2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

çok geçmiş olsun cnm sana da inşallah kürtaj falan olmak zorunda kalmam.İşimden de olucam bunlarla uğrasıcam dıye her taraftan sıkıntı oldu.Çarşamba günü tekrar kan vereceğim daha sonra doktor kontorle çağıracakmış beni bebeğn yerını tespıt etmeye çalışacaklar umarım cok ugrastırmadan bu sürecı atlatabılırım.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey güzel gelişir mucize yaşatsın rabbim

Hahaha benim de surekli aklimdan “Gecmiyooorrr gunleeeer” sarki sozleri hatta devaminda ya sesini duyur bana ya haber gonder geldikce kopuyoruuum :KK70:
Ay artık benimde aklıma bu şarkı gelecek:KK200: 1 nisan benim sonuç tarihim dr öyle dedi. 9. Gün istediler bende normalde 12.gün diye bekliyordum. Snn ne zaman?

5. Gün embriyosu canım en azından cumaya kadar beklemeliyim sanki ama bugün daha pazartesi:kızgın: kanda en erken ne zaman belli oluyor acaba:KK66:
Gününü bekle tabiki ben elimdekiler bitsin diye yaptım. Hem zaten 7.gün başladım yapmaya . En güzeli kan tahlili

Çok çıtır bir bayan var karşımda kendimi nerelere atsam :işsiz::olamaz:
Ben 40 yaşındayım evet bir oğlum var 10 yaşında ikinci için 6 yildir istiyorum
Anamm bunu hic tahmin etmemistim.. demek ki bir 40 yas enerjisi yok 20 yas enerjisi var :KK73:
Ozellikle sormak istedigim birsey var, kiz olmasi icin bir ugras oldu mu? Benim esim pilot onlarda yuzde 95 kiz oluyor :KK70: genetikleri degisiyor adamlarin uca uca.. tabii ben de 7 sene uctum :KK55:
Bir makalede okumustum erkegin tuz tuketimine bagli olarak erkek olma olasiligi artabiliyor yediklerimiz cinsiyetlere yansiyabiliyor diye.. tabii suan onceligimiz ne olursa olsun yeterki saglikli evlatlarimiz olsun :KK200:

Canım çok zor görünüyor olumlu olması bugün 13 gün transferden sonra çarşamba günü için doktorum gene test istedi.Degerde artma devam ederse dıs gebelık ıyıce kesınlesıcek.Erken ultrasona cagırcakmıs benı doktorum inşallah sıkıntılı bır yerde degıldır ve kendılıgınden duşer ne kadar zormus allahım bır daha nasıl denıcem bılmıyorum.

Kıyamam canım benim ya çok üzgünüm inşallah sen doktora gitmeden kendiliğinden düşer dış gebelik olmaz inşallah canım korkma Allahın izniyle yaşamayacaksın bu yaşadıklarını bir daha Allahım yardımcın olsun :dua:

Merhaba,
aranıza yeni katıldım ve çok heyecanlıyım.
Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ve bunun için eşim ile kıbrıs'a gitmeyi düşünüyoruz.
Ön araştırması yapıyorum.
Gyno Life ve Bahçeci arasında kararsız kaldım.
2 yıl önce bir arkadaşım Gyno Life'ta yaptırdı ve olumlu sonuç aldılar.
Benim hem tüplerim bağlı hem eşimin sperm sayısı çok düşük.
Bu iki merkez ile tecrübesi olanlar yazabilir mi rica etsem.
Teşekkürler

X