GunumBende de dünden beri bi başağrısı var bitmek bilmediilaç folik asit dışında bişey almıyorum. Senin sonuç belli oldu mu peki transfer oldu demişsin canım.
Maalesef transferden 5 gün önce başladım ve tranferin 6. Günündeyim 11 gündür vurguluyorum artık alıştı bünye sanirimYaaa nerdeyse ayniyiz :)) onca gun o yagli igneyi olmayacagini soyle noluuur.. Ben ki cok etkilenmedim ona ragmen gece ordan oraya donerken agriyodu yanlarim bu arada benim hemsirem yandan yapiyodu emilimi daha kolay biyerden tam basen ustune geliyor..
Kiyamam yaaa gitti totislerMaalesef transferden 5 gün önce başladım ve tranferin 6. Günündeyim 11 gündür vurguluyorum artık alıştı bünye sanirim
Nasıl hissediyorsun arkadaşım embriyolog ne dedi embriyolarin hakkında
Nerede tedavi görüyorsun
Bende sistim paltonlara giremiyorum eşortman altı ile takılıyorum bende bol bol su içiyorum protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorumKiyamam yaaa gitti totisler(
Acibadem international’da yaptirdim.. embriyolog 8 tanenin 3.gune gayet guzel geldigini soyledi 4.gun doktorum 4 tane harika var onun da icinden secicez dedi 2sini koyucaz 5.gun de 2sini dondurucaz dedi ama 1.kalite sadece 1 tanr kaldi 5. Gunde ben de dondurtmadim koyduklari da goz karari kalite oluyor galiba
Karnim hala siskin ve tas gibi kotlarima giremiyorum sabahlari biraz inmis oluyor ama oglene kadar yine davulgoguslerim o kadar buyudu ki dun ilk kez alti terledi nasil birseymis anladim kasik batmalarim ara ara devam baska da hicbirsey yok.. bol su iciyorum butun gun ilac rituellerim var falan..
Senin nasil geciyor? Testini ne zaman yapicaksin?
3 Nisan daha coook varBende sistim paltonlara giremiyorum eşortman altı ile takılıyorum bende bol bol su içiyorum protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Test 31 Mart arada kasıkta batma oda çok arada başka bir şey yok
Bende bahçeci fulya da tedavi gördüm senin test ne zaman
Ne yapacaksın vücudumuz evrim geçiriyor3 Nisan daha coook varben de zaradan ucuza aldigim bol bol uzun elbiselerden giyiyorum evde ananem gibi dolaniyorum
Nasil dusunulmez ki.. hatta gidip onceden kan mi versem diyorum 12 gun asiri uzun geliyo.. ya bir ugras bulacagim ki gunler cabuk gecsin ya da dayanamayip idrar testi alicam. Dayandigim yere kadar dayanicam artik.. cok cabuk etkileniyorum cikmaz falan yakarim kendimiNe yapacaksın vücudumuz evrim geçiriyor
Evet zaman geçmiyor idrar testi yapmaya korkuyorum sen idrar testi düşünüyor musun
Bu da progesteron. Hem jel hem iğne kullanıyorum. Iğne çok fena yaa allah'tan 3 gun de 1Yok canım o ilacı hiç kullanmadım
Progesteron iğne 100 mg estrofem corasprin kullanıyorum birde tiroid ilacimi
O ilaç ne için verildi sana
Benim önceden dış gebelik var bende ondan korkuyorum pozitif gördükten sonra bu sefer kalp atışını duyduna kadar rahat yokNasil dusunulmez ki.. hatta gidip onceden kan mi versem diyorum 12 gun asiri uzun geliyo.. ya bir ugras bulacagim ki gunler cabuk gecsin ya da dayanamayip idrar testi alicam. Dayandigim yere kadar dayanicam artik.. cok cabuk etkileniyorum cikmaz falan yakarim kendimihafif cizgi cikiyormus diyorlar ama arkadasimin basina geldi kimyasal gebelikte de hafif cizgi cikiyor o da garanti degil yani.
Canım ben geçen Mart'ta yaşadım önce kürtaj yapıldı sonrasında bir hafta sonra kan verdim HCG düşmedi ve arttı bunu üzerine kemoterapi de kullanılan m..ile başlayan bir iğne vuruldu tek doz o iğne ile 4. Ve 7. Günde HCG düşup dusmedigi kontrol edildi şükür tek dozla bitti bu süreç çok zor bir süreç Allah güç versin arkadaşımKızlar merhaba, yazdıklarınız için her birinize çok çok teşekkür ederim biraz yoğunum cevap yazamıyorum tek tek.Size bişey sormak istiyorum belki daha önce yaşayan bilgisi olan vardır.
ilk testim 57 2. test 68 3. test 92 çıktı.Kimyasal gebelik diye düşünüyorduk ama 6 gündür az da olsa bir artma var.Dış gebelikten şüphelenmeye başladık artık.Ben daha önce bir dış gebelik yaşadım ama en son noktada haberim oldu tüpüm patlamak üzereyken alınmıstı.Bu şekilde bi dıs gebelık yasayna var mı acaba.Sanırım bi iğneyle sonlandırabılıyorlarmıs ama beta hgc nın artması gerekıyormus.Ilaclara da devam edıyorum kurbanlık koyun gıbı beklıyorum acıkcası beta artsın bebek gorunsun nerdeyse diye.Bu iğnenin vurulması için daha ne kadar beklemek gerek.Doktorum net bısey soylemıyor sıkıntıdan yaralar cıktı yuzumde korkuyorum diğer tupume bısey olacak patlayacak diye.
Benim hergun çok zor gercekten top top oldu totoşBu da progesteron. Hem jel hem iğne kullanıyorum. Iğne çok fena yaa allah'tan 3 gun de 1
Ovvv cok gecmis olsun.. evet ilk benim.. o zaman birbirimize destek olucaz test yapmicaz ama bir ihtimal testten 1 gun once gidebiliriz bekleyebilirsek o kadarBenim önceden dış gebelik var bende ondan korkuyorum pozitif gördükten sonra bu sefer kalp atışını duyduna kadar rahat yok
Bende negatif görmekten korkuyorum idrar testi yapamıyorum
İlk tüp tedavin mi
Bir gün önce yapabiliriz idrar testi kan testinde duvara toslamamak içinOvvv cok gecmis olsun.. evet ilk benim.. o zaman birbirimize destek olucaz test yapmicaz ama bir ihtimal testten 1 gun once gidebiliriz bekleyebilirsek o kadar
Ben varimBir gün önce yapabiliriz idrar testi kan testinde duvara toslamamak için
Seni bulduğuma sevindim 4 gün embriyosu transferi pek yok kendimi Arafta gibi hissediyordumBen varim
bnmde aşırı sancılı ggeciyordu 3 4 gün gciyodu adetim btene kkdr yerleri yrtiyodum ama artk sncim olmuyor niyeyse blmiyorum bnmde isime geldiEvet geldi ama 3 günde anca geldi toplamı. Yani bi günde hepsi gelmedi. Benimde hep ağrılı olur ve huylanmada var. Adeterimde çok sancılıdır
Canım benim elimde olan ovulasyon testleri vardı 7.günden yapmaya başlamıştım test gününe kadar kıpkırmızı oldu.hep diyoruz ya ovulasyon gebeliği gösterirmi diye evet gösteriyor gün geçtikçe koyuluğu arttı.son gün kıpkırmızı çıktı eğer varsa ovulasyon testi deneyebilirsinizBir gün önce yapabiliriz idrar testi kan testinde duvara toslamamak için
Adet sancısı gibi ağrım var kasiklarimda hayır olsun inşallah. Bugün 5.gun transferin. Zaman geçmek bilmiyor kısa yoldan sonuç alma derdindeyim