- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.761
amin cnm inşallahİnşallah uğraşmadan sıkıntıya sokacak durum olmadan geçer bu süreç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnm inşallahİnşallah uğraşmadan sıkıntıya sokacak durum olmadan geçer bu süreç
Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey güzel gelişir mucize yaşatsın rabbimçok geçmiş olsun cnm sana da inşallah kürtaj falan olmak zorunda kalmam.İşimden de olucam bunlarla uğrasıcam dıye her taraftan sıkıntı oldu.Çarşamba günü tekrar kan vereceğim daha sonra doktor kontorle çağıracakmış beni bebeğn yerını tespıt etmeye çalışacaklar umarım cok ugrastırmadan bu sürecı atlatabılırım.
Benimde ondan ümidim çok bakalim anasına ben varım diyecek mi
Kaç yaşındasın canim
5. Gün embriyosu canım en azından cumaya kadar beklemeliyim sanki ama bugün daha pazartesi kanda en erken ne zaman belli oluyor acabaOvulasyon testi için ben 7.günü başladım yapmaya 12.gün kan verdim o güne jaadr gün geçtikçe koyuluğu arttı. Senin kaçıncı gün embriyosu canım
Ay artık benimde aklıma bu şarkı gelecek 1 nisan benim sonuç tarihim dr öyle dedi. 9. Gün istediler bende normalde 12.gün diye bekliyordum. Snn ne zaman?Hahaha benim de surekli aklimdan “Gecmiyooorrr gunleeeer” sarki sozleri hatta devaminda ya sesini duyur bana ya haber gonder geldikce kopuyoruuum
Çok çıtır bir bayan var karşımda kendimi nerelere atsamAsla kabullenmesem de 29 Sen kac yasindasin? Bir de senin ikinci cocuk mu?
inşallah cnm amin.Sen nasılsın iyi misin.Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey güzel gelişir mucize yaşatsın rabbim
Gününü bekle tabiki ben elimdekiler bitsin diye yaptım. Hem zaten 7.gün başladım yapmaya . En güzeli kan tahlili5. Gün embriyosu canım en azından cumaya kadar beklemeliyim sanki ama bugün daha pazartesi kanda en erken ne zaman belli oluyor acaba
5. Gün embriyosu 7. Günde idrardan cikiyormus5. Gün embriyosu canım en azından cumaya kadar beklemeliyim sanki ama bugün daha pazartesi kanda en erken ne zaman belli oluyor acaba
Iyiyim şükür canım çarşamba kontrolüm var oluyorum tedirginlikten rabbim korktugumuza uğratmasıninşallah cnm amin.Sen nasılsın iyi misin.
Heyecanlıyım valla biraz bel ağrım var. Ama hala umutsuzumBenim hergun çok zor gercekten top top oldu totoş
Sen nasılsın bu gün
Neden umutsuz oluyorsun kendini germeden psikolojik olarak hazırla olumlu ve olumsuz için ne yaparsak yapalım o sonuçla olumsuz veya olumlu yuzlesecegizHeyecanlıyım valla biraz bel ağrım var. Ama hala umutsuzum
O zaman beklemeye devam canımGününü bekle tabiki ben elimdekiler bitsin diye yaptım. Hem zaten 7.gün başladım yapmaya . En güzeli kan tahlili
inşallah cnm hersey güzel gidecektır ıcını ferah tutmaya çalış korkma.Sağ sağlım bebegını kucagına alacaksın ben inanıyorumsenın ıcın dua edıcemIyiyim şükür canım çarşamba kontrolüm var oluyorum tedirginlikten rabbim korktugumuza uğratmasın
İdrar mı kan mı bilemedim. Cuma ya kadar beklemek gerekiyor anlaşılan en azından. Çünkü 7. Gün o zaman.5. Gün embriyosu 7. Günde idrardan cikiyormus
Allah razı olsun canım sagolasin amin bin kere inşallah sende güzel haber alacaksıninşallah cnm hersey güzel gidecektır ıcını ferah tutmaya çalış korkma.Sağ sağlım bebegını kucagına alacaksın ben inanıyorumsenın ıcın dua edıcem
Anamm bunu hic tahmin etmemistim.. demek ki bir 40 yas enerjisi yok 20 yas enerjisi varÇok çıtır bir bayan var karşımda kendimi nerelere atsam
Ben 40 yaşındayım evet bir oğlum var 10 yaşında ikinci için 6 yildir istiyorum
Canım çok zor görünüyor olumlu olması bugün 13 gün transferden sonra çarşamba günü için doktorum gene test istedi.Degerde artma devam ederse dıs gebelık ıyıce kesınlesıcek.Erken ultrasona cagırcakmıs benı doktorum inşallah sıkıntılı bır yerde degıldır ve kendılıgınden duşer ne kadar zormus allahım bır daha nasıl denıcem bılmıyorum.
Kızımın transferinde de çok umutsuzdum ama çok şükür oldu. Ama onda belirtiler daha coktuNeden umutsuz oluyorsun kendini germeden psikolojik olarak hazırla olumlu ve olumsuz için ne yaparsak yapalım o sonuçla olumsuz veya olumlu yuzlesecegiz